Zvijezda

Zvijezda je dobro poznana znamka priljubljenih izdelkov kot so margarine, olja in majoneze. S temi kakovostnimi in nepogrešljivimi izdelki boste v kuhinji lahko ustvarjali najboljše gastronomske kreacije. 

Poiščite izdelke Zvijezda v spletni trgovini

Več

Zvijezda olje

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 46

Izberite kvalitetno sončnično ali rastlinsko olje Zvijezda! Priporočamo ga za kuhanje, pečenje, praženje in cvrtje ter za pripravo vseh vrst hladnih jedi. Poleg vsestranske uporabe ga odlikuje tudi visok delež vitamina E, zato preprosto ne sme manjkati v vaši kuhinji.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Zvijezda ketchup

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 48

Zvijezdin kečap bo navdušil z blagim, a bogatim okusom, ki prihaja iz zrelih plodov sočnega paradižnika. Slasten ocvrt krompirček, mesne specialitete, burger… vse to obogati Zvijezda ketchup. Izbirate lahko med blagim, pekočim ali pizza okusom. Preprosto ne morete se mu upreti!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Zvijezda kumarice 670 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 47

Sočne in hrustljave – to so Zvijezdine kisle kumarice vrhunske kakovosti. Odlično se prilegajo sendvičem in mesnim jedem, nepogrešljive so pri pripravi francoske solate, s svojo hrustljavostjo pa prepričajo tudi tiste, ki najraje posežejo po njih direktno iz kozarca.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Omegol namaz 250 g

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 25

Omegol namaz je veganski namaz, ki je obogaten z omega-3 maščobnimi kislinami, ki pripomorejo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Bogat je tudi z vitaminom E in je tako idealno živilo za vse, ki skrbijo za svoje zdravje in izbirajo visoko kvalitetna živila. V letu 2020 je Omegol linija dobila tudi prestižno nagrado Produkt leta.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Zvijezda majoneza

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 51

Kremasta, gosta in bogata tekstura Zvijezda majoneze vas bo navdušila. Odlično se poda k vsakemu sendviču, pečenemu krompirčku, kot dodatek k mesu ali solati. Pripravljena je po tradicionalni recepturi in je brez konzervansov, brez emulgatorjev, brez stabilizatorjev, brez ojačevalcev okusa in brez dodanih arom.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Zvijezda z maslom za peko 250 g

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 50

Zvijezdini strokovnjaki so združili vse pozitivne lastnosti margarine in masla v en izdelek. Če želite pripraviti sočne in rahle sladice z mamljivim vonjem masla, izberite Zvijedo z maslom za peko.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Sirni namazi ABC

Banner mali sef dobavitelji slika 770x400px 2021 24

Najbolj prodajan sirni namaz v Sloveniji vas bo prepričal z naravnimi sestavinami in odličnim okusom. Mleko, smetana in malo morske soli – tako enostaven in okusen je lahko samo ABC kremni sir. Brez aditivov in konzervansov.

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Omake za testenine Zvijezda

Banner mali sef zlati dobavitelji slika 770x400px 2021 52

Želite hiter in okusen obrok? Nič lažjega. Zvijezdine omake za testenine vam olajšajo kuhanje. Imate rajši okus paradižnika z baziliko ali bolognese? Pa dober tek!

Poiščite izdelek v spletni trgovini!

Alkoholni kis

banner LD dobavitelji 720x400px48

Nepogrešljiv je ne le v vsaki kuhinji, ampak najde svoj prostor tudi v kopalnici. Z njim lahko pripravite odlično ozimnico, vedno pogosteje pa se uporablja tudi pri čiščenju, odstranjevanju madežev in vodnega kamna, nevtraliziranju in odstranjevanju neprijetnih vodnjav in pri pripravi kozmetičnih pripravkov.

Zvijezda ajvar 350 g

banner LD dobavitelji 720x400px51

Zvijezdin ajvar, pripravljen iz najboljših paprik in jajčevcev, je nepogrešljiv pri jedeh iz žara. Skrbno izbrane sestavine in perfekcionizem pri postopku izdelave sta rezultat okusne in aromatične priloge, ki je dobro poznana naši kulinariki.

Obiščite stran Leteča druščina