Dobre landning banner 1140x400px 8

banner bozicki mi mercator 1280x720px6

banner bozicki uv mi mercator 1280x720px3

banner bozicki mi mercator 1280x720px2

Najlepša božična zgodba Božičkove ekipe:

»Naša božična zgodba traja precej dlje, kot je to običajno.

Še v kratkih rokavih nakupujemo darila, tiskamo darilne vrečke in skrbimo, da vse teče po planu. Vsak teden se zberemo in pogledamo, kako nam gre. Včasih pride tudi Božiček in takrat je vse še bolj čarobno.

No, seveda se tudi nam dogaja vse mogoče. Imamo tako dobre kot težke trenutke, najlepše pa je, ko pride čas obdarovanja.

Iskrice v otroških očeh, nasmeh na obrazih staršev, babic in dedkov, presenečeni pogledi sovaščanov, ko se Božiček s svojim kombijem pripelje v vas … Mmmm, to je tisto, kar naš božič naredi najboljši!

Ko se Božiček vrne s poti in nam pripoveduje o svojih dogodivščinah, se spet in spet zavemo, kako lepo poslanstvo imamo.«

Božičkovi pomočniki so veseli in razigrani v petek, 10. decembra 2021, pospremili na pot našega Božička, ki se je bogato založen z darili odpravil na pot širom Slovenije, da bi tako obdaril in presenetil otroke naših zaposlenih.

V 10 dneh je Božiček osebno na domačem pragu obiskal skoraj 1000 otrok po vsej Sloveniji, starih do sedem let.

Otroci so njegovo potovanje lahko spremljali na virtualnem zemljevidu preden je pozvonil na njihova vrata in jim pričaral nasmeh na obraz in iskrice v očeh. Otroci so Božička razveselili s svojimi risbicami, ki so jih narisali zanj.

Letošnja novost je tudi naš interni virtualni Božiček, s katerim lahko poklepetajo zaposleni in njihovi otroci. Od začetka decembra, ko je začel delovati, smo zabeležili več kot 3000 klepetov, prek virtualnega Božička pa smo prejeli tudi številne fotografije in risbice otrok.

Letošnja božična pravljica pa ni bila namenjena samo otrokom. K sodelovanju smo povabili tudi vse zaposlene, da z nami delijo najboljše božične zgodbe in napišejo kakšen je njihov najboljši božič.

 

Nazaj na Dobre zgodbe

Nazaj