Banner Msoseska 1140x380px

Ulica iger in zabave

Za igro in zabavo naših najmlajših ter krajšanje prostega časa skupaj izdelujemo domače družabne igre ter projekte naredi si sam ter raziskujemo bližnjo in daljno okolico po nasvetih mamic Kaj z mulcem. 

Ana Maria Mitič kot MamaMaria in pediatrinja dr. Anja Radšel, dr. med. pa odgovarjata na aktulana vprašanja glede vaših najmlajših.

Mami mamam svetujeta

Ana Maria Mitič kot MamaMaria in pediatrinja Anja Radšel, dr. med., skupaj razbijata mite o starševstvu. Na spodnjih videih si lahko ogledate njune pogovore, kjer odgovarjata na vaša vprašanja in dileme, ki vam jih povzročajo vaši najmlajši.

Ustvarjalnica iger in zabave

Ko zmanjka idej za pustolovska osvajanja dnevne sobe in zagona za divje bitke med gusarji s kavča, starejša sestra pa je že sita živžava na stopnišču, na ustvarjalnici priskočimo na pomoč pri preganjanju dolgčasa z navodili za domačo izdelavo izvirnih družabnih iger

Kaj z mulcem

Ekipa jeklenih mamic in njihovih 8 otrok, ki običajno svetuje, kam mulce odpeljati, nam zdaj namigne, kako jih obdržati doma. Vklopite se za nasvet ali dva vsak torek popoldne.