Široka ponudba: Živalice

Zbiraj sličice in dopolni album

Podaj se na pustolovščino po Sloveniji in na poti spoznaj naše najbolj zanimive živali. V aktaulnem programu zvestobe od 24. 8. do 18. 10. 2023 za vsakih 10 EUR nakupa in za vsak kupljen izdelek z oznako Živalice, prejmeš paketek s sličicami živali in posebno nalepko za popust pri nakupu prikupnih plišastih živali.

Dopolnite svoj album s sličicami in ustavite svojo zbirko pličastih živali.

Na program zvestobe!

 • Riso Scotti in Star

  Riži Riso Scotti je največji italijanski proizvajalec rižev z visokimi standardi kakovosti ponuja širok izbor različnih tipologij riža. Saikebon pa že vrsto let navdušuje ljubitelje orientalske hrane zaradi izjemnega okusa in izredno kratkega časa priprave. Medtem pa so mesne in druge pripravljene omake Star veliki zaveznik tistih, ki jim primanjkuje časa za kuhanje.

  Več
 • Milka

  Nežne Milka čokolade obstajajo v mnogih mamljivih okusih. Ne glede na to ali imaš rad kremaste, hrustlljave ali oreščkaste kombinacije, ima Milka zagotovo čokolado po tvojem okusu! Idealne so za sladkanje ob koncu dneva ali za deljenje z bližnjimi – Milka čokolade ne samo da se topijo v ustih, ampak topijo tudi srca vseh, ki jih poskusijo.

  Več
 • Whiskas

  Mačke se hrani Whiskas® ne morejo upreti! Vsak obrok je skrbno uravnotežen, tako da vsebuje vse hranilne snovi, vitamine in minerale, ki jih vaša mačka potrebuje – pa še dobrega okusa je!

  Več
 • Smoki

  Prigrizek z okusnimi arašidi, ki ga ljubijo stari in mladi.

  Več
 • Rice UP

  RiceUP! je ena najuglednejših blagovnih znamk v EU, s ponudbo alternativ klasičnim prigrizkom si je utrdila vodilni položaj na trgu v kategoriji Zdravih prigrizkov.

  Več