Izjemen občutek čistoče

  • Image

Beli velikan končno tudi v Sloveniji

V dobrih 50 letih obstoja belega velikana se je veliko stvari spremenilo, njegova pralna moč pa ostaja vse do danes. Spoznajte zgodbo klasike v pranju perila. 

Prvi izdelki so na tržišče prišli leta 1966, ko je februarja luč dneva ugledal prvi pralni prašek. Štiri leta po lansiranju, 1970,  se je na tržišču pojavil nov izdelek, namenjen pranju belega perila na veliko. 1989 se beli velikan usmeri v ekologijo in na tržišču ponudi pralni prašek, ki je ekološko prijazen, saj je količina praška potrebnega za eno pranje mnogo manjša kot prej. 

Banner weiser riese 1100x250px

Skoraj desetletje kasneje, 1998, Henkel na tržišče pošlje nov izdelek Weisser Riese - tablete za pranje perila, ki smo jih enostavno položili v pralni stroj in zagnali program pranja perila.  2004 se pojavi prvo pralno sredstvo belega velikana, ki vsebuje inovacijo za še večjo moč pranja - Oxi Energy. 2009 znamka doživi prenovo - na embalaži se pojavi neskončna travniška pokrajina in vrv s perilom, ki embalažo krasi še danes. Od leta 2010 se kiti tudi z linijo Intensiv Color, namenjeno barvnemu perilu, ki poskrbi, da barve ne zbledijo in da ostanejo močne. 2015 se na tržišču pojavi nova linija, s katero je odstranjevanje madežev postalo še lažje. Linija je vsebovala formula iskanja madežev, ki prepozna več kot 100 madežev in juh učinkovito odstrani že pri pranju na 20 °C. V lanskem letu je, zahvaljujoč izboljšani tehnologiji parfumov, celotna ponudba Weisser Riese izdelkov dobila prijeten in pomirjajoč vonj, ki lahko traja tedne. Perilo tako ne postane samo sijoče čisto, ampak tudi ohranja svežino. Aromaterapija ponuja raznovrstne dišavne izkušnje zahvaljujoč raznolikim svetnim esencam, ostali izdelki belega orjaka pa imajo zaradi izboljšane formule podaljšan rok trajanja svežine. In danes smo ponosni, da vam lahko v Sloveniji ponudimo izdelke belega orjaka. Vabljeni, da jih spoznate tudi sami.

 

 

Zanimajo me izdelki Weisser Riese

Aromaterapija v vsakem domu

Naj vas zapeljejo krasne cvetne vonjave lotusa, lilije, ali pa vonj eteričnih olj, ki prihajajo iz eksotičnih mesto po svetu, istočasno pa tudi dokazana moč pranja in ohranitev čudovitih barv vašega perila.

Banner weiser riese 1400x916px Vizual 01

Zanimajo me aromaterapija geli

Weisser Riese Color gel

Specijalni gel za barvno perilo je izjemno zmogljiv in ščiti oblačila svetlejših barv. Edinstvena formula ščiti pred prenosom barv, zagotavlja osupljiv rezultat in omogoča, da barve dolgo sijejo.

Banner weiser riese gel 1400x916px Vizual

Želim si svežega in čistega perila

Večna klasika

Ste ljubitelj pralnega praška? Potem je naš beli velikan odgovor za vas. Prepričajte se sami že dan. 

Banner weiser riese 1400x916px Vizual 02

Zanimajo me pralni prašek

Weisser Riese Universal gel

Universal Gel je izjemno učinkovit in zahvaljujoč svoji pralni moči zagotavlja izjemno čistočo vašega perila. Njegova formula zagotavlja tudi dolgotrajno svežino. 

Banner weiser riese 1400x916px Vizual 04

 

Želim unovčiti kupon za 40 % popusta

Ne zamudite ugodnosti

Ne pozabite - ob predložitvi kupona, ki ga najdete v katalogu, lahko do 29. 01. izdelke prejmete kar 40 % ceneje. Občutite izjemen občutek čistoče tudi sami.

Banner weiser riese 1100x480px responsive 3

Imam kupon in ga želim izkoristiti