Široka ponudba: Vivo

V najboljši družbi z vrhunskimi kozarci Vivo. Zbirajte nalepke med 3. 9. in 31. 12. 2020 in prejmite do 85 % popusta na elegantno kolekcijo kristalnih kozarcev Vivo - Villeroy & Boch z dovršenim dizajnom in visoko kakovostjo. Popust velja tudi na določene izdelke Blomus.

 • Argeta posoška postrv

  Nov ribji namaz iz filejev v vodi reke Tolminke vzgojenih posoških postrvi, ki smo ga razvili v sklopu pobude #PodpiramoLokalno.

  Več
 • Linija Dezi Clean in Handysept

  Linija Dezi Clean in Handysept prinašata novo dimenzijo čistoče in kvalitete življenja. Razmere, v katerih smo se znašli zaradi pandemije COVID-19, so na nek način vplivale na vsakogar od nas. Sedaj je čas, da se zazremo v prihodnost, postavimo zdravje na prvo mesto in se prilagodimo novemu življenjskemu slogu.

  Več
 • Frutabela in Fructal

  Sadje, izbrane vrste žit in različni oblivi dajo rezinam Frutabela svojevrsten, prijeten okus in hrustljavost. Rezine so oblite z jogurtovim, mlečnim ali čokoladnim oblivom, nekatere so obogatene z različnimi funkcionalnimi dodatki. Sokovi Fructal pa so klasika med osvežilnimi sadnimi nektarji in pijačami z visokim sadnim deležem.

  Več
 • Gorenjka

  Zbirajte sličice in spoznajte Luko Dončića. Poiščite sličice pod ovitkom čokolade Gorenjka in sodelujte v nagradni igri.

  Več
 • Plazma

  Plazma je že več kot pet desetletij pomemben del družinske tradicije, zahvaljujoč brezkompromisni kakovosti, vrhunskim sestavinam, edinstvenemu okusu in vonju ter prepoznavni obliki, zaradi katere je nenadomestljiva.

  Več