Vinakoper

Ponudba je del projekta: Moje znamke.

Največji pridelovalec refoška na svetu, Vinakoper praznuje! Ena njegovih najbolj prepoznavnih vinskih znamk ima namreč rojstni dan. Gre za znamko, ki na najboljši način reprezentira Istro in njene ljudi, hkrati pa je sinonim za slovensko kakovost, avtohtonost in lokalno povezanost.

Poiščite izdelke Vinakoper v spletni trgovini

V spletno trgovino
Banner MZ dobavitelji 720x400px61
Banner MZ dobavitelji 720x400px56
Banner MZ dobavitelji 720x400px54

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: UŽIVANJE ALKOHOLA LAHKO ŠKODUJE ZDRAVJU!

Gre za Koprski refošk – kakovostno vino z geografskim poreklom, ki že 5 desetletij velja za najbolj priljubljen refošk Slovenk in Slovencev.

Nedvomno je k priljubljenosti Koprskega refoška prispeval tudi njegov izgled. Danes že skorajda ikonična etiketa je bila z majhnimi prilagoditvami uporabljena skoraj 35 let, preden so jo nadomestili z novo.

Ker se za takšno legendarno slovensko znamko spodobi, da se jo praznuje na prav poseben način, je Vinakoper ekskluzivno za Mercator razvil posebno limitirano retro edicijo, ki ima zopet podobo tiste legendarne litrske steklenice, ki je 35 let osvajala srca zadovoljnih kupcev.

Naj retro edicija Koprskega refoška s svojim edinstvenim izgledom, okusom in kakovostjo, obuja vse lepe spomine preteklih 50 let in ustvarja nove še mnogo nadaljnjih let!

Banner MZ dobavitelji 720x400px64