Zvijezda

Zvijezda je največji proizvajalec jedilnih olj na Hrvaškem in edini proizvajalec margarine, majoneze in izdelkov na osnovi majoneze. Sledi svetovnim trendom in temu primerno razvija nove izdelke. Potrošnikom ponuja vrednost, ki jo od njega pričakujejo: kvaliteten, moderno opremljen in ekonomsko standardiziran izdelek. Potrošniki zaupanje vračajo s tem, da že več kot 103 leta znova kupijo izdelke Zvijezda

Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno37
Ekstra deviško olivno olje
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno39
Jabolčni kis
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno40
Ketchup blagi
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno42
Kumarice
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno44
Ajvar
Banner Piknik moje znamke 770x400px zeleni13

Zvijezda ekstra deviško oljčno olje

Zvijezdino ekstra deviško oljčno olje pridobivamo iz svežih plodov oljk, izključno z mehanskimi postopki, tako da zadržimo vse pozitivne lastnosti surovin. V olju boste lahko začutili rahlo grenkobo in pikantnost, ki dokazujeta višjo kvaliteto Zvijezda ekstra deviškega oljčnega olja.

Zvijezda jabolčni kis

Aromatični sadni kis Zvijezda je blagega okusa in tako primeren za raznovrstno uporabo pri kuhanju. Izdelujejo ga iz jabolk vrhunske kvalitete, kar bo vašim solatam in ostalim jedem dodalo specifičen, prijetno kiselkast okus.

Zvijezda ketchup blagi

Zvijezdin kečap bo navdušil z blagim, a bogatim okusom izrazite rdeče barve, ki prihaja iz zrelih plodov sočnega paradižnika. Slasten ocvrt krompirček, mesne specialitete, burger… vse to obogati Zvijezda ketchup. Preprosto se mu ne morete upreti!

Zvijezda kumarice

Sočne in hrustljave – to so Zvijezdine kisle kumarice vrhunske kakovosti. Odlično se prilegajo sendvičem in mesnim jedem, nepogrešljive so pri pripravi francoske solate, s svojo hrustljavostjo pa prepričajo tudi tiste, ki najraje posežejo po njih direktno iz kozarca.

Zvijezda ajvar

Zvijezdin ajvar, pripravljen iz najboljših paprik in jajčevcev, je nepogrešljiv pri jedeh iz žara. Skrbno izbrane sestavine in perfekcionizem pri postopku izdelave sta rezultat okusne in aromatične priloge, ki je dobro poznana naši kulinariki.

Oglejte si izdelke v spletni trgovini.

Spletni nakup