Moja izbira

Še nimate Pika kartice?

Naročilo kartice
Banner Moja Izbira 900x900px

Moja izbira

Odkrijte novost v aplikaciji Moj M - izberite ugodnosti in jih aktivirajte na svoji Pika kartici. Uporabite jo ob vsakem nakupu in ustvarite dodatne prihranke. Izberite 10 izdelkov in jih več tednov kupujte ceneje*.

V aplikaciji Moj M pa vas čakajo še dodatni kuponi, s katerimi prihranite ob vsakem nakupu.

Še nimate svoje Pika kartice? 

Pridobite jo tukaj

* V aplikaciji Moj M je na voljo 30 ponudb izdelkov, z različnimi popusti od 20 do 40 odstotkov, izberete jih do 10, ki jih aktivirate in jih od 9. 5. oziroma od aktivacije do 19. 6. 2024 kupujete s popustom.

Popusti se med seboj ne seštevajo, v primeru, da je izdelek iz vašega nabora v času aktivnosti dodatno v akciji, znižan s popustom, se vam prizna višji popust, obračunan od veljavne redne cene. Popust se sešteva z 10 % vikend ali upokojenskim popustom na celoten nakup. Ob vsakem nakupu s fizično Pika kartico ali Piko na telefonu, se vam ugodnost na aktivirane izdelke obračuna avtomatsko. Velja v živilskih prodajalnah Mercator (brez franšiznih in Online trgovine). Velja za količine običajne za gospodinjstvo. Več informacij na www.mercator.si ali 080 20 80.

 

Svoje ugodnosti si lahko izbere in aktivira vsak imetnik Pika kartice, ki si ustvari profil Mercator in z njim poveže svojo Pika kartico. Aktivacija je možna samo prek aplikacije Moj M. Ko v Moj M uspešno aktivirate svoje ugodnosti, na blagajni ob nakupu le uporabite fizično Pika kartico ali Piko na telefonu in deležni boste ugodnosti, ki ste si jih izbrali in aktivirali.

 

SEM UPORABNIK APLIKACIJE MOJ M, KI JE POVEZANA Z MOJO PIKA KARTICO

Če že aktivno uporabljate aplikacijo Moj M in imate povezano Pika kartico: V aplikaciji Moj M kliknite na polje Moja izbira in pričnite s postopkom izbire in aktivacijo svojih ugodnosti.

 

Na voljo vam je določeno število popustov, s katerimi prihranite več, in izmed katerih lahko izberete maksimalno število ugodnosti. Vse ugodnosti lahko izberete (gumb Izberi) in jih aktivirate istočasno ali postopoma med trajanjem aktivnosti in do končnega števila na števcu ugodnosti (gumb Aktiviraj). Po aktivaciji posamezne ugodnosti sprememba ni več mogoča.

Banner Moja izbira 1140x400px 2

Aktivnost velja določeno obdobje (navedeno tudi na ekranu za izbor in aktivacijo ugodnosti), v  katerem lahko uveljavljate svoje ugodnosti, in pri vsakem nakupu ustvarjate dodatne prihranke. Ko je ugodnost aktivirana, se vam avtomatsko obračuna pri nakupu s fizično Pika kartico ali s Piko na telefonu.

NIMAM APLIKACIJE MOJ M

Če še nimate aplikacije Moj M: S skeniranjem spodnje QR kode si prenesite mobilno aplikacijo Moj M ali pa kliknete na povezavo tukaj (deluje le prek mobilne naprave). Potem sledite navodilom za ustvarjanje profila Mercator ter povezave Pika kartice. Če kartice še nimate, si lahko med postopkom naročite še modro Pika kartico. Številko kartice takoj prejmete na e-naslov, kartica pa se avtomatično poveže z vašim profilom.

Po uspešno izvedenem postopku v aplikaciji Moj M kliknete na polje Moja izbira in pričnete s postopkom izbire in aktivacije svojih ugodnosti.

IMAM APLIKACIJO MOJ M, A TA NI POVEZANA Z MOJO PIKA KARTICO

Če aplikacijo Moj M že imate, nimate pa povezane Pika kartice: V aplikaciji ustvarite profil Mercator in z njim povežete svojo Pika kartico. Če kartice še nimate, si lahko med postopkom naročite še modro Pika kartico. Številko kartice takoj prejmete na e-naslov, kartica pa se avtomatično poveže z vašim profilom.

Preverite nabor izdelkov, vključenih v aktivnost Moja izbira.

Na seznam

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

1. Aktiviral/a sem izdelke na svoji aplikaciji – ali izbira velja za vse kartice na mojem Pika računu?

Ne, aktivirane ugodnosti veljajo samo za tisto Pika kartico, povezano v profil, s katero ste ugodnosti aktivirali na aplikaciji Moj M, ne pa tudi za vse ostale kartice v okviru vašega računa Pika kartice. Vsaka kartica lahko aktivira svoje ugodnosti.

2. Ali moram aktivirati vse ugodnosti hkrati (do končnega števila na števcu ugodnosti) ali jih lahko aktiviram postopoma?

Vse ugodnosti lahko izberete in aktivirate istočasno, lahko pa jih dodajate in aktivirate postopoma, vendar le v času trajanja posamezne aktivnosti.

3. Ali lahko po aktivaciji zamenjam ugodnost?

Naknadne spremembe izbora ugodnosti po njihovi aktivaciji niso več mogoče.

4. Kje si lahko ogledam svoje izbrane ugodnosti?

Po aktivaciji si lahko svoje izbrane ugodnosti v vsakem trenutku ogledate znotraj mobilne aplikacije Moj M, ploščica Moja izbira.

5. Kako lahko pridobim izbrane ugodnosti?

Za pridobitev izbranih ugodnosti pri blagajni uporabite svojo Pika kartico ali Piko na telefonu. Ugodnost se vam obračuna avtomatično. Brez uporabe Pika kartice ni mogoče pridobiti ugodnosti.

6. Kje lahko uveljavljam izbrane ugodnosti?

Aktivnost velja v vseh živilskih trgovinah Mercator, ne velja pa v franšiznih prodajalnah in spletni trgovini, razen če ni pri posamezni ugodnosti navedeno drugače. Pogoje uporabe lahko preverite pri posamezni ugodnosti v Moj M.

7. Kako lahko aktiviram svoje ugodnosti, če nimam mobilne aplikacije Moj M?

Aktivacija je možna samo prek aplikacije Moj M. Če aplikacije Moj M še nimate, si jo prenesite s skeniranjem spodnje QR kode ali pa kliknete na povezavo tukaj (deluje le prek mobilne naprave). Potem sledite navodilom za ustvarjanje profila Mercator ter povezave Pika kartice. Če kartice še nimate, si lahko med postopkom naročite še modro Pika kartico. Številko kartice takoj prejmete na e-naslov, kartica pa se avtomatično poveže z vašim profilom.

 

Po uspešno izvedenem postopku v aplikaciji Moj M kliknete na polje Moja izbira in pričnete s postopkom izbire in aktivacije svojih ugodnosti.

8. Mobilno aplikacijo Moj M že imam, nimam pa povezane Pika kartice.

V aplikaciji ustvarite profil Mercator in z njim povežete svojo Pika kartico. Če kartice še nimate, si lahko med postopkom naročite še modro Pika kartico. Številko kartice takoj prejmete na e-naslov, kartica pa se avtomatično poveže z vašim profilom.

SPLOŠNI POGOJI ZA UVELJAVLJANJE UGODNOSTI IZ NASLOVA MOJA IZBIRA

Aktivacija ugodnosti »Moja izbira« je na voljo samo v mobilni aplikaciji Moj M in sicer tistim uporabnikom, ki so registrirani v profil Mercator in imajo svojo Pika kartico povezano z uporabniškim imenom.

Posamezna aktivnost traja določeno obdobje, njene ugodnosti pa lahko unovčujete vse od trenutka aktivacije posamezne promocije, pa do izteka trajanja aktivnosti. Veljavnost aktivnosti je navedena tudi znotraj mobilne aplikacije Moj M ter pri vsaki posamezni aktivnosti.

Na vstopni strani aplikacije Moj M kliknite polje »Moja izbira«. Odpre se vam nabor ugodnosti, ki veljajo za posamezno aktivnost. Sledite navodilom in si izberite poljubno število ugodnosti do končnega števila na števcu ugodnosti, ki jih boste unovčili v času trajanja aktivnosti. Vse ugodnosti lahko izberete in aktivirate istočasno, lahko pa jih dodajate in aktivirate postopoma, vendar le v času trajanja posamezne aktivnosti.

Naknadne spremembe izbora ugodnosti po aktivaciji niso več mogoče. V času trajanja aktivnosti lahko posamezno ugodnost aktivirate zgolj enkrat na eno Pika kartico. Aktivirane ugodnosti veljajo samo za tisto Pika kartico, povezano v profil, s katero ste ugodnosti aktivirali na aplikaciji Moj M, ne pa tudi za vse ostale kartice v okviru vašega računa za Pika kartico.

Po aktivaciji si lahko svoje izbrane ugodnosti v vsakem trenutku ogledate znotraj mobilne aplikacije Moj M, polje Moja izbira. Če ste izbrali vse možne ugodnosti do končnega števila na števcu ugodnosti (npr. 10/10), ostalih ugodnosti, izmed katerih ste izbirali, ne vidite več.

Za pridobitev izbranih ugodnosti pri blagajni (npr. popust na izdelek) uporabite svojo Pika kartico ali Piko na telefonu. Ugodnost se vam obračuna avtomatično, ko je na blagajni evidentirana vaša Pika kartica. Brez uporabe Pika kartice ni mogoče pridobiti ugodnosti. Na TIK-TAK blagajni mora kupec sam uporabiti Pika kartico, da se mu obračuna ugodnost.

V obdobju trajanja aktivnosti se tem izdelkom cena ne bo spreminjala, oziroma se lahko ta le zniža v kupčevo korist. V primeru unovčenja ugodnosti iz omenjene promocije ni mogoče pridobiti »originalnega računa«.

Aktivnost velja v vseh živilskih trgovinah Mercator, ne velja pa v franšiznih prodajalnah in spletni trgovini, razen če ni pri posamezni ugodnosti navedeno drugače. Pogoje uporabe lahko preverite pri posamezni ugodnosti v Moj M.

Ugodnosti iz aktivnosti »Moja izbira« se ne seštevajo s popusti na posamezne izdelke iz ostalih promocij (npr.: kupon za 25 % popusta za izdelek po lastni izbiri, ugodnosti iz letakov in katalogov za posamične izdelke ali skupine artiklov). V primeru uporabe različnih popustov za isti izdelek se bo na blagajni upošteval popust, ki je za kupca ugodnejši. Popusti iz aktivnosti Moja izbira se lahko unovčijo le v količinah primernih za gospodinjstvo.