Široka ponudba: Moje znamke

Za vsak nakup izdelkov z oznako Moje znamke in oznako aktivnosti Znamke zbiraj in nagrado pod premazom aktiviraj, pri blagajni prejmete premazno kartico, s katero lahko osvojite eno od 12.000 bogatih nagrad.  Nagradna igra poteka od 5. 11 . 2020 do 31. 12. 2020 v vseh živilskih in franšiznih trgovinah Mercator v Sloveniji.

 • Ferrero pralineji

  Ni pravega prazničnega sladkanja brez Ferrero pralinej, ki nas navdušujeje že desetletja. Imate raje Raffaello ali Ferrero Rocher?

  Več
 • Smoki

  Legendarni koruzni flips, po katerem radi posežejo tako otroci, kot tudi njihovi straši, ki se z nostalgijo spominjajo kako so ga grizljali sami, ko so bili še manjhni. Le kdo ga ne pozna? 

  Več
 • Duel

  Pustite se razvajati z mehčalci Duel, ki vas bodo navdušili s svežino in mehkovo, v katero ovijejo vaša oblačila. Izbirate lahko med paleto izjemnih vonjev. Na voljo pa je tudi mehčalec za občutljivo otroško kožo. 

  Več
 • Kraški pršut

  “Dodali smo mu samo sol in čas,” s ponosom poudarjamo v Krasu. Kljub tehnološkim novostim, smo namreč ohranili klasičen način proizvajanje te dobrote.

  Več