Kekec pašteta

Ponudba je del projekta: Moje znamke.

Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus. Poleg legendarnega okusa "Ta prave" Kekec paštete lahko izbirate tudi med drugimi prav tako slastnimi okusi.

Poiščite Kekec paštete v spletni trgovini

V spletno trgovino
Banner MZ dobavitelji 720x400px23
Banner MZ dobavitelji 720x400px24
Banner MZ dobavitelji 720x400px25
Banner MZ dobavitelji 720x400px28

KEKEC PIŠČANČJA PAŠTETA 95 g

Kekec piščančja pašteta je dišeč, lahek in zdrav perutninski namaz, sestavljen iz boljšega perutninskega mesa, dodanega kvalitetnega in zdravega sončničnega olja in posebne kombinacije dišavnic. V novi preobleki, pa je vse svoje dosedanje lastnosti izpopolnil v mehkejšo in bolj mazavo strukturo, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.

KEKEC TUNINA PAŠTETA 95 g

Kekec tuna je izdelana iz prvovrstnega tuninega mesa in skrbno izbrano mešanico začimb. Je plod dolgotrajnega iskanja prvovrstnih sestavin. Odlikuje jo edinstven okus in dobra mazavost in je brez konzervansov, za boljšo izkušnjo pa sedaj na voljo v novi preobleki in nadgrajenem okusu. 

KEKEC TA PRAVA (50 g, 100 g)

Kdo ne pozna Kekec paštete? Tiste ta prave, z nežno aromo in okusom ki osvaja? Ta znana slovenska jed, je s kvalitetnim okusom jeter izdelana v nenadomestljivo mešanico okusa, ki kruhu podari edinstven okus

KEKEC MESNI NAREZEK 145 g

Kekec mesni narezek je svojevrsten član mesnih izdelkov Kekec, z blagim mozaikom in kompaktnostjo kar še dodatno ponuja edinstven vonj in okus.

Banner MZ dobavitelji 720x400px26