Široka ponudba: Moje znamke

Zaupamo v dobre zgodbe

Le ko sodelujemo, lahko v vaše domove prinašamo najboljše. Zato ustvarjamo močne vezi z vrhunskimi slovenskimi in regijskimi znamkami, ki so že dalj časa dobro zapisane v naših življenjih. Njihov dom je tu – med nami – in vsaka izmed njih nam je dober sosed.

Te znamke so moje, vaše in tudi naše. Več o Mojh znamkah najdete tukaj.

 • Natureta

  Natureta temelji na receptih doma pripravljene hrane, v katere vnaša inovativnost in nove trende. 

  Več
 • Podravka

  Podravkine blagovne znamke so prepoznavne in med najbolj priljubljenimi tudi pri nas. Visoka kakovost je zagotovljena, saj uporabljajo odlične surovine, sodobne tehnološke procese in znanje. Poleg kakovosti jih odlikujeta tudi praktičnost in varnost.

  Več
 • Kras – Kraški cvet

  Pršut je že dolgo časa ena večjih gurmanskih specialitet v Istri in na Krasu, na naše police pa sedaj prihaja njegov bratranec. V sodelovanju s Krasom ponosno predstavljamo novega člana Mojih znamk – Kraški cvet.

  Več
 • Žito premium štruklji skuta in malina

  V okviru projekta Moje znamke prisegamo na kakovost in podpiramo lokalno, zato smo v sodelovanju z Žitom ustvarili nove premium štruklje skuta & malina, ki jih lahko najdete ekskluzivno na naših policah. ​

  Več
 • Retro Refošk

  Do žlahtne kapljice imamo Slovenci poseben odnos. O tem priča že naša himna, saj v svoji prvi kitici nazdravlja vinski trti. V projektu »Moje znamke« smo se tokrat povezali s tradicijo vinarstva kleti Vinakoper in ob 50-letnici na prodajne police postavil omejeno retro edicijo Refoška, ki je sinonim za slovensko kakovost in lokalno povezanost.

  Več