Banner Sola header 1140x400px 2021 07 28 1

Vsako šolsko leto je nov mejnik. Šolarke in šolarji začnejo novo poglavje, doživijo nove izkušnje, se naučijo veliko novega in se z odraščanjem nenazadnje tudi spreminjajo.

V Mercatorju smo zanje pripravili pestro izbiro izdelkov za šolo, pa tudi vsega drugega, kar ob vstopu v novo šolsko leto še potrebujejo.

O projektu

Od 28. 7. do 25. 8. 2021 je v supermarketih in hipermarketih Mercator na voljo bogata ponudba izdelkov za šolo. V aktualnem katalogu bo vsak šolar gotovo našel kaj zanimivega zase.

Pripravili pa smo tudi nagradne izzive z zanimivimi nagradami. 

Katalog izdelkov za šolo

Široka ponudba izdelkov

Na naših policah vas čaka široka paleta izdelkov, motivov in blagovnih znamk. 

 • Zvezki za vsakogar

  V naši ponudbi zvezkov najdete vse za šolarje, dijake in študente. Letos so še posebej aktualni zvezki z barvnimi listi, dišečimi ali svetlečimi platnicami. Izbirate pa lahko med bogato paleto motivov, ki krasijo naslovnice.

  V spletno trgovino
 • Pisala za vse priložnosti

  Za uspešne dni v šolskih klopeh so ključna kvalitetna pisala. V vaši ponudbi najdete široko paleto nalivnih peres, kemičnih ter navadnih svinčnikov. Na voljo pa so tudi številni šolski seti pisal.

  V spletno trgovino
 • Ostale šolske potrebščine

  Za risanje, ustvarjanje in reševanje raznoraznih nalog pobrskajte med pestro ponudbo barvic, flomastrov, voščenk, ravnil, risalnih blokov… Za lepše šolske dni tudi kvalitetna torbica poskrbi. Pri nas pa najdejo tudi pester izbor elektronike za lažje delo z računalnikom.

  V spletno trgovino
 • Dostava do vaših vrat iz kataloga izdelkov za šolo

  Do 25. 8. 2021 oz. do prodaje zalog lahko v hipermarketih Mercator naročite in plačate spodnja dva izdelka, mi pa vam ju dostavimo do vaših vrat v roku 10 delovnih dni.

  • Stol za igranje iger Trust GXT 716,
  • Party Box Muse M-1915DJ.

  Podrobnosti o obeh izdelkih poiščite v katalogu.

  Na katalog!
 • Challe Salle

  Če imaš v torbi Challeta Salleta, v šolo ne greš, temveč “primuvaš”. Pred tablo se zavrtiš na peti in vsem razložiš, kako je nastal panonski svet ali zakaj se polži slinijo.

  Sedaj tudi NOVI motivi!

  Več

Nagradne igre

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se