Domača božična večerja

  • Image

Radi imamo domače

Gašper in Jani sta celo letošnje leto okušala domače dobrote iz cele Slovenije. Od peke krofov, kuhanja šunke, do izjemnih podvigov kot. je npr. vzpon na Triglav. Odločila sta se, da bosta tako preživela tudi prihajajoče praznike - božično večerjo bosta preživela med domačimi ljudmi s čim več domačimi jedmi. Na večerjo sta povabila Blogomane in sicer brata Šketa, duo Midva kuhava in pa dr. Feelgooda.  

Ugotovila sta, da je najbolje, da med Blogomane porazdelita naloge. Tako sta brata Šketa dobila nalogo, da pripravita predjedi, Midva kuhava poskrbita za sladice in ambient, dr. Feelgoodova naloga pa je prinesti izjemno mero dobre volje. Kaj pa to pomeni? Da sta Gašper in Jani odgovorna za dve GLAVNI JEDI.

 

 

Gašper in Jani: Domača božična večerja, 1. del

Domača božična večerja - Gašper nakupuje

Domača božična večerja - Cool Fotr nakupuje

Gašper in Cool Fotr imata rada domače

Kot veste, sta bila Gašper in Jani letos izjemno aktivna. Kaj vse sta počela čez leto, koga vse sta obiskala in kaj vse sta se naučila? 

Mercator Pust Coolfotr Bergant Responsive banner

Pustne norčije

Za Pusta sta vzganjala norčije. Kakšne, kje in s kom si lahko ogledate s klikom na link.

Pustne norčije
Banner NK 1400x916px5

Velikonočni prazniki

Med velikonočnimi prazniki sta raziskovala, kaj nam nudijo naši dobavitelji programa Radi imamo domače

Velikonočne pustolovščine
Banner NK 1400x916px6

V hribe lesti, dobro jesti

Maja sta se odločila, da bosta postala planinca. No, Cool Fotr je to šele postal, Gašper je imel za sabo že kar nekaj planinskih podvigov.  Katere vrhove sta obiskala, kaj domačega sta skuhala in kaj sta se naučila o hribih in hribolazenju? 

V hribe lesti, dobro jesti