Zvijezda

Ponudba je del projekta: Pravljična vasica.

Zvijezda je dobro poznana znamka priljubljenih izdelkov kot so margarine, olja in majoneze. S temi kakovostnimi in nepogrešljivimi izdelki boste v kuhinji lahko ustvarjali najboljše gastronomske kreacije. 

Poiščite izdelke Zvijezda v spletni trgovini

V spletno trgovino

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 173

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 172

Zvijezda sončnično olje za cvrtje 1 l

Izberite kvalitetno sončnično olje Zvijezda! Sončnično olje za cvrtje ima dodan antioksidant, zaradi česar je olje bolj obstojno in ga lahko uporabite večkrat. Uporabite ga pri cvrtju sladkih in slanih jedi.

Banner dobavitelji 720x400px 2022 11 17

Zvijezda ketchup blagi 500 g

Zvijezdin kečap bo navdušil z blagim, a bogatim okusom, ki prihaja iz zrelih plodov sočnega paradižnika. Slasten ocvrt krompirček, mesne specialitete, burger… vse to obogati Zvijezda ketchup. Preprosto ne morete se mu upreti!

Extra 250 g

Za slastno praznično pecivo izberite Zvijezdino extra margarino. Tako kot vsi ostali Zvijezdini proizvodi tudi ta ne vsebuje hidrogeniranih maščob. Primerna je za kuhanje, pečenje in pripravo vseh vrst krem in sladic.

Tradicionalna majoneza 400 g

Kremasta, gosta in bogata tekstura Zvijezda majoneze vas bo navdušila. Odlično se poda k vsakemu sendviču, pečenemu krompirčku, kot dodatek k mesu ali solati. Pripravljena je po tradicionalni recepturi in je brez emulgatorjev, brez stabilizatorjev, brez ojačevalcev okusa in brez dodanih arom.

Obiščite Pravljično vasico 2!

Več