Mercator Pika ugodnosti

Še nimate Pika kartice?

Naročilo kartice

Veliko dobrega z eno kartico

Vodnik po pika ugodnostih

Bonitetni sistem 2

Bonitetni sistem

S Pika kartico lahko pridobite številne ugodnosti: popuste na izdelke in celoten nakup, plačilo na obroke, akcije z dobavitelji in še več. Preberite si o delovanju našega bonitetnega sistema in spoznajte, zakaj se pika na piko splača. 

Več
 • Dnevi dvojnih pik

  Dnevi dvojnih pik

  V Mercatorju dobite dvojno in pika! Ne zamudite tistih dni v mesecu, ko ob nakupu prejmete dvojne pike. Ja, s Piko se splača nakupovati.

  Več
 • Pika akcije iz rednega letaka

  Pika akcije iz rednega letaka

  Izkoristite ekskluzivne ugodnosti, ki jih ves čas pripravljamo samo za imetnike Pika kartic. Poleg novega izkupička pik boste tako tudi poskrbeli za prihranek ob nakupu. O Pika akcijah vas redno obveščamo na tej spletni strani, pa tudi v naših rednih letakih.

  Več
 • Mercator Pika Ugodnosti Popusti na izbrane izdelke

  Popusti na izbrane izdelke

  Na Pika kartici vas vedno čakajo tudi popusti na določene izdelke, ki so na voljo le imetnikom kartice. Pohitite, popusti so časovno omejeni.

  Več
 • Upokojenski popust2

  Upokojenski popust

  Člani Pikinega Senior kluba boste lahko še lažje izkoristili naše torkove popuste. Na blagajni preprosto pokažite vašo Pika kartico s pripisom Senior klub in izkoristite popust, obenem pa še zberite pike.

  Več
Banner Lumpi klub 770x400px

Klub Lumpi

Klub Lumpi je namenjen vam in vašim najmlajšim do dopolnjenega 7. leta starosti. Članstvo v klubu pa poleg rednih ugodnosti prinaša tudi dodatne ugodnosti, ki veljajo samo za člane Kluba Lumpi. 

Več o Klubu Lumpi
Senior klub

Senior klub

Spoštovani upokojenci! Za vse vas, ki ste v jeseni življenja, smo oblikovali poseben klub Senior, ki vam ponuja mnogo ekskluzivnih prednosti in dodatnih ugodnosti.

Več o Senior klubu
Mercator Pika Ugodnosti Ugodnosti pri nasih partnerjih

Ugodnosti pri naših partnerjih

Ves čas se trudimo, da bi članom naše Pike družine zagotovili vedno nove ugodnosti. Zato ves čas v mrežo trgovin, ki ponujajo ugodnosti imetnikom Pika kartic, dodajamo nove partnerje. Preverite, v katerih trgovinah po Sloveniji boste s kartico Pika dobili več.

Pika partnerji