07 Mercator M soseska header posamezna ulica 1140x380 04

Ulica iger in zabave

Dolgčas v naši virtualni soseski preženemo s skupnimi močmi! V torek na Facebook kanalu skupaj izdelujemo domače družabne igre, ob sredah pa nudimo namige, kako si popestriti naša sodobna virtualna druženja.

Ustvarjalnica iger in zabave

Ko zmanjka idej za pustolovska osvajanja dnevne sobe in zagona za divje bitke med gusarji s kavča, starejša sestra pa je že sita živžava na stopnišču, na ustvarjalnici priskočimo na pomoč pri preganjanju dolgčasa z navodili za domačo izdelavo izvirnih družabnih iger

Kaj z mulcem

Ekipa jeklenih mamic in njihovih 8 otrok, ki običajno svetuje, kam mulce odpeljati, nam zdaj namigne, kako jih obdržati doma. Vklopite se za nasvet ali dva vsak torek popoldne.

Feel good playlista

Naj se teden začne s pozitivnimi ritmi in melodijami. Seznam najbolj energične, vesele in življenja polne glasbe bo za vas pripravljala ekipa Hit Radia Center.

M soseska priporoča

Razdalja ni izgovor, da se ne bi mogli zabavati s tistimi, ki so nam blizu. Video klic je lahko mnogo več kot le to. Sosedje vam bomo vsak teden priporočili kakšno igro ali dejavnost, ki jo lahko vnesete v vaše virtualno druženje.

Preverite tudi ostale vsebine v ulicah M Soseske

M Soseska

Vsak dan sveže vsebine vabijo na obisk v M Sosesko. Spremljajte nas na