Jamnica

Ponudba je del projekta: Moje znamke.

Pijače podjetja Jamnica vas bodo odžejale na vsakem koraku.

Poiščite izdelke podjetja Jamnica in Jana v spletni trgovini

V spletno trgovino

Jana vitamin Limona

Banner posamezni 2 izdelki dobavitelji 720x400px19

Vitamin limona pripomore k normalnemu vzdrževanju funkcij imunskega sistema, saj vsebuje vitamine B6, B12 in C ter cink, ki prispevajo k ohranjanju DNK in zaščiti naših celic. Je odličen način za ohranjanje svežega in energičnega telesa.

Jana jagoda-guava

Banner MZ dobavitelji 720x400px21

Igriva mešanica tradicije in eksotičnih naravnih arom jagode in guave je popolna osvežitev z minimalno kalorijami in brez konzervansov. Zagotavlja potrebno hidratacijo z izbrano kombinacijo okusov.

Jana

Banner posamezni 2 izdelki dobavitelji 720x400px16

Jana naravna mineralna voda ima zahvaljujoč izjemni mineralni sestavi prepoznaven svilnat okus, ki jo naredi nežno in elegantno. Popolna mineralna sestava, edinstven okus in izjemna čistost so razlogi, zaradi katerih je Jana vrhunski naravni izdelek. Ker Jane ni treba prekuhavati, se priporoča nosečnicam in otrokom.

Jamnica

Banner posamezni izdelki dobavitelji 720x400px 9

Jamnica je brezhibno čista gazirana naravna mineralna voda, saj jo črpajo iz 500 metrov globokega podzemnega izvira. Odlikuje jo edinstvenost okusa, uravnotežena sestava mineralov in naravna gaziranost, zato ima blagodejen učinek na človeško zdravje.

Jamnica je brezhibno čista gazirana naravna mineralna voda, saj jo črpajo iz 500 metrov globokega podzemnega izvira. Odlikuje jo edinstvenost okusa, uravnotežena sestava mineralov in naravna gaziranost, zato ima blagodejen učinek na človeško zdravje.

Ledeni čaj Jana

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 34

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 35

Banner posamezni 1 izdelki dobavitelji 720x400px 36

Ledeni čaj Jana je osvežujoč in okusa poln napitek, ki temelji na vodi Jana ter skrbno izbranih aromah najboljšega sadja in zeliščnih izvlečkov. Polnjen je z najmodernejšo tehnologijo, ki omogoča polnjenje brez konzervansov.

Jana ledni čaj breskev

Ledeni čaj breskev predstavlja tradicionalno mešanico čajev in izbranih sort breskev.

Jana ledni čaj gozdni sadeži

Ledeni čaj, obogaten z najslajšim jagodičevjem - gozdnimi sadeži in brusnicami, vas bo osvojil s svojim bogatim okusom in ledeno osvežitvijo.

Jana ledeni čaj malina hibiskus

Svežina sladkih malin v kombinaciji z energijo ekstrakta cvetov hibiskusa prinaša okus poletja. Malina hibiskus Jana ledeni čaj ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov in ima zmanjšano vsebnosti sladkorja.

Jana ledeni čaj limona beli čaj brez sladkorja

Edinstvena kombinacija sestavin v kombinaciji naravne mineralne vode Jana in izvlečka belega čaja z malo sadnega soka zagotavlja osvežitev v vsakem požirku. Jana ledeni čaj limona beli čaj je brez dodanega sladkorja in ne vsebuje konzervansov.