Nekaj toplega in okusnega - Toploteka

V hitremu dnevnemu ritmu je nakup pripravljenih jedi odlična rešitev, saj vam prihrani veliko časa. Jedi iz naših toplotek so iz izbranih sestavin, tako da jih zadovoljni kupci pohvalijo, ker so pripravljene »kot doma«. Obiščite našo toploteko, saj vam ob najbolj priljubljenih jedeh stalno ponujamo tudi kaj novega.

Banner Toploteka studenti 1400x916px

Študentski meniji

Privoščite si svoj študentski obrok, vsak dan od 9. do 14. ure v izbranih toplotekah Mercator. Preverite slastne menije in izberite svojo lokacijo.

Preverite ponudbo in lokacije
banner 525x350px testenine2

Testenine

Testenine so glavna in najbolj pomembna italijanska jed in ključna sestavina raznolike italijanske kuhinje. Pripravljajo jih večinoma kot predjed oziroma prvo jed, vsi pa vemo, da porcija dobrih testenin zaleže tudi kot glavna jed. Pripravili smo vam posebne testenine, ki jih lahko najdete v toploteki hipermarketov. Več v katalogu Kuharija.

Toploteka pizza3

Pizze

Največja picerija v Sloveniji! Seveda, saj spečemo več kot 4000 pic dnevno. Izbirate lahko med več vrstami pic, od klasičnih do morskih, ali pa si pico naročite kar po svoji izbiri v vaši najbližji toploteki.

Toploteka meso

Pečeno in panirano meso

Veliko jedi je v naših toplotekah že pripravljenih, če želite, pa jih pripravimo tudi po naročilu. Izberete lahko med pečenim in paniranim mesom odojka, jagnjetino, privoščite si svinjska rebra, svinjsko kračo in piščanca. Jed pripravimo tako, kot želite. Kaj bi jedli danes? Pripravimo lahko tudi mesne plošče iz vseh vrst mesa. Odnesete jih na plastičnem pladnju, pokritem s pokrovom, da meso ostane dlje časa toplo.

Toploteka na zlico4

Jedi na žlico

Domače, skrbno skuhane jedi nas pogrejejo in nasitijo. V kuhinji Mercatorja IP-ja znajo pripraviti odlične golaž, ričet, vampe, pasulj in okusne enolončnice.

Toploteka italijanske jedi

Morske dobrote

Morske jedi nam vedno teknejo, saj so zelo okusne, pa tudi priporočene. Izberete lahko brodet za malico ali škarpeno za večerjo, tekneta tudi panirani oslič ali rižota z morskimi sadeži, ponujamo pa tudi več vrst pečenih rib.

Toploteka prigrizki

Brezmesne jedi

Ko si zaželite kaj zelenjavnega, ne oklevajte pri izbiri spomladanskih zvitkov, špinačne lazanje in brezmesnih enolončnicah, saj so vse jedi dnevno sveže pripravljene.