Naše blagovne znamke za ugoden nakup vsak dan

  • Image

Hvala, ker zaupate izdelkom Mercatorjevih blagovnih znamk!
Tako je pokazala raziskava agencije Valicon maja 2016.

Vsak izmed 3.000 izdelkov v naši ponudbi je skrbno izbran

Pri razvoju izdelkov sodelujemo le z najboljšimi in zaupanja vrednimi dobavitelji. Vsak izdelek gre, preden ga umestimo v našo ponudbo, skozi številne postopke preverjanja. Zato imamo lasten oddelek strokovnjakov živilske tehnologije in kemije, ki preverjajo ustreznost in skladnost izdelkov. Dobavitelje pa tudi obiščejo in preverijo, ali proizvodnja ustreza vsem predpisom in standardom.

Zagotavljamo široko izbiro slovenskih izdelkov

Vaše zaupanje gradimo skupaj s slovenskimi proizvajalci že 18 let. Izbiramo le najboljše, kar pridelamo in predelamo doma. Več kot 70 % prodanih izdelkov blagovnih znamk Mercator je slovenskih.

Sodelujemo z več kot 140 slovenskimi pridelovalci in predelovalci

Sodelujemo z več kot 140 slovenskimi pridelovalci in predelovalci, posredno pa še s številnimi drugimi, saj je z našimi dobavitelji neposredno povezanih tudi stotine manjših pridelovalcev in kmetij.

Slovensko je za nas simbol kakovosti

Zato dajemo prednost domačim izdelkom. Ker verjamemo v kakovost slovenskih izdelkov, ker zaupamo visokim standardom kakovosti naših proizvajalcev in ker skrbimo za okolje, v katerem živimo. 

Kakovost izdelkov je na prvem mestu

Kakovost izdelkov preverjamo v vseh fazah, od razvoja do trenutka, ko je izdelek že na polici. Tudi, ko so izdelki že na policah, so podvrženi rednim kontrolam kakovosti. Poleg zahtev, ki jih nalagamo dobaviteljem, izvajamo tudi lastne redne preglede kakovosti, ki jih izvajajo za to usposobljeni strokovnjaki.

Svežina ponudbe s kratko potjo do polic

Zaradi široke ponudbe izdelkov domačih dobaviteljev, so naše transportne poti od proizvodnje do trgovine krajše, s tem pa je ohranjena tudi svežina izdelkov. 

Naša ponudba vam je najbližje

Naši izdelki so vam blizu tako po našem domačem okusu, kot po bližini naših trgovin. Na voljo so vam v več kot 500 Mercatorjevih prodajalnah po Sloveniji. 

Zagotovljena kakovost po dostopnejših cenah

Lastne blagovne znamke nam omogočajo večji nadzor nad stroški in manjša vlaganja v promocijo. Nižje stroške nam omogočajo tudi krajše transportne poti. Zato vam preverjeno kakovostne izdelke ponudimo po nižji ceni.