O projektu

  • Image

Kar z ljubeznijo zraste, vedno domače zveni. Zato imamo radi doma pridelano ekološko hrano.

Doma na izbranih domačijah, vrtovih, poljih, sadovnjakih, oljčnih nasadih – povsod, kjer s srcem pridelujejo in predelujejo dobrote za vas. Z oznako BIO označujemo ekološko pridelane izdelke iz košare Radi imamo domače.

Spoznajte naše partnerje, katerih izdelki se ponašajo z vrhunsko ekološko pridelavo. Siri iz senenega mleka z ekološke kmetije Kukenberger, z naravnimi barvili obarvane bio-testenine Gabaroni, bio oljčna olja Morgan, bio sadne pulpe Lotos Gourmet in bio sadni žele bonboni Perger in še mnogi drugi bio domači izdelki– to so zvezde letošnje jeseni na Mercatorjevih policah.

S Koroške, Dolenjske in Primorske se predstavljajo po vsej Sloveniji. Vse pa odlikujejo prvovrstne naravne surovine in brezhibna ekološka pridelava in obdelava. Saj veste: za dobro hrano stojijo dobri ljudje.

Izvirno glasbo za letošnji TV oglas je napisal slovenski skladatelj Aldo Kumar. Navdihnila ga je tradicionalna pesem iz slovenske Istre, Nineta. Skladatelja lahko vidite v uvodu filma, ko obišče slovitega izdelovalca violin Demšar na ljubljanskih Prulah.

Ja, kar z ljubeznijo zraste, vedno domače zveni.