Natureta

Ponudba je del projekta: Moje znamke.

Natureta temelji na receptih doma pripravljene hrane, v katere vnaša inovativnost in nove trende. 

Hvala naravi Grčije za slastne olive, hvala balkanskim nasadom stročnic in kumaric, hvala naravi za vino in jabolka. Hvala prvi zelenjavno-gorčični namaz na trgu.

Hvala Natureta. Vsak dan.

Poiščite izdelke Natureta v spletni trgovini

V spletno trgovino

Domači ajvar s pečeno papriko, 290 g

Banner MZ dobavitelji 720x400px5

Ajvar ne sme manjkati na nobenem pikniku. Pravi domači ajvar je pripravljen po tradicionalnem receptu iz pečenih paprik, kot ga tradicionalno pripravljajo v Makedoniji. Odlično se obnese kot predjed in priloga za meso ali zelenjavo, odličen pa je tudi kot solata na žlico

Namaz 100% malina, 215 g

Banner MZ dobavitelji 720x400px6

Namaz iz malin je pripravljen 100% iz sadja in sadnega soka, brez dodanega sladkorja. V kozarčku je najmanj 67 g sadja na 100 g izdelka. Slastne sladko-kisle maline so v izdelku v celoti, skupaj z drobnimi peškami, saj so se tako odločili degustatorji tekom razvoja izdelka. Namaz 100% malina je del linije 100% namazov, kjer mu družbo delata še 100% jagoda in 100% borovnica.

Delikatesne kumarice, 530 g

Banner MZ dobavitelji 720x400px7

Kisle kumarice so verjetno ena najbolj priljubljenih vrst vložene zelenjave. Verjetno bi zelo težko našli kuhinjo ali shrambo, v kateri ne bi bilo vsaj enega kozarca kumaric. Delikatesne kumarice Natureta obogatijo vse vrste sendvičev, so nepogrešljive spremljevalke narezkov, brez njih si ni moč predstavljati francoske solate, odlične pa so tudi kar same. Poskrbite, da bodo tudi pri vas doma vedno pri roki.

Bio čičerika, 300 g

Banner MZ dobavitelji 720x400px8

Bio čičerika v kozarčku je ena izmed najbolj priljubljenih izdelkov v Naturetini BIO liniji. Čičerika je izjemno priljubljena stročnica, ki jo zaradi visoke hranljivosti in vsestranske uporabnosti zelo rabi uporabljamo v različnih receptih. Tekočina, v Kateri se kuha čičerika se imenuje aquafaba in je tudi uporabna za izdelavo snega kot nadomestek jajčnih beljakov.

Riž basmati, 500 g

Banner MZ dobavitelji 720x400px9

Basmati riž raste na obronkih Himalaje in velja za eno najbolj cenjenih vrst riža na svetu - pravijo kar kralj rižev. Je ozek, tanek in aromatičen riž. Zrna se ne zlepijo in pri kuhanju ostanejo čvrsta , zato se še posebej dobro odlično obnese kot priloga, še posebej ob azijskih receptih, odličen pa je tudi v solatah, rižoti in pečenih jedeh.

Lečin bolognese, 300 g

Banner MZ dobavitelji 720x400px11

Vsi smo odraščali ob tradicionalnem bolognesu, a v Natureti radi ustvarjamo brezmesne različice tradicionalno mesnih jedi, ker smo zelenjavno usmerjena kuhinja, ki sledi prehranskim trendom. Veganska različica italijanske mesne klasike, Lečin bolognese Natureta, je prejela nagrado za inovativnost in bila okronana za najbolj inovativno živilo leta 2022.

 

Paradižnikova omaka Lušt, 290 g

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202246

Naturetina omaka LUŠT v vašo kuhinjo prinaša izvrsten svež okus, ki ga pridobim o z uporabo svežih paradižnikov, ki prihajajo iz rastlinjakov in imajo imenitno aromo. Samo skrbno izbrani sveže obrani paradižniki se pod budnim očesom Naturetinih mojstrov kulinarike lahko zlijejo v omako, ki tudi najbolj prefinjenih brbončic ne bo pustila ravnodušnih. Poleg tega, da je preprosta za pripravo in ustvarjena za popolno sožitje z vsemi vrstami testenin, se ponaša še s tem, da vsebuje samo naravno prisotne sladkorje.  

Omaka Bolognese, 300 g

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202245

Za slasten okus smo pri Natureti poskrbeli s preverjenim domačim receptom, ki temelji na dolgoletni tradiciji, vi pa jo preprosto pogrejte in uživajte. Izbrano mesto, paradižnikov naliv in počasna dolga priprava. Italijanski chefi pravijo, da si je za pripravo vrhusnke Bolonjske omake predvsem treba vzeti čas. V Natureti si vzamemo čas za kuhanje, zato da ga prihranimo vam.

Polnjene olive z mandlji, 290 g

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202247

Olive z mandlji Natureta so prava gurmanska poslastica za vse, ki radi uživajo v vrhunski hrani in raznovrstnih narezkih. Pripravljene so na naraven način in so preprosto nepogrešljiv prigrizek ob vinu, še posebno če ga postrežemo s sirom. Ko prijetno zahrustajo mandlji in se pomeša čvrsto meso grških zelenih oliv dobite pravo harmonijo okusov.

Kamniška gorčica, 540 g

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202243

Poznali so jo že v srednjem veku, ko je bila ena redkih začimb. Gorčica je eden izmed prvih izdelkov Ete Kamnik in se pripravlja po enakem postopku in recepturi že od leta 1923. Naturetino Kamniško gorčico seveda dodamo k hrenovkam in klobasam, vendar nam daje ta plemenita začimbna priloga tudi možnost za ustvarjanje in dodajanje odličnim omakam in pečenkam ali polivkam za solate. Lahko z njo sprememnimo okus namazom ali okrepimo okus kuhanim jajcem. Bodite ustvarjalni.

Brez gorčice si ne znamo predstavljati piknikov, številni pa z njo radi začinjajo meso. Na ta način se je uporabljala že od nekdaj, danes se je njena uporaba spremenila le v smislu bolj inovativnih receptov.

Pri Natureti smo skupaj s slovenskimi čebelarji ustvarili prvo gorčico z gozdnim medom, ki sledi najvišjim standardom kulinarike – Delno mleta gorčica z gozdnim medom.