07 Mercator M soseska header posamezna ulica 1140x380 04

Ulica iger in zabave

Dolgčas v naši virtualni soseski preženemo s skupnimi močmi! V torek na Facebook kanalu skupaj izdelujemo domače družabne igre, ob sredah pa nudimo priporočila in nasvete za vsak dan.

Mami mamam svetujeta

Ana Maria Mitič kot MamaMaria in pediatrinja Anja Radšel, skupaj razbijata mite o starševstvu. Vsako sredo v živo ob 20:00 na Facebooku, odgovarjata na vaša vprašanja in dileme, ki vam jih povzročajo vaši najmlajši.  

Ustvarjalnica iger in zabave

Ko zmanjka idej za pustolovska osvajanja dnevne sobe in zagona za divje bitke med gusarji s kavča, starejša sestra pa je že sita živžava na stopnišču, na ustvarjalnici priskočimo na pomoč pri preganjanju dolgčasa z navodili za domačo izdelavo izvirnih družabnih iger

Kaj z mulcem

Ekipa jeklenih mamic in njihovih 8 otrok, ki običajno svetuje, kam mulce odpeljati, nam zdaj namigne, kako jih obdržati doma. Vklopite se za nasvet ali dva vsak torek popoldne.

M soseska priporoča

Kot sosed sosedu, smo tu za vas, da povemo na glas, kaj vam lahko pričara neskončen nasmeh na obraz. Izdelke, ki jih ne smete spregledati, označujemo z značko M Soseska priporoča.

Preverite tudi ostale vsebine v ulicah M Soseske

M Soseska

Vsak dan sveže vsebine vabijo na obisk v M Sosesko. Spremljajte nas na