MST 1140x400

Imamo odlično ponudbo izdelkov za šolo. Na voljo je res veliko  izdelkov, potrebnih pri pouku,  za različne starosti in za različne šolske predmete. Za prav vsako šolsko torbico lahko naberete res vse, kar je potrebno, in to v najrazličnejših motivih.

V katalogu si oglejte trendovske izdelke kot so izdelki Top Model ali Nebolous Stars, pa zvezke z vsemi možnimi naslovnicami. Izbirate lahko med motivi z naravo, mesti, za ljubitelje umetnosti so tu naslovnice z umetniki in raziskovalci, pa trendovske črno-bele naslovnice in še in še ..  

Za lažje učenje so na voljo tudi  atlasi in vadbeni zvezki, pa tudi interaktivni in izdelki za ustvarjalnost in zabavo. Izbira je posebej široka v Mercatorjevih hipermarketih, določen izbor izdelkov za šolo, pisanje, risanje in ustvarjanje pa je tudi v  supermarketih

V katalogu je tudi predstavitev izdelkov znanega pevca Challeta Salleta, s katerim smo pripravili tudi sms  nagradno igro, nagrada pa je vstopnica za njegov VIP koncert.

Katalog izdelkov za šolo

Oglejte si tematski katalog, ki velja od 3. 8. do 22. 8. 2023

Prelistajte ga
MST tematski katalog

Nagradna igra

Kako lahko sodeluješ?

  1. Kupi katerikoli izdelek Challe Salle.
  2. Pošlji sms s kodo z dodatnega izpiska pri računu na tel. št., ki je tudi navedena na izpisku.
  3. Stiskaj pesti, da te izžrebamo.

Preberite si:

Splošne pogoje sodelovanja in pravla nagradne igre

Politiko varastva osebnih podatkov

Nagradna igra je končana

Nagrajenci

MST 720x401

Prihranite v M Tehniki

Ob nakupu izbranih izdelkov za šolo v živilskih prodajalnah Mercator, prejmete do 20% prihranek, za nakup izbrane računalniške opreme v M Tehniki.

M tehnika 720x400