Dobro pripravljeni na vsakodnevne izzive

Ko dnevi hitijo kot ure in se ure spreminjajo v sekunde, je čas za Mercatorjeve Minute. S prigrizki in jedmi Minute imate lahko hranilno in energijsko uravnoteže obroke za vsak del dneva vedno na dosegu roke.

Našo ponudbo Minute TO GO smo namreč osvežili s pomočjo nutricionista in predavatelja Maria Sambolca in na naše police dodali kar 24 novih izdelkov, ki ustrezajo kriterijem uravnoteženih obrokov.

Vsi obroki so sveže pripravljeni in jih lahko zaužijete takoj. Nekatare kar hladne, druge pa samo pogrejete. 

Minute Chef's Choice by Maxim

Spoznajte novo linijo jedi izpod spretnih prstov chefa Maxima - Petra Kovača. Sezonsko bomo menjavali jedi glede na letni čas. Trenutno najdete v ponudbi 2 novi jedi.

Rižota s šparglji in koromačem, kjer daje prefinjena kombinacija špargljev in koromača rižoti edinstven okus. Za popolno teksturo poskrbijo zrna riža arborio. Jelenov golaž pa je pripravljen iz izbranih kosov mesa, ki so prežeti s pravo mero začimb, kar daje jedi sofisticirano aromo z ravno pravo mero divjačinskega.

Poiščite najbližjo poslovalnico

Velja si vzeti ... Minute za kavo

Sveže mleta kava Barcaffe kakovosti. Avtomati Minute so na voljo v izbranih poslovalnicah Mercator in vam postrežejo z odlično izbiro dišečih napitkov.

Oglejte si seznam poslovalnic

Sendviči Minute

Sendviči Minute za vse okuse. Na voljo je več različnih okusov sendvičev, ki bodo poskrbeli za vse jedce – od veganov do ljubiteljev mesa.

V spletno trgovino

Tortilje

Vse bolj priljubljenim tortiljam, ki že nekaj časa kraljujejo na naših policah in so si zaslužile nagrado Izbran produkt leta 2021, se pridružujejo novi osveženi okusi. 

V spletno trgovino

Solate Minute

Sveže se vedno prileže. Med solatami najdete sveže in delikatesne solate vseh vrst, da pa bo izbira še večja smo jo nadgradili z novimi. Šest solat, polnih beljakovin za uravnotežen obrok.

V spletno trgovino

Žitne solate Minute

Iz že pozabljenih žit z odlično prehransko vrednostjo so vam na voljo hladne solate za malico v službi, doma ali na poti. Tribarvna kvinoja s čičeriko, Tribarvni mix s praženo zelenjavo in Integralni riž s piščancem ter zelenjavo so tudi prejemnice nagrade Inovativno živilo 2021.  

V spletno trgovino

Jedi na žlico Minute

Med pripravljenimi jedmi boste našli nekaj za vsak okus. Čakajo vas čufti, golaž, vampi, prav tako pa rižote, jota in pasulj.

V spletno trgovino

Sladice Minute

Za sladico se vedno najde minuta prostega časa. Preverite našo ponudbo odličnih sladic v lončkih, pakiranih peciv ter piškotov.

V spletno trgovino

Smoothiji in sveže stisnjen pomarančni sok Minute

Naj vam čudovite sadne mešanice polepšajo jutra in poživijo dan. V minuti stisnjen svež pomarančni sok pa vam je na voljo na avtomatih v številnih poslovalnicah. Vitamin C v izobilju!

V spletno trgovino

Dobro pripravljeni z uravnoteženim obrokom

Z uravnoteženo prehrano bomo poskrbeli za vnos vseh pomembnih hranil za naše dobro počutje in za dovoljšnje zaloge energije skozi vse dele dneva. Obroki Minute so sestavljeni z mislijo na pestre kombinacije prehransko bogatih sestavin.

Več

Poiščite izdelke Minute v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se