Za veliko veselja!

  • Image

V Mercatorju smo ponosni, da lahko našim kupcem ponudimo široko izbiro izdelkov brez glutena ali brez laktoze.

Mercator tako izkazuje razumevanje za sleherno skupino svojih kupcev, tudi tistih, ki zaradi preobčutljivosti ne smejo uživati živil, ki vsebujejo gluten ali laktozo.

A raziskave nam kažejo, da tudi številni drugi za svoje dobro počutje, ki ga najpogosteje izrazijo s pojmom »lahkotnosti«, radi segajo po skrbno izbranih izdelkih brez glutena ali brez laktoze.

Vizuali 1400x916px Free from7

Z mlekom, jogurtom, sirom in sladoledom, pa tudi mascarponejem, skuto in še čim, tako lepšamo dneve vsem, ki si z mlekom radi privoščijo vse, razen laktoze.

Z izdelki brez glutena pa si bodo lahko obliznili prste tudi tisti, ki si jih doslej niso smeli. Otroška hrana, vegetarijanski napitki, žitarice in energijske ploščice, sladki namazi, zamrznjeni izdelki za kuho in peko, piškoti, slani prigrizki in še kaj.

V Mercatorjevih najbolje založenih prodajalnah boste tako našli že več kot 450 izdelkov brez glutena ali brez laktoze.

Vsi so izdelki priznanih blagovnih znamk, med izdelki brez glutena pa boste našli tudi izdelke Mercatorjeve blagovne znamke Free Zone. Linija predstavlja pomembno dopolnitev naše ponudbe za različne življenjske stile in tudi za ljudi, ki potrebujejo prilagojeno prehrano.

V Mercatorjevi liniji izdelkov Free Zone novo linijo izdelkov za prehranjevanje brez glutena, ki smo jo poimenovali Free Zone. V njej boste poleg osnovnih živil našli tudi različne zmesi za pripravo slaščic doma, kar bo posebej razveselilo najmlajše, saj tako ne bodo več prikrajšani za drobne, ljubeče radosti.

Brezglutenske izdelke znamke Free Zone boste prepoznali po vijolični embalaži.

Izbrane surovine, posebne recepture ter uporaba naprednih proizvodnih tehnologij zagotavljajo varnost in najvišjo kakovost. Vsi izdelki brez glutena so proizvedeni v skladu z mednarodnimi smernicami za brezglutenske izdelke. Ker gre za izdelke, proizvedene posebej za Mercator, jih dobite samo na policah naših izbranih marketov, supermarketov in hipermarketov.

Brez glutena, brez laktoze, a z veliko veselja!

Preverite ponudbo v spletni trgovini