Dobre landning banner 1140x400px 1

Najlepše zgodbe so tiste, ki nas povežejo

Preden odpremo novo poglavje, se spomnimo vseh dobrih zgodb, ki so pisale ta posebni čas, to posebno leto. Ki so nas s svojo vsebino navdušile in se dotaknile naših src. Naj spremljajo naš korak v novo leto in nas v njem še bolj povežejo.

M dobre zgodbe

 • Festival Ljubljana

  Kljub težkim okoliščinam smo tudi letos s pomočjo in podporo Mercatorja lahko uživali v 69. Festivalu Ljubljana. Poletne včere v Ljubljani je popestril bogat kulturni program, od baleta, opere, gledaliških predstav do koncertov.

 • Pravljična vasica

  Projekt Pravljična vasica je v slovenske domove prinesel toplino in še bolj povezal družine. Za Hišo zavetja Palčica smo skupaj zbrati pet tisoč evrov.

 • Srčno predani tradiciji

  Projekt Srčno predani tradiciji je povezal slovenske pridelovalce, ki so se nam na policah predstavili z domačimi in tradicionalnimi izdelki iz slovenskih avtohtonih in tradicionalnih živalskih pasem ter rastlinskih vrst.

 • Mali šef Slovenije (3. sezona)

  V tretji sezoni kuharskega šova Mali šef Slovenije smo spremljali mlade nadobudneže, ki so svojo ustvarjalnost prelili v ustvarjanje okusnih in uravnoteženih obrokov.

 • Zaveza odgovornosti GZS in Moje znamke

  S projektom Zaveza odgovornosti GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij smo v Mercatorju želeli pripomoči k izboljšanju prehranjevalnih navad Slovencev.

  Moje znamke pa so projekt povezovanja Mercatorja z lokalnimi dobavitelji.

 • Nagrade 2021

  Dobra zgodba ni ena sama. Nastane lahko šele, ko se skupaj povežejo vse male dobre zgodbice, sestavljene iz srčnih ter čudovitih idej in trenutkov. 

 • Božičkova karavana

  Božiček tudi letos ni pozabil na otroke zaposlenih v Mercatorju. V pisan papir je zavil darila in jih teden pred božičem dostavljal po vsej Sloveniji. Hkrati pa je tudi nabiral najlepše božične zgodbe. 

 • Moj drugi dom

  Moj drugi dom je interni projekt, ki je bil namenjen vsem našim zaposlenim. Mercator je velika družina, ki jo povezujeta trdo delo in predanost potrošnikom. Zaposleni so naš temelj, ki ga je treba negovati. 

 • M soseska

  M soseska je mesto najbolj zanimivih videovsebin, ki se stekajo z vseh Mercatorjevih družbenih omrežij. Vsebine za vas pripravljajo vrhunski kuharji, osebni trenerji, priznani zdravniki, domači sladokusci, poznavalci kulture, talentirani plesalci, popolne gospodinje, novopečeni starši, znani voditelji in slavni gosti.