Faks in Ornel

  • Image

FAKS HELIZIM AQUAMARINE PREMIUM FORMULA in FAKS HELIZIM SUPERAKTIV PREMIUM FORMULA

Sodoben ritem življenja prinaša niz obveznosti zato nam za opravljanje gospodinjskih del ostane zelo malo časa.

Vzpodbujeni s pričakovanji potrošnikov, so strokovnjaki Saponije ustvarili novo formulo Faks helizima, vrhunske kvalitete, ki v popolnosti izpolnjuje pričakovanja potrošnika.  Faks helizim Aquamarine in Superaktiv sta praškasta detergenta za pranje vseh vrst perila pri temperaturah 20-90˚ C.

Premium formula Faks helizima ima izjemno moč pranja ter zagotavlja vrhunsko učinkovitost. Že pri nizkih temperaturah pranja dosega polno moč pranja ter prihrani energijo. Moč multiencimov v sinergiji z ostalimi komponentami formulacije deluje globinsko ter odstranjuje različne vrste madežev, perilo pa je brezhibno čisto in bleščeče belo. Harmonija dišavnih not s katerimi sta parfumirana Faks helizima Aquamarine in Faks helizim Superaktiv, vašemu perilu nudi svežino in nepozabno dišavno izkušnjo.

FAKS HELIZIM GEL COLOR in FAKS HELIZIM WHITE&COLOR

Če spremljate modne trende in veliko pozornosti namenite izbiri oblačil, je zelo pomembno, da tudi izbiri detergenta za pranje perila namenite posebno pozornost.

Zato vam priporočamo moderno linijo Faks helizim tekočih detergentov s superiorno enzyme tehnologijo 7v1,  ki bo vašim oblačilom zagotovila brezhibno čistočo in nego. Faks helizim tekoči detergenti močno odstranjujejo madeže ter prispevajo h „globinski čistoči perila“. Moč multiencimov z ostalimi komponentami formulacije učinkovito odstranjuje različne vrste madežev. Specialne sestavine, vključene v formulacijo, negujejo vlakna oblačil ter preprečujejo njihovo muckanje.

Formulacije dosežejo polno moč pranja že pri nižjih temperaturah pranja ter prihranijo energijo. Faks helizim Color  zagotavlja bleščeče bare, kot nove, Faks helizim White&Color pa briljantno belino belih in svetlih tkanin. Zapeljiva, sproščujoča kombinacija dišavnih not oblačilom med nošenjem zagotavlja dolgotrajno dišavno svežino.

ORNEL

Najbolj dišeč Ornel do sedaj, bo povzročil, da se boste zaljubili v vsak svoj korak.

Novi Ornel je razkošnejši kot kdajkoli, Najbolj dišeč Ornel do sedaj. Ker je Ornel več kot samo proizvod in embalaža, je pojem za mehkobo in vonj že več kot 40 let in svojo tradicijo kvalitete vedno znova potrjuje potrošnikom. Že znane dišavne različice Ornela - Calming, Violet, Golden dream in druge, so od sedaj obogatene tudi z vonjem iz organskih eteričnih olj. Njihova učinkovitost in delovanje sta poznani že iz davnine. Uporabljajo se zaradi svojega blagodejnega delovanja na um, telo in dušo.

Novi Orneli vsebujejo 100% organska eterična olja, ki izvirajo iz rastlin, vzgojenih brez pesticidov ali drugi umetnih dodatkov. So popolnoma veganom prijazna in brez GSO. Zanimivo je tudi, da uporaba novega Ornela spodbuja sušenje perila ter olajša vsem nepriljubljeno likanje.

Ornel  definitivno privlači pozornost in neguje čute, vaše perilo bo še mehkejše in bolj dišeče. Ornel Calming, Violet, Golden Dream, Jasmine&Cotton, so samo nekatere izmed čutnih not, ki bodo vsako omaro in dom spremenile v oazo najlepših vonjev. Vsak je zgodba zase, vsak je poseben na svoj način, vsak je z ljubeznijo pazljivo pretočen v dišavne kreacije, ki že generacije osvajajo potrošnike. Ko vse okoli vas zadiši je nekako vse lepše, saj male stvari naredijo veliko razliko.

Ker najmehkejši dotik in dolgotrajen vonj nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Banner Disney 1400x916px 17 10 4

Preverite ponudbo!