SMEG landing 1140x401

SMEG je italijanska blagovna znamka, ki izdeluje visoko kakovostne gospodinjske aparate in pripomočke. Njihove izdelke odlikuje vrhunsko oblikovanje svetovno priznanih arhitektov in oblikovalcev. Prav takšni so tudi noži z rezili iz nerjavnega jekla, shranjeni v stojalo z dodatkom akacijevega lesa. Poznate razliko med nožem Santuko in Chefovim nožem? 

Spoznajte užitek sekljanja in si z zbiranjem nalepk privoščite dober nož do 84 % ceneje. Ob unovčenju nalepk vas čaka še nagradna igra www.osvojihladilnik-mercator.si., v kateri lahko osvojite legendaren retro hladilnik. Prav takšnega, kot ste ga zagotovo že kdaj občudovali pri dizajnersko navdahnjenih prijateljih.  

Z ZBIRANJEM NALEPK DO KAKOVOSTNIH KUHINJSKIH PRIPOMOČKOV SMEG

smeg 456x720 slika ob videu

KAKO ZBIRAM NALEPKE?

Za vsakih 10 evrov nakupa v vseh živilskih prodajalnah Mercator, franšiznih prodajalnah in v M Tehniki prejmete nalepko ali e-nalepko na svojo Pika kartico. V spletni trgovini Mercator prejmete e-nalepke in ne več običajnih nalepk.  

Za vsak novi program zvestobe se na blagajni odločite, katero vrsto nalepk boste zbirali; običajne nalepke ali e-nalepke, kajti nalepk različnih vrst ni možno kombinirati ali seštevati. 

KAKO LAHKO IZKORISTIM POPUST?

Za nakup enega izdelka SMEG s popustom zberite 5 ali 10 nalepk. E-nalepke ali običajne nalepke lahko zbirate od 16. 9. do 31. 12. 2021, unovčite pa jih lahko do 7. 1. 2022. E-nalepke na Pika kartici se po koncu akcije izbrišejo.  

Obstaja možnost, da bo določen izdelek pred potekom akcije razprodan, zato se za nakup odločite pravočasno. Izdelki so nabavljeni izključno za namen te aktivnosti in ne bodo na voljo po njenem zaključku. 

IZJEMNA PONUDBA KAKOVOSTNIH NOŽEV IN IZDELKOV SMEG

Ali ste tudi vi velikokrat pred dilemo, kateri nož izbrati za rezanje kruha, katerega za meso in katerega za zelenjavo?   

 • Nož za zelenjavo

  Nož za zelenjavo

 • Večnamenski nož

  Večnamenski nož

 • Nož za meso

  Nož za meso

 • Nož Santuko ima širše rezilo in je eden od vsestranskih nožev v kuhinji. Z njim boste lažje kot meso nasekljali zelenjavo.

  Nož Santuko ima širše rezilo in je eden od vsestranskih nožev v kuhinji. Z njim boste lažje kot meso nasekljali zelenjavo.

 • Nož za kruh

  Nož za kruh

 • Chefov nož je prav tako vsestransko uporaben, še večkrat pa ga boste prijeli v roko, če ste ljubitelj mesnih jedi.

  Chefov nož je prav tako vsestransko uporaben, še večkrat pa ga boste prijeli v roko, če ste ljubitelj mesnih jedi.

 • Vse bolj priljubljeni so tudi noži za zrezke, saj si vse večkrat privoščimo srednje pečen zrezek, skozi katerega mora dober nož smukniti kot skozi maslo.

  Vse bolj priljubljeni so tudi noži za zrezke, saj si vse večkrat privoščimo srednje pečen zrezek, skozi katerega mora dober nož smukniti kot skozi maslo.

 • Obojestranska deska za rezanje iz akacijevega lesa z utorom za tekočine.

  Obojestranska deska za rezanje iz akacijevega lesa z utorom za tekočine.

 • Stojalo za nože iz akacijevega lesa s 6 režami za nože, zunanjost iz ogljikovega jekla, prevlečena s prahom

  Stojalo za nože iz akacijevega lesa s 6 režami za nože, zunanjost iz ogljikovega jekla, prevlečena s prahom

 • Ročni mešalnik

  Ročni mešalnik

 • Emajlirana litoželezna kuhinjska posoda z gumbom iz nerjavnega jekla. Primerna za uporabo v pečici do temperature 260°C. Primerna za vse kuhalne površine, vključno z indukcijo. Prostornina: 4,2 l.

  Emajlirana litoželezna kuhinjska posoda z gumbom iz nerjavnega jekla. Primerna za uporabo v pečici do temperature 260°C. Primerna za vse kuhalne površine, vključno z indukcijo. Prostornina: 4,2 l.

Več o ponudbi si preberite v zgibanki!

Prelistajte zgibanko

Akcija je namenjena le fizičnim osebam in ne velja za pravne osebe ali samostojne podjetnike (d. o. o., s. p. idr.). Popusta za izdelke programa zvestobe ni mogoče uveljaviti hkrati s popustom za celotni nakup, Pika kupone, popustom za izbrane izdelke ali katerim koli drugim popustom. Vse cene so v EUR z vštetim DDV. Slike so simbolne. Za morebitne napake v tisku se opravičujemo. Produkcija: Mercator, d. d., Dunajska cesta 107, Ljubljana (september 2021). 

OSVOJITE RETRO HLADILNIK

Potrebujete novega kuharskega pomočnika, s katerim bo vkuhavanje, shranjevanje in zamrzovanje še boljše? Z zbiranjem nalepk in nakupom enega od izdelkov SMEG lahko osvojite legendaren retro hladilnik.  

Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani www.osvojihladilnik-mercator.si

Nagradna igra traja od 16. 9. 2021 do 7. 1. 2022. Nagrajenci bodo lahko izbirali med hladilniki v treh barvah: pastelno modri, črni ali krem.  

smeg 1200x500 nagradna3