Natureta

Slovenski znamki Natureta in Renški hram temeljita na receptih kot doma pripravljene hrane in kisov, v katere vnašata inovativnost in nove trende. 

Hvala naravi Grčije za slastne olive, hvala balkanskim nasadom stročnic in kumaric, hvala naravi za vino in jabolka. Hvala prvi zelenjavno-gorčični namaz na trgu.

Hvala Natureta. Vsak dan.

Namaz s papriko

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 4

Naturetin namaz s papriko je prvovrsten sataraš, ohlajen in začinjen z gorčico. Odlično se obnese kot omaka, priloga ali dodatek k solatam, zato ni čudno, da je postal pravi hit med namazi. Brez njega si težko predstavljamo piknik, vrtno zabavo ali taborjenje, manjkati pa ne sme niti v domačem hladilniku.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Olive

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 26
Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 27

Olive so v sodobni kuhinji preprosto nepogrešljive, saj obogatijo prav vsak prigrizek in mu dodajo pridih svečanosti. Naj si gre za uraden sprejem ali družaben piknik, olive poživijo prav vsak pogrinjek.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Delikatesne kumarice

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 5

Kisle kumarice so verjetno ena najbolj priljubljenih vrst vložene zelenjave. Verjetno bi zelo težko našli kuhinjo ali shrambo, v kateri ne bi bilo vsaj enega kozarca kumaric.

Delikatesne kumarice Natureta obogatijo vse vrste sendvičev, so nepogrešljive spremljevalke narezkov, brez njih si ni moč predstavljati francoske solate, odlične pa so tudi kar same.

Poskrbite, da bodo tudi pri vas doma vedno pri roki.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Stročnice (koruza, grah, fižol, čičerika)

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 3

Stročnice so surovina, ki jo ima vsaka kuhinja na zalogi, ker pa pogosto ni časa za namakanje in zamudno kuhanje, ga imajo sodobne gospodinje v glavnem na zalogi že prebranega, namočenega, skuhanega in vloženega v pločevinke ali kozarce. Znamka Natureta ima v različnih pakiranjih različne surovine od koruze do graha, različnih vrst fižola, čičerike in leče.

Stročnice so prehranska osnova za vegetarijance in pa tudi odlična hrana za sladkorne bolnike, saj njihova vsebnosti zmanjšujejo količino sladkorja v krvi in seču.

Poiščite fižol Natureta v spletni trgovini!

Poiščite grah Natureta v spletni trgovini!

Poiščite čičeriko Natureta v spletni trgovini!

Poiščite koruzo Natureta v spletni trgovini!

 

Vinski in jabolčni kis Natureta

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 1
Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 2

Kis ima zavidljivo zgodovino, saj naj bi se uporabljal že 5000 let. Kis ni dober samo kot za preliv za solate ali konzerviranje zelenjave, temveč je z njim mogoč marsikateri “trik”. Narezano sadje in zelenjava bosta dlje obdržala barvo, če ju prelijemo s kisom, ribe bodo oddajale manj značilnega vonja, okopane v kisu. Za mehkejše meso lahko divjačino prej pomariniramo v kisu.

Sladko-kisla aroma in izrazit vonj sta plod kisanja v lesenih acetatorjih, v katerih se doseže najvišja kakovost in ohranijo hranilne snovi.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Obiščite stran Mali šef Slovenije!

Več