Dnevno sveže. Vedno sveže.

  • Image
Mercator USP 7

Sosedova pekarna

Naj vam zadišijo sveže, tople in dehteče dobrote iz naših peči. Za popoln zajtrk, hitro malico ali večerno razvajanje. Narejene skrbno in z ljubeznijo, za vaš užitek.

Izberite svoj kruhek
Mercator USP 6

Mesnica

Vsak dan vam nudimo veliko izbiro svežega, preverjenega in kakovostnega mesa ter mesnih pripravkov. Preberite vse o različnih vrstah mesa, poiščite navdih za kosilo in sledite nasvetom izkušenih mesarjev.

Izberite slovensko meso
kakovostno in sveze mleko in mlecni izdelki

Mleko in mlečni izdelki

Ljubitelji mlečnega med pestrim izborom mleka in mlečnih izdelkov izberite svojega najljubšega.

Poiščite najljubše iz mleka
Mercator USP 4

Sadje in zelenjava

Ne spreglejte tedenskih akcij in preverjenih receptov, da bosta sočno in okusno sveže sadje in zelenjava vsak dan na vašem jedilniku.

Obarvajte življenje
delikatesa

Delikatesa

Izberite najboljše zase med bogato galerijo domačih in tujih sirov ter mesnih izdelkov. Za vas pripravimo tudi različne narezke - mesne, sirne, mešane ali sadne - primerne za vsako priložnost.

Obiščite delikateso po svoji meri
toplopeka

Toploteka

Za takojšnje gurmanske užitke vas pričakujemo v kulinaričnem kotičku z dnevno sveže pripravljenimi vročimi, toplimi in hladnimi jedmi.

Izberite sveže pripravljeno
Mercator USP 5

Ribarnica

Naj zdrave, sveže in kakovostne ribe postanejo stalnica na vašem jedilniku. Preberite, kako prepoznate svežo ribo, pobrskajte med našimi recepti in presenetite svoje bližnje z odlično ribjo jedjo.

Naj bo sveže iz mreže