Gabaroni

  • Image

Gabaroni, testenine z okusom so izdelane z ljubeznijo in ročno pakirane. Skrivnost Gabaronov se skriva v visokokakovostni moki, ki vsebuje rudninske snovi, celulozo, aminokisline, beljakovinske maščobe, fosfate in dragoceni vitamin E.

Hrana je od nekdaj simbolizirala praznovanje, rojstvo in življenje. Zadnja leta se zgodbe o kuhanju umeščajo med najpomembnejše dnevne novice. Hrana je postala vrednota onkraj kalorij, spogleduje se s čustvi, ljubeznijo.

Za potrebe svoje dejavnosti razvija samooskrbne produkte že tretja generacija družine Vidmar. Na naši posesti se naravni pristopi h kmetovanju družijo z biodinamičnimi načeli in motom: z vrta na krožnik.

Razvoj blagovne znamke Gabaroni, testenine z okusom je torej povezan z našim slogom življenja.

Umetnost kuhanja testenin Gabaroni

Vsako kuhanje je pravzaprav uvod v praznovanje. Začne se s plesom tisočih mehurčkov v velikem loncu. Odkrito. Testenine, kuhane samo »do zoba« (all dente) v vodni kopeli postanejo s slanim odtenkom sončne slovenske soli podlaga za nore zabave vseh generacij!

Sladko ali slano, to je zdaj vprašanje. Gabaroni testenine imajo okus prilagojen vsem letnim časom, inspiraciji in individualnemu ustvarjanju.

Čudovito se družijo s kremastimi omakami, satenastimi siri, eksplozijami barvaste zelenjave, mesnimi prelivi, z oreščki vseh sort, radičem, gobami, pomarančnimi krhlji, vini in panteonom zelišč. Ali pa se poljubijo v rahlem objemu masla, kar tako.