Banner MZ Zaupamo v dobre zgodbe 1140x400px

Zaupamo v dobre zgodbe

Le ko sodelujemo, lahko v vaše domove prinašamo najboljše. Zato ustvarjamo močne vezi z vrhunskimi slovenskimi in regijskimi znamkami, ki so že dalj časa dobro zapisane v naših življenjih. Njihov dom je tu – med nami – in vsaka izmed njih nam je dober sosed.

Te znamke so moje, vaše in tudi naše.

Moje znamke 2023

V letu 2023 so v projekt Moje znamke vključene naslednje znamke:

 • Podravka

  Podravka – blagovna znamka, ki potrošnikom predstavlja okus doma, druženje za mizo, bližino, pristnost, toplino doma, kakovost! Podravka simbolizira pravo skrb, pozornost in daje raznolike in najboljše kulinarske rešitve domačega okusa. Za kuhanje je potrebna ljubezen in Podravka juhe so pripravljene od srca srcu, saj vsebujejo le izbrane sestavine.

  Več
 • Zvijezda

  Izdelki Zvijezda so priljubljeni in nepogrešljivi izdelki, s katerimi lahko ustvarjate praktične, hitre in hranljive obroke.

  Več
 • Jamnica

  Pijače podjetja Jamnica vas bodo odžejale na vsakem koraku.

  Več
 • Natureta

  Natureta temelji na receptih doma pripravljene hrane, v katere vnaša inovativnost in nove trende. 

  Več
 • Jaffa

  Jaffa Cakes je blagovna znamka z več kot 40-letno tradicijo. Je neustavljiva kombinacija mehkega biskvita, osvežilnega pomarančnega želeja in fine temne čokolade.

  Več
 • Kras - narezki

  Kraševe dobrote v obliki narezkov in mortadel so nepogrešljivi del vsake praznične pogostitve ali kar tako za vsak dan.

  Več
 • Subrina

  Subrina je sinonim za mehke in sijoče lase in to vse od leta 1958, ko je na trgu predstavila prvi balzam za lase. To vodilo velja še danes in ustvarjalci Subrine izbirajo odlične učinkovine, prilagojene tipu las in njihovim potrebam. Tako poleg tehnoloških inovacij izbirajo tudi naravne učinkovine, kot so olje makadamije, žitni ali svileni proteini, izvlečki lotusa in oljke, zeliščni kompleksi žajblja, kamilice, rožmarina, zelenega čaja, hamamelisa in melise.

  Več
 • Kekec pašteta

  Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus. Poleg legendarnega okusa "Ta prave" Kekec paštete lahko izbirate tudi med drugimi prav tako slastnimi okusi.

  Več
 • Afrodita

  Kozmetika Afrodite - NARAVA, LEPOTA, KAKOVOST. To so vrednote, ki pišejo zgodbo o vodilni slovenski hiši lepote. Vrednote, ki jim z ozirom na dobrobit družbenega in naravnega okolja sledijo že od leta 1970. Vrednote, ki so hkrati smernice in navdih!

  Več
 • Vinakoper

  Največji pridelovalec refoška na svetu, Vinakoper praznuje! Ena njegovih najbolj prepoznavnih vinskih znamk ima namreč rojstni dan. Gre za znamko, ki na najboljši način reprezentira Istro in njene ljudi, hkrati pa je sinonim za slovensko kakovost, avtohtonost in lokalno povezanost.

  Več

Moje znamke 2022

V letu 2022 so bile v projekt Moje znamke vključene naslednje znamke:

Banner Moje znamke logotipi 770x400px

 

Moje znamke 2021

 • Kras – Kraški cvet

  Pršut je že dolgo časa ena večjih gurmanskih specialitet v Istri in na Krasu, na naše police pa sedaj prihaja njegov bratranec. V sodelovanju s Krasom ponosno predstavljamo novega člana Mojih znamk – Kraški cvet.

  Več
 • Žito premium štruklji skuta in malina

  V okviru projekta Moje znamke prisegamo na kakovost in podpiramo lokalno, zato smo v sodelovanju z Žitom ustvarili nove premium štruklje skuta & malina, ki jih lahko najdete ekskluzivno na naših policah. ​

  Več
 • Retro Refošk

  Do žlahtne kapljice imamo Slovenci poseben odnos. O tem priča že naša himna, saj v svoji prvi kitici nazdravlja vinski trti. V projektu »Moje znamke« smo se tokrat povezali s tradicijo vinarstva kleti Vinakoper in ob 50-letnici na prodajne police postavil omejeno retro edicijo Refoška, ki je sinonim za slovensko kakovost in lokalno povezanost.

  Več
 • Pingo Plus

  V sodelovanju s Fructalom smo kultno pijačo nadgradili, ji dodali vitamin C in cink ter predstavili izdelek Pingo Plus, ki bo starejšim generacijam pomagal obuditi nostalgične spomine, mlajšim generacijam pa omogočil ustvarjanje novih spominov in pisanje novih zgodb ob uživanju te ikonične pijače.

  Več
 • Spoznajte nova okusa dobrot mladosti

  V sodelovanju z dobaviteljem slaščičarskih izdelkov Kraš smo v projekt Moje znamke umestili kar dva nova edinstvena izdelka. Za najlepše trenutke uživanja smo ustvarili kekse Domaćica z belo čokolado in limono ter čokolado Dorina Petite Beurre.

  Več
 • Zlato polje riž za rižote

  Zgodbe pišejo ljudje. In tokrat smo navdih črpali prav iz vas. Združili smo moči v partnerstvu z Žitom z blagovno znamko Zlato polje in na police postavili kakovosten riž za rižote, prilagojen slovenskemu okusu in pripravi. Izdelek z veseljem predstavljamo tudi v projektu »Moje znamke«, saj verjamemo, da s prepletom tradicionalnega in lokalnega lahko navdihnemo nova okusna doživetja.

  Več
 • Natureta gorčica z gozdnim medom

  Tokrat v projekt »Moje znamke« s ponosom umeščamo izdelek, ki zagotovo sledi najvišjim kulinaričnim standardom. Na naše police postavljamo Naturetino delno mleto gorčico z gozdnim medom.

  Več

Spoštujemo zavezo odgovornosti

 • Živila izboljšane hranilne sestave

  Spoznajte mlečne izdelke, pekarske izdelke in brezalkoholne pijače, katerih dobavitelji so sprejeli Zavezo odgovornosti GZS - Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij, da bi izboljšali prehranjevalne navade Slovencev.

  Več

Odločimo se za uravnoteženo prehrano

Poiščite izdelke z oznako Moje znamke v spletni trgovini!

V spletno trgovino