Kekec pašteta

Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus. Poleg legendarnega okusa "Ta prave" Kekec paštete lahko izbirate tudi med drugimi prav tako slastnimi okusi.

KEKEC PAŠTETA S ŠUNKO

Slovenska znamka Kekec in tradicionalna slovenska delikatesa združena v edinstven okus.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

KEKEC JUNIOR PAŠTETA

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0818

Kekec junak otrok, sedaj tudi v za njih ustvarjenem bolj nežnem in edinstvenem okusu, ki jim bo popestril zajtrk ali malico.

 

KEKEC PIŠČANČJA PAŠTETA 50 g in 75 g

Za vse ljubitelje perutninskih izdelkov. Z nežno teksturo in neverjetnim okusom nobenega od njih ne bo pustila ravnodušnega.

Kekec piščančja pašteta je dišeč, lahek in zdrav perutninski namaz, sestavljen iz boljšega perutninskega mesa, dodanega kvalitetnega in zdravega sončničnega olja in posebne kombinacije dišavnic. Odlična kvaliteta tudi v tej delikatesi vznikne kot aromatični spoj okusa in vonja.

KEKEC TUNINA PAŠTETA 50 g in 75 g

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0820

Iz najboljših kosov prvovrstne tune, je ta pašteta obvezna oprema pri zajtrku ali malici za vse ljubitelje morskih okusov. Kekec tuna je izdelana iz prvovrstnega tuninega mesa in skrbno izbrano mešanico začimb. Je plod dolgotrajnega iskanja prvovrstnih sestavin. Odlikuje jo edinstven okus in dobra mazavost in je brez konzervansov.

KEKEC ČAJNA PAŠTETA 50 g in 75 g

Banner mali sef dobavitelji izdelki 770x400px 2021 04 0819

Čajna pašteta je ena najbolj tradicionalnih paštet s svojo aromo in okusom. Kvalitetno svinjsko meso ji da svoj prepoznaven pečat. Nepogrešljiva na obloženih mizah in svežem kosu kruha.

Kekec čajno pašteto odlikuje še izredno mehka tekstura in odlična mazavost.

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več