Ustvarite sladoledno kupo poletja

 • Image

Poletni nagradni natečaj

Sodelujte v sladkem družinskem natečaju in osvojite toliko kilogramov sladoleda, kolikor so skupaj težki člani vašega gospodinjstva. To pa je nagrada, kaj!? Zamislite si slastno sadno kupo s sladoledom, jo pripravite in oddajte svoj recept. 10 najbolj izvirnih sladolednih kup bomo umestili v najbolj vročo brezplačno knjižico poletja »Top sladoledne kupe Gelatissimo«.

Poletje je tu, zato je ravno pravi čas za sladko ohladitev. Sladoledi Gelatissimo vas bodo prijetno osvežili že sami, toda super se družijo tudi s svežim sadjem in ostalim dobrotami po vašem okusu.

Ste za izziv, kjer lahko sodeluje vsa družina? Sestavite sladoledno sadno kupo in se potegujte za lepo nagrado, ki jo bo vesela vsa družina. Za pripravo kupe lahko uporabite sladoled po vašem izboru, vendar uporabite le okuse, ki jih ponuja tudi asortiman izdelkov Gelatissimo. Najboljše bo izbrala strokovna žirija, ki jo sestavljata naša Blogomana Midva kuhava in predstavnik Mercatorja. Midva kuhava bosta zmagovalne kupe pripravila s sladoledi Gelatissimo in morda bo ravno vaš recept po koncu natečaja predstavljen v digitalni knjižici za brezplačni prenos.

Kako sodelujete?

 1. Zamislite si sladoledno kupo.
 2. Izberite sadje in sladoled (oboje sta obvezni sestavini).
 3. Sestavite sladoledno kupo.
 4. Poslikajte kupo.
 5. Posladkajte se s svojo mojstrovino.
 6. Oddajte svoj recept in sliko v spodnjem obrazcu.
 7. Držite pesti, da navdušite našo žirijo.

SLADOLED + SADJE + SESTAVINE PO VAŠEM IZBORU = SLADOLEDNA KUPA POLETJA

Nagrade

 • 1x zaloga sladoleda za vso družino
  Zmagovalna družina prejme toliko kilogramov sladoleda, kolikor so skupaj težki člani gospodinjstva.
  Brez skrbi, sladoledi se ne bodo stopili. Podarili vam bomo darilne bone, ki jih lahko postopoma menjate za družinske sladolede v kateremkoli Mercatorju.
 • 9 x tolažilna nagrada: 9 x sladoledi Gelatissimo
 • Najboljših 10 sladolednih kup bomo sestavili, profesionalno fotografirali in umestili v digitalno knjižico receptov »Top sladoledne kupe Gelatissimo«.

Poletni nagradni natečaj je zaključen!

Splošni pogoji sodelovanja in pravila nagradnega natečaja »Ustvarite sadno/sladoledno kupo poletja«.