Toploteka kuha namesto vas

V hitrem dnevnemu ritmu je nakup toplih pripravljenih jedi odlična rešitev. Preverjene recepture so postale že prave klasike, med katerimi najraje posegate po jedeh na žlico, pečenih rebrih in kračah, paniranih zrezkih in lazanjah. Poleg najbolj priljubljenih jedi pa za vas stalno ponujamo tudi kaj novega.

Tedenski meni

Vaše najljubše jedi sedaj lahko dobite v naših Toplotekah od ponedeljka do petka, od 10. do 17. ure.

Vsak mesec bomo za vas pripravili nov tedenski jedilnik.

Oglejte si aktualen tedenski meni!

Obiščite eno od naših 106 trgovin s Toploteko!

Več

Redna ponudba

Panirano meso in zelenjava

Vas mika paniran zrezek, a nimate časa in energije za pripravo, cvrtje in pospravljanje? Oglasite se v vaši najbližji toploteki in izberite svojega. Dovolite nam, da kuhamo namesto vas. Ponujamo tudi v nežnih krušnih drobtinah ocvrto zelenjavo, ribe in morske sadeže.

Pečeno meso

Veliko jedi v naših toplotekah je že pripravljenih, če pa želite, jih pripravimo tudi po naročilu za posebne priložnosti in zabave. Izberete lahko med pečenim in paniranim mesom odojka, jagnjetino, privoščite si svinjska rebra, svinjsko kračo in piščanca. Pripravimo lahko tudi mesne plošče po naročilu, ki vam jih zapakiramo na pladenj s pokrovom, da meso ostane dlje časa toplo.

Jedi na žlico

Domače, skrbno skuhane jedi nas pogrejejo in nasitijo. Po klasičnih recepturah pripravimo odličen golaž, ričet, vampe, pasulj in okusne enolončnice.

Lazanje

Okusno zapečene lazanje, musake in zloženke posebej denejo za kosilo ali hitro večerjo. Katero si boste privoščili danes?

Morske dobrote

Morske jedi vedno teknejo. V naši pestri ponudbi lahko za topel in svež obrok izberete brodet, škarpeno, paniranega osliča, rižoto z morskimi sadeži, več vrst pečenih rib in še več.

Brezmesne jedi

Ko si zaželite kaj zelenjavnega, ne oklevajte pri izbiri spomladanskih zvitkov, špinačne lazanje in brezmesnih enolončnic, saj so vse jedi dnevno sveže pripravljene.

Testenine

Testenine so glavna in najbolj pomembna italijanska jed in ključna sestavina raznolike kuhinje. V večjih toplotekah vas čaka ponudba sveže pripravljenih testenin in omak.

Pizze

Največja picerija v Sloveniji! Seveda, saj spečemo več kot 4000 pic dnevno. Izbirate lahko med več vrstami pic, od klasičnih, kvadratnih, z zelenim testom … Lahko pa si v vaši najbližji toploteki naročite pico po svojih željah, ki vam jo pripravimo v nekaj minutah.