Zvijezda

Zvijezda je dobro poznana znamka priljubljenih izdelkov kot so margarine, olja in majoneze. S temi kakovostnimi in nepogrešljivimi izdelki boste v kuhinji lahko ustvarjali najboljše gastronomske kreacije. 

Poiščite izdelke Zvijezda v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202248

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202249

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202251

Tradicionalna majoneza, 620 g

Kremasta, gosta in bogata tekstura Zvijezda majoneze vas bo navdušila. Odlično se poda k vsakemu sendviču, pečenemu krompirčku, kot dodatek k mesu ali solati. Pripravljena je po tradicionalni recepturi in je brez konzervansov, brez emulgatorjev, brez stabilizatorjev, brez ojačevalcev okusa in brez dodanih arom.

Ketchup kids, 500 g

Zvijezda ketchup je priljubljena priloga jedem mnogih generacij. Njegov edinstven okus in kvalitetna izdelava iz skrbno izbranih sestavin sta osvojila brbončice mnogih ljubiteljev tega popularnega dodatka jedem. Potrošnike bo navdušil nov KETCHUP KIDS, ki je blagega in bogatega okusa ter vsebuje 30 % manj sladkorja.

Banner NatGeo dobavitelji 720x400px 202250

Tuna namaz, 165 g

Zvijezdini družini se je pridružil še en izdelek vrhunske kvalitete. Nov tunin namaz je bogat vir beljakovin, ki vas bo prepričal z odličnim okusom. Narejen je na bazi Zvijezda majoneze in vsebuje kar 30% tune.

Jabolčni kis, 1 liter

Kis je živilo, ki zagotovo ne sme manjkati v vsaki kuhinji. Pripravite si osvežilno solato ali ga dodajte v druge jedi in napitke.

Obiščite program zvestobe Mini pustolovščine!

Več