Bio Zone

  • Image

Čas v Sloveniji vsem nam zdaj teče drugače. Pa vendar čas izrednih razmer s ciljem zatiranja širjenja virusa COVID-19 mnogim ponuja tisto, kar v naglici običajnega tempa življenja radi pozabljamo. Čas za pripravo dobre in kakovostne hrane. Čas za bolj naravno in prehransko bogatejšo hrano. V Mercatorju se zavedamo, da dobra hrana dobro dene, zato skrbimo, da jo delimo z vami.

Dobra hrana dobro dene

Vsakdo od nas si zagotovo želi, da bi se počutil dobro. Zato je zelo pomembna tudi uravnotežena prehrana. Če želite posegati po bolj naravni in prehransko bogatejši hrani, pomenijo ekološko pridelani izdelki zagotovo boljšo izbiro.

100 % ekološko pridelani in visokokakovostni izdelki Bio Zone so polnega okusa in imajo bogato prehransko vrednost. Pridelani so bili brez uporabe umetnih gnojil, pesticidov in gensko spremenjenih organizmov, s spoštovanjem do živali in narave. Zato so dobri za vas in za okolje.

Življenje ... Če je kakovostno, okolju prijazno in polnega okusa, ne potrebuje dodatkov.
Se strinjate?

100 % ekološko pridelani izdelki imajo bogatejšo prehransko vrednost in so bolj prijazni do vas kot tudi do okolja.

Preverite ponudbo Bio Zone izdelkov

Več kot 160 izdelkov Bio Zone vas že čaka na naših prodajnih policah. Sprehodite se z nami skozi našo pestro ponudbo v spletni trgovini.

SPLETNA TRGOVINA