Čaj 1001 Cvet

  • Image

Čaji 1001 Cvet nas vedno presenetijo

  • Planinski čaj

Uživajte v originalni slovenski zeliščni mešanici, ki jo za vas pripravljamo že 40 let, in odpotujte v planinski svet, kjer vas pozdravijo cvetoče lipe, šipek, robide in svež zrak. Planinski čaj vas pozimi prijetno ogreje, poleti pa osveži. Odličen je brez dodatkov, posebno prijetno pa mu okus dopolnjujeta med in limona.

  • Gozdne skrivnosti

Poskusite čaj Gozdne skrivnosti z opojnim okusom gozdnih sadežev in prisluhnite zgodbam, ki se skrivajo v najtemnejših kotičkih gozda.

  • Vroči ingver

Privoščite si naboj energije in občutite poživljajočo toploto, ki jo ustvari eksotični ingver v kombinaciji s svežino limone. Napitek iz te edinstvene čajne mešanice z dodanimi vitamini skupine B bo zagotovo postal vaš zvesti spremljevalec v hladnih dneh leta.
Vitamina B6 in B12 imata namreč vlogo pri delovanju našega imunskega sistema, medtem ko vitamini B2, B6, B12, niacin in pantotenska kislina prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Ena skodelica čaja (200 ml napitka, pripravljenega iz ene filter vrečke) vsebuje četrtino priporočenega dnevnega vnosa vitaminov skupine B.

  • Božični čaj

Napolnite svoj dom s pravim božičnim vzdušjem. Topel vonj hibiskusa, cimeta in jabolka vas razvaja in prijetno pogreje v hladnih prazničnih dneh, ko že nestrpno pričakujete darila in nove začetke. Uživajte božični čaj v krogu najdražjih in si polepšajte praznične trenutke.

Banner Disney 1400x916px 21 11 21

Preverite ponudbo!