Mercator Pika ugodnosti

Še nimate Pika kartice?

Naročilo kartice

Veliko dobrega z eno kartico

Vodnik po pika ugodnostih

Bonitetni sistem 2

Bonitetni sistem

S Pika kartico lahko pridobite številne ugodnosti: popuste na izdelke in celoten nakup, plačilo na obroke, akcije z dobavitelji in še več. Preberite si o delovanju našega bonitetnega sistema in spoznajte, zakaj se pika na piko splača. 

Več
 • Banner dvojne trojne Pike 920x640px 2022 04

  Dnevi dvojnih ali trojnih pik

  V Mercatorju dobite dvojno ali trojno in pika! Ne zamudite tistih dni v mesecu, ko ob nakupu prejmete dvojne ali trojne pike. Ja, s Piko se splača nakupovati.

  Več
 • Pika akcije iz rednega letaka

  Pika akcije iz rednega letaka

  Izkoristite ekskluzivne ugodnosti, ki jih ves čas pripravljamo samo za imetnike Pika kartic. Poleg novega izkupička pik boste tako tudi poskrbeli za prihranek ob nakupu. O Pika akcijah vas redno obveščamo na tej spletni strani, pa tudi v naših rednih letakih.

  Več
 • Mercator Pika Ugodnosti Popusti na izbrane izdelke

  Popusti na izbrane izdelke

  Na Pika kartici vas vedno čakajo tudi popusti na določene izdelke, ki so na voljo le imetnikom kartice. Pohitite, popusti so časovno omejeni.

  Več
 • Upokojenski popust2

  Upokojenski popust

  Člani Pikinega Kluba Senior boste lahko še lažje izkoristili naše četrtkove popuste. Na blagajni preprosto uporabite vašo Pika kartico, s katero ste včlanjeni v Klub Senior, in izkoristite popust, obenem pa pridobite še pike.

  Več
Banner Lumpi klub 770x400px

Klub Lumpi

Klub Lumpi je namenjen vam in vašim najmlajšim do dopolnjenega 7. leta starosti. Članstvo v klubu pa poleg rednih ugodnosti prinaša tudi dodatne ugodnosti, ki veljajo samo za člane Kluba Lumpi. 

Več o Klubu Lumpi
Senior klub

Klub Senior

Spoštovani upokojenci! Za vse vas, ki ste v jeseni življenja, smo oblikovali poseben Klub Senior, ki vam ponuja mnogo ekskluzivnih prednosti in dodatnih ugodnosti.

Več o Klubu Senior
Banner Moja izbira image 770x400px

Moja izbira

Odkrijte novost na aplikaciji MOJ M - izberite ugodnosti in jih aktivirajte na svoji Pika kartici, uporabite jo ob nakupu in ustvarite dodatne prihranke. 

Več o Moji izbiri
Mercator Pika Ugodnosti Ugodnosti pri nasih partnerjih

Ugodnosti pri naših partnerjih

Ves čas se trudimo, da bi članom naše Pika družine zagotovili vedno nove ugodnosti. Zato ves čas v mrežo trgovin, ki ponujajo ugodnosti imetnikom Pika kartic, dodajamo nove partnerje. Preverite, v katerih trgovinah po Sloveniji boste s Pika kartico dobili več.

Pika partnerji
Veliko dobrega z eno kartico 770x400px

Moj M klub

Spoštovani imetniki modre ali zelene Pika kartice! Za vas smo oblikovali Moj M klub, ki vam ponuja dodatne prednosti in ponudbe za ugodnejše nakupe.

Več o klubu