Iščemo naj slovensko pecivo

 

Podali smo se v lov za najboljšim slovenskim pecivom – tistega, katerega vonj se je vil iz kuhinj naših mam, dedkov in babic. Jedli smo ga ob rojstnih dnevih, pa ob praznikih in posebnih dosežkih. Tako smo se razvajali in praznovali dobre dni.

Z vašo pomočjo si želimo recepte takšnih, sladkih in slanih, peciv poiskati, zapisati in ohraniti. To bomo naredili tako, kot to delajo najboljši sosedi – peciva bomo ponosno ponudili na svojih policah vsem, ki nas obiščejo v naših trgovinah.

KAKO BOMO IZBRALI “NAJ SLOVENSKO PECIVO”?

  • Strokovna komisija bo med vsemi, ki boste poslali svoje recepte, izbrala osem najboljših.
  • Pripeljali se bomo na obisk in vas povabili k sodelovanju v najbolj nostalgično kuharsko oddajo vseh časov. Tako bo celotna Slovenija spremljala izbor zmagovalca.
  • V Mercatorju bomo tri najboljše sladice spekli in postavili na trgovske police. Nato boste o resnično najboljšem slovenskem pecivu odločali vi – naši kupci.
  • Tisto pecivo, ki vam bo šlo kupcem najbolj v slast, si bo zaslužilo naziv »Naj slovensko pecivo« ter stalno mesto na naših policah. Prijavitelju pa bomo v zahvalo izplačali nagrado v višini 2.000 EUR.

Presladko, da bi bilo res? Nikakor.

Izpolnite prijavnico zase za babico, mamo, dedka ali soseda in sodelujte v najbolj nostalgični kuharski oddaji vseh časov!

Vaši podatki

Nadnaslov

Vaš avtorski recept peciva

Zaključek