Nova podoba, ista vsebina

  • Image

Zlato Polje

Riž je živilo, ki ga pozna in uporablja kuhinja na vseh koncih sveta. Če pobrskate po spominu, se boste kaj kmalu spomnili, da so nam v otroštvu za sladico velikokrat skuhali mlečni riž. Vam že diši? Zlato Polje vam predstavlja svoje izdelke, ki so od sedaj naprej na voljo v novi, prenovljeni podobi. Riži Zlato polje ponujajo pester izbor izdelkov za vse okuse in za vse vrste jedi. Odlikuje jih kakovost najboljših sort riža, ki so vedno okusna in zdrava izbira.

Banner Zlato polje 1400x916px Vizual 5

Sant' Andrea

Odličen riž za pripravo prilog, rižot sladic in solat. Ker je vakuumsko pakiran, je zaščiten pred zunanjimi vplivi, ima podaljšan čas uporabnosti in vrhunsko kakovost riža. 

Želim pripraviti rižoto
Banner Zlato polje 1400x916px Vizual 6

Parboiled

Parboiled riž je predelan po posebnem postopku termične obdelave s paro ali vročo vodo. Pri tem preide že pred brušenjem večina vitaminov in mineralnih snovi iz luske in semenske lupinice v notranjost zrna. Priporočamo ga za pripravo predjedi, solat in prilog.

Želim pripraviti odlično solato
Banner Zlato polje 1400x916px Vizual 7

3 žita

Riž, pira in ječmen lahko nadomestijo riž v predjedeh, glavnih jedeh, prilogah in solatah. Mešanica vsebuje več vlaknin kot sam riž in tako sledi sodobnim prehrambenim smernicam, saj so vlaknine pomemben element zdrave prehrane in vplivajo na dobro počutje.

Želim kuhati s tremi žiti
Banner Zlato polje 1400x916px Vizual

Najljubši izdelki v novi podobi

Vaše najljubše riže in izdelke iz žit odslej najdete v NOVI podobi. In brez strahu - nova je podoba, vsebina je še zmeraj ista, odlična.

Dober tek :)

Želim si izdelkov Zlato Polje