Spoznajte nova okusa dobrot mladosti

Ponudba je del projekta: Moje znamke.

Obudite zgodbe svoje mladosti ob novih okusih vaših najljubših sladkih dobrot. V sodelovanju z enim največjih ponudnikov slaščičarskih izdelkov v regiji Kraš ustvarili edinstvena okusa poznanih blagovnih znamk, ki ju s ponosom umeščamo v projekt Moje znamke. Prepustite se najlepšim trenutkom uživanja ob keksih Domaćica z belo čokolado in limono ter čokolado Dorina Petite Beurre, ki je kombinacija vaše najljubše čokolade Dorina in hrustljavih keksov Petit Beurre. Oba izdelka bosta zagotovo razveselila vse ljubitelje sladkega, ki se tem mamljivim okusom ne bodo mogli upreti.

Zaupamo v dobre zgodbe in zato podpiramo projekte, ki nas povezujejo in spoštujejo našo tradicijo. V projektu Moje znamke izpostavljamo najbolj cenjene domače blagovne znamke in z dobavitelji sodelujemo pri ustvarjanju sodobnih izdelkov, ki pritegnejo tako obstoječe kot nove generacije kupcev.

Keksi Domaćica z belo čokolado in limono

09 Mercator MZ Domacica bela 720x720px DELO

Čokolada Dorina Petite Beurre

09 Mercator MZ Domacica bela 720x720px DELO2

Poiščite izdelke v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Ustvarite nove zgodbe ob sladkem druženju z najbližjimi v spremljavi novih okusov poznanih dobrot, ustvarjenih v sodelovanju s podjetjem Kraš.