Široka ponudba: Meso in ribe

Ljubitelji dobre hrane vedo, kako pomemba je izbira pravega kosa mesa ali ribe. V naših mesnicah in ribarnicah vam ob nakupu strokovno svetujemo, za še več praktičnih informacij, nasvetov za izbiro in idej za pripravo, pa si preberite koristne članke.

 • Že pripravljeno in okusno

  Ko nimate časa za dolgotrajne marinade in potrebujete okusno meso, posezite po izdelkih iz svežega mesa, ki jih po naših originalnih recepturah pripravljajo naši mesarji. Meso vam pripravijo tudi po naročilu.

  Več
 • Po meso v Mercator mesnico

  V naših mesnicah stalno skrbimo za veliko izbiro svežega in preverjeno kakovostnega slovenskega mesa po dostopnih cenah. Naši mesarji za vas pripravijo in strokovno narežejo najboljše kose mesa.

  Nasveti naših mesarjev
 • NOVO

  Ponudba zorjenega mesa

  V Mercatorjevih mesnicah zdaj najdete tudi bogato izbiro gurmanskega zorjenega mesa za vsak okus in priložnost. Prvovrstni kosi, kot so roast beef, rib eye steak in sirloin, so na voljo v izbranih mesnicah.

  Več
 • Bogata ponudba v naših ribarnicah

  Mercatorjeve ribarnice so bogato založene s svežimi morskimi in rečnimi ribami. Brancini in orade iz ribogojnica Kornat Ittica so posebej kakovostni, saj živijo v najbolj naravnih razmerah, certifikat pa zagotavlja, da so vsaj pol leta pred izlovom brez sledi antibiotikov.

  Več

Prelistajte ponudbo iz aktualnega kataloga.

Odprite katalog