Izdelki Zvijezda

  • Image

Izberite kvalitetno sončnično olje Zvijezda! Priporočamo ga za kuhanje, pečenje, praženje in cvrtje ter za pripravo vseh vrst hladnih jedi. Poleg vsestranske uporabe ga odlikuje tudi visok delež vitamina E, zato preprosto ne sme manjkati v vaši kuhinji.

Zvijezdino ekstra deviško oljčno olje pridobivamo iz svežih plodov oljk, izključno z mehanskimi postopki, tako da zadržimo vse pozitivne lastnosti surovin. V olju boste lahko začutili rahlo grenkobo in pikantnost, ki dokazujeta višjo kvaliteto Zvijezda ekstra deviškega oljčnega olja.

Zvijezdin kečap bo navdušil z blagim, a bogatim okusom izrazite rdeče barve, ki prihaja iz zrelih plodov sočnega paradižnika. Slasten ocvrt krompirček, mesne specialitete, burger… vse to obogati Zvijezda ketchup. Preprosto ne morete se mu upreti!

Zvijezdini strokovnjaki so združili vse pozitivne lastnost margarine in masla v en izdelek. Če želite pripraviti sočne in rahle sladice z mamljivim vonjem masla, izberite Zvijedo z maslom za peko.

Za slastno praznično pecivo izberite Zvijezdino Extra margarino. Tako kot vsi ostali Zvijezdini proizvodi tudi ta ne vsebuje hidrogeniranih maščob. Primerna je za kuhanje, pečenje in pripravo vseh vrst krem in sladic.

Kremasta, gosta in bogata tekstura Zvijezda majoneze vas bo navdušila. Odlično se poda k vsakemu sendviču, pečenemu krompirčku, kot dodatek k mesu ali solati.  Pripravljena je po tradicionalni recepturi in je brez konzervansov, brez emulgatorjev, brez stabilizatorjev, brez ojačevalcev okusa in brez dodanih arom.

Banner Disney 1400x916px 21 11 6

Preverite celotno ponudbo!