Ne pozabite unovčiti zbranih Pik do petka, 31. 1. 2020

  • Image

Ker se bonitetno obdobje zaključuje,

ne pozabite unovčiti zbranih bonitetnih pik.

Preprosto prihranim. In Pika!

Pika je kartica, ki omogoča velike prihranke.

To zelo dobro veste njeni zvesti uporabniki in uporabnice, saj imate dobro naštudirane vse ugodnosti, ki jih lahko s Piko pridobite in jih tudi izkoristite.

Zato zdaj unovčite zbrane pike do konca meseca.

Kartico Pika imamo že 20 let, njena funkcionalnost se je v tem času spreminjala in napredovala, obdržala pa je ključno: zbiranje pik za popust na vse nakupe v bonitetnem obdobju, dodatne ugodnosti in Pika popuste ter možnost brezobrestnega plačevanja na obroke, pogosto omogoča še popust na izbrani izdelek, na koncu računa pa se na posebnem kuponu prav tako pogosto izpišejo še dodatne ugodnosti, ki jih lahko s kuponom izkoristite.

Kartico Pika ima praktično vsako gospodinjstvo v Sloveniji in je tako najbolj prepoznavna kartica pri nas.

Odkrijte njene prednosti tudi na aplikaciji Moj M na mobilnem telefonu. Tako bodo vaši dnevi nakupi še hitrejši in enostavnejši, saj tudi račun lahko prejemate kar v elektronski obliki.

Hitro, preprosto, ugodno. In Pika!

Bonitetne pike lahko unovčite najkasneje do petka, 31. januarja 2020.

Novo bonitetno obdobje traja od 1. februarja 2020 do 31. julija 2020.

Banner ploscica 20 let 550x720px5

Za koriščenje pik v Spletni trgovini Mercator morate imeti obvezno s profilom povezano vašo Pika kartico. Možnost unovčenja pik se prikaže v koraku, ko za plačilno sredstvo izberete Pika kartico. Unovčevanje ni mogoče z modro Pika Kartico.

Opravite spletni nakup!