Široka ponudba: Vivo

V najboljši družbi z vrhunskimi kozarci Vivo. Zbirajte nalepke med 3. 9. in 31. 12. 2020 in prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch z dovršenim dizajnom in visoko kakovostjo. Popust velja tudi na določene izdelke Blomus.

Zbirajte nalepke z nakupom izdelkov označenih z znakom Moje znamke in z znakom Vivo. Nalepko premjete tudi za vsakih 10 EUR nakupa.

 • Argeta posoška postrv

  Nov ribji namaz iz filejev v vodi reke Tolminke vzgojenih posoških postrvi, ki smo ga razvili v sklopu pobude #PodpiramoLokalno.

  Več
 • Kozarci za vodo ali sok

  Je brez barve in posebnega okusa, a pomembna tako, da življenja brez nje ne bi bilo?! Voda, ki nam s postrežbo v pravem kozarcu izkaže vso svojo moč, kristalno, jasno in čisto teksturo, ki odžeja vsako telo. V družbi limone, lističev mete ali soka, pa še bolje nastopa.

  V spletno trgovino
 • Deska za rezanje in ovitek za hlajenje vina

  Dekoracija je pri postrežbi ključnega pomena in doda »piko na i« k vzdušju za mizo. Uporabite večnamensko leseno desko Blomus, ki je namenjena tako rezanju kot serviranju. S pomočjo Blomus ovitka za hlajenje, pa poskrbite, da bo temperatura pijače vedno primerna.

  V spletno trgovino
 • Kozarci za pivo in žgane pijače

  Če želimo doživeti pivo polnega okusa, je zelo pomembna izbira primernega kozarca. Zaobljena oblika čaše zagotavlja, da se aroma ob stenah stekla dviguje in sprošča iz kozarca. Pecljati kristalni kozarci tankega stekla so zagotovo izbira, ki poleg ujete arome ohranjaja pivo dlje časa ohlajeno.

  V spletno trgovino
 • Kozarci za penino in gin tonik

  Kozarec ima moč, da spremeni vonj in okus pijači, zato se ob praznovanju posebnih priložnosti spodobi, da se nazdravlja s prefinjenimi kozarci za penino. Za osvežitev, ko si radi privoščimo gin, pa ta ravno tako bolje zadiši v premišljeno izbranem kozarcu.

  V spletno trgovino