KUHARSKI TEČAJ Z JORGOM ZUPANOM

Jorg banner720x721

Sklopi kuharskega tečaja

  • Kombiniraj sestavine kot Michelinov chef (marec 2020)
  • Pet pojedin Michelinovega chefa (april 2020)
  • Grešimo z Michelinovim chefom (maj 2020)
  • Skrivnosti svetovnih restavracij (junij 2020)
gorenje 300x300r

Pred vami je največji brezplačni kuharski tečaj pri vas doma, med katerim se boste naučili pripravljati jedi kot Michelinov chef. Tečaj bo potekal 4 mesece in je sestavljen iz 4 sklopov. Med vsakim sklopom se boste naučili pripraviti 5 izjemnih večerij, skupaj pa jih bomo pripravili kar 20.

Za vsak sklop, ki ga opravite, boste prejeli Jorgovo zvezdico in digitalni certifikat ter sodelovali v mesečnih žrebanjih, v katerih lahko osvojite retro kuhinjskega robota znamke Gorenje. Tisti najbolj vztrajni s 4 zvezdicami pa se boste potegovali za kombinirano parno pečico Gorenje.

S sodelovanjem v kuharskem tečaju do lepih nagrad

Sodelovanje v kuharskem tečaju z Jorgom vam poleg novih kulinaričnih veščin, ki jih boste delili s svojimi bližnjimi, lahko prinese tudi bogate nagrade.

Vsak posamezen sklop traja en mesec – marec, april, maj in junij 2021. V vsakem sklopu boste skuhali 5 večerij.

Vseh pet pripravljenih jedi posameznega sklopa fotografirajte in nam pošljite fotografije v zasebno sporočilo Facebook profila Mercator. Tako se boste uvrstili v mesečno žrebanje za retro kuhinjski robot Gorenje. Tri mesečna žrebanja bodo potekala v začetku aprila, maja in junija.

Vseh 20 pripravljenih jedi in poslanih fotografij vas uvrsti v žrebanje za parno pečico Gorenje. Končno žrebanje bo potekalo v začetku julija.

Jorgova zvezdica in certifikat

Pet fotografij jedi posameznega sklopa vam prinese eno Jorgovo zvezdico in digitalni certifikat, na katerem zbirate Jorgove zvezdice.

Če zberete vse 4 zvezdice boste zapolnili vaš certifikat v celoti. Za to boste morali z Jorgom skuhati 20 večerij.

Kdo je chef Jorg Zupan?

Jorg Zupan je najmlajši slovenski chef z Michelinko. Svoje kuharske spretnosti je kalil v Združenem kraljestvu, kjer je kuhal v prestižnih restavracijah s kar tremi Michelinovimi zvezdicami

Na svoji poti je sodeloval z velikimi kuharskimi mojstri. Po pridobljenih izkušnjah je odprl svojo restavracijo v Ljubljani, ki mu je prinesla njegovo lastno Michelinovo zvezdico.

Sodelujte v prvem sklopu kuharskega tečaja do konca marca!

Več v M soseski