Zvijezda

Ponudba je del projekta: Moje znamke.

Zvijezda je dobro poznana znamka priljubljenih izdelkov kot so margarine, olja in majoneze. S temi kakovostnimi in nepogrešljivimi izdelki boste v kuhinji lahko ustvarjali najboljše gastronomske kreacije. 

Poiščite izdelke Zvijezda v spletni trgovini

V spletno trgovino
Banner MZ dobavitelji 720x400px69
Banner MZ dobavitelji 720x400px67
Banner MZ dobavitelji 720x400px68
Banner MZ dobavitelji 720x400px71

Zvijezda ekstra deviško oljčno olje 

Zvijezdino ekstra deviško oljčno olje pridobivamo iz svežih plodov oljk, izključno z mehanskimi postopki, tako da zadržimo vse pozitivne lastnosti surovin. V olju boste lahko začutili rahlo grenkobo in pikantnost, ki dokazujeta višjo kvaliteto Zvijezda ekstra deviškega oljčnega olja.

Zvijezda ketchup blagi 500 g

Zvijezdin kečap bo navdušil z blagim, a bogatim okusom, ki prihaja iz zrelih plodov sočnega paradižnika. Slasten ocvrt krompirček, mesne specialitete, burger… vse to obogati Zvijezda ketchup. Preprosto ne morete se mu upreti!

Extra 250 g

Za slastno praznično pecivo izberite Zvijezdino extra margarino. Tako kot vsi ostali Zvijezdini proizvodi tudi ta ne vsebuje hidrogeniranih maščob. Primerna je za kuhanje, pečenje in pripravo vseh vrst krem in sladic.

Tradicionalna majoneza 400 g

Kremasta, gosta in bogata tekstura Zvijezda majoneze vas bo navdušila. Odlično se poda k vsakemu sendviču, pečenemu krompirčku, kot dodatek k mesu ali solati. Pripravljena je po tradicionalni recepturi in je brez emulgatorjev, brez stabilizatorjev, brez ojačevalcev okusa in brez dodanih arom.