Lepa Afna

  • Image

Šolska kolekcija za vsa dekleta, ki imajo rade lepe stvari

Nova šolska kolekcija Lepa afna s privlačnimi in kakovostnimi izdelki za lepši skok v novo šolsko leto. V kolekciji bo 18 izdelkov, med njimi peresnice, zvezki, kemični in običajni svinčniki s posebnimi detajli, pa mape, rokovnik, nalepke, flomastri in radirke.

»Ta kolekcija je za vsa dekleta, ki jim veliko pomeni to, da imajo lepe stvari. Glede na barvno lestvico in simpatične slogane ter ilustracije, verjamem, da bo vsako dekle ne glede na starost našlo zase kakšen izdelek, ki ga bo z nasmehom uporabljalo,« je o svoji kolekciji, že drugi po vrsti, povedala Lea Filipovič.

"SUPER KJUT" presenečenje zate

Lepa afna samo 5 med vami vabi na pravo posebno srečanje. Kako si zagotoviš svoje mesto?

Ob nakupu kateregakoli izdelka Lepa afna v supermarketih in hipermarketih Mercatpr dobiš na računu kodo, ki šteje kot en glas. Če te sreča sreča pri žrebanju, pa prejmeš vsa nadaljnja navodila, kdaj in kje se dobimo. Nagradna igra traja od 15. 07. - 18. 08. 2019, oz. do razprodaje zalog, velja tudi v spletni trgovini in ne velja v franšiznih prodajalnah. 

banner sola 1100x240px 2019 07 182

Želim sodelovati v nagradni igri

Kolekcija za vsa dekleta, ki imajo rada lepe stvari

Čakajo vas krasni zvezki, čudovita pisala, mape, knjižice s samolepilnimi lističi, rokovniki in peresnice. Kateri izdelek pa je vam najljubši?

Želim si izdelkov

V najljubših barvah z najljubšimi detajli

V šolski kolekciji Lepa afna prevladujeta Leini najljubši barvi – roza in rdeča, poleg barv pa jo zaznamujejo tudi ilustracije njenega obraza in privlačni detajli.

Želim si kolekcije

Učenje je zabavnejše s potrebščinami, ki so šolarjem blizu

Učenje je veliko pristnejše in ravnanje s šolskimi potrebščinami veliko skrbnejše, če šolarji uporabljajo šolske potrebščine, ki so jim tudi všeč. Lepa afna ima izjemen občutek za lep videz, zelo pomembna pa ji je tudi kakovost izdelkov.

Želim si Lepa Afna kolekcije za šolo

Vse za šolo najdete v Mercatorju

Banner sola 1100x480px 2021

Zanima me več