O naši mesnici

  • Image

Po meso v Mercator mesnico

Vsak dan nudimo veliko izbiro svežega in kakovostnega mesa po dostopnih cenah.

Slovenski RISI so za mesa

Šport ne krepi le zdravega duha v zdravem telesu, navdaja nas s ponosom kolektivne pripradnosti - pa naj bo to skupina rekreativnih tekačev ali navijanje za naše vrhunske športnike in šampione. Kot eden največjih kolektivov, Mercator svojo družbeno odgovornost izkazuje s podporo športu.

Posamezne športe povezujemo z različnimi kategorijami ponudbe in kdo boljši bi predstavljal kategorijo MESO kot pa naši RISI, slovenska hokejska reprezentanca. Risi so mesojede zveri, ki se vsekakor spoznajo na meso - so strokovnjaki na tem področju.

Ne samo, da se znajdejo na ledu, odlično se znajdejo tudi za pultom mesnice v Mercatorju. Skupaj vam predstavljamo ponudbo mesa v Mercatorju, hkrati pa vas pozivamo k navijanju za našo hokejsko reprezentanco, ki se 22. aprila odpravlja na svetovno prvenstvo divizije I (skupina A) v Budimpešti.

Zakaj po meso v mesnico Mercator?

  • Ker je 100 % vse meso v redni prodaji rejeno/vzrejeno v Sloveniji.
  • Ker je meso bolj sveže, saj je od domačih rejcev.
  • Ker je vsak kos mesa preverjen.
  • Ker naredijo mojstri mesarji pripravke po tradicionalnih recepturah.
  • Ker v naši mesnici dobite meso, kot ga želite.
Mesnica 01 525x350

Meso kot živilo je v Sloveniji stalno preverjano in nadzorovano. Poleg rednega mesečnega nadzora Nacionalni veterinarski inštitut Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani za Mercator posebej izvaja tudi dodatno testiranje in monitoring mesnih pripravkov in surovine.

Mesnica 02 525x350

V naših mesnicah stalno skrbimo, da dobite preverjeno kakovostno meso, zagotavljamo veliko izbiro. Za vas pripravimo in strokovno narežemo najboljše kose mesa. Z odličnim mesom bo vaše družinsko kosilo uspešnica, družabna pogostitev pa doživetje.

Mesnica 03 525x350

Da prihranite dragocen čas, smo za vas izbrano meso tudi že pripravili tako, da ga doma samo spečete. Mesne pripravke smo naredili na tradicionalen način, le s soljo, poprom in česnom.

Po naročilu za vas naredimo tudi pripravke, ki jih po željah manj začinimo ali ne solimo.