Široka ponudba: VIVO

VIVO

Mercatorjevih 75 let praznujte s kristalnimi kozarci Vivo. Vsi kozarci so izdelani v Nemčiji, in sicer v enem kosu in iz visoko kakovostnega kristala. Imajo fin tanek rob, primerni pa so tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

Med 15. 2. in 24. 4. 2024 zbirajte nalepke in prejmite kar 75 % popusta na izdelke programa zvestobe Vivo. Nalepke prejmete za vsakih 10 € nakupa in za vsak nakup izdelka z oznako VIVO.

Zagotovite si svoj set kozarcev in praznujte z nami. Živite trenutke, živite Vivo.

NA AKTIVNOST

 • Franck in Loka kava

  Od 21. 3. do 24. 4. 2023

  Franck je danes tržni lider za kave in čaje z uspešnicami, kot so Jubilarne kave, Classic, Bonus ter Superiore in Stretto espressa, Franck Cappuccina in Franck čajev z bogatim asortimajem z več kot 30 vrst različnih okusov vrhunske kakovosti.

  Medtem prava kofetarica ve, da se dan začne najlepše s požirkom prave kave. Loka kave.

  Več
 • Fructal Superior

  Od 21. 3. do 24. 4. 2023

  V Fructalu s ponosom in pogumno stopajo pa začrtani poti in v sodelovanju z naravo z veseljem vedno znova navdušujejo in presenečajo vas - njihove zveste potrošnike.

  Več
 • Kras

  Od 21. 3. do 24. 4. 2023

  Kras zadovoljuje številne kupce z bogatim programom mesnih izdelkov in se uvršča med vodilna mesnopredelovalna podjetja v Sloveniji. O kakovosti seveda najbolje pričajo izdelki sami, potrjujejo pa jo tudi številna strokovna priznanja, ki so skozi vsa leta delovanja potrjevala njihovo predano delo in jih gnala naprej z željo in strastjo, da dosežejo najpomembnejši cilj – vaše zadovoljstvo.

  Več
 • Purina ONE

  Od 21. 3. do 24. 4. 2023

  Že v treh tednih boste zaradi koristnih bakterij in ključnih hranilnih snovi opazili vidno razliko pri videzu in zdravju vaše mačke. Purina ONE MINI hrana za pse bo navdušila tudi vaše kosmatinčke.

  Več
 • Kraš

  Od 21. 3. do 24. 4. 2023

  Legendarno podjetje Kraš odlikujejo odlični izdelki za sladko razvajanje. Se tudi vi crkljate z njimi?

  Več