Klub Senior Mercator

Še nimate Pika kartice?

Naročilo kartice

Ugodnosti za upokojence

Spoštovani upokojenci! Za vse vas, ki ste v jeseni življenja, smo oblikovali poseben Klub Senior, ki vam ponuja mnogo ekskluzivnih prednosti in dodatnih ugodnosti.

Pristopnica za Klub Senior

Prenesi pristopno izjavo

Izkoristite 10 % upokojenski popust za celoten nakup ob nakupu nad 20 EUR.

Več

Uvodoma naj navedemo, da vam na blagajno Mercatorjevih trgovin ni več potrebno prinašati Kartice upokojenca, zadostuje včlanitev v Klub Senior preko Pika kartice.

Poleg tega izključno za člane Kluba Senior občasno ponujamo dneve ugodnosti in dodatne ponudbe za ugodnejše nakupe.

Na vsa vaša dodatna vprašanja vam bodo prijazno odgovorili na brezplačni telefonski številki 080 20 80.

Splošni pogoji članstva v Klubu Senior

Članstvo v Klubu Senior

1. člen

Včlanitev v Klub Senior ter članstvo v njem je prostovoljno in brezplačno. Klub deluje v sistemu Pika kartice, z osebnimi podatki za potrebe delovanja kluba pa upravlja Mercator d.o.o., Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana.

Včlanitev in koriščenje ugodnosti poteka preko registracije v bonitetni sistem Pika kartice:

  • Če ste že imetnik Pika kartice, je včlanitev povsem preprosta. Da boste čim prej deležni posebnih ugodnosti, natisnite in izpolnite pristopnico ter priložite kopijo Kartice upokojenca, s katero potrjujete vaš status upokojenca. Nato pristopnico in kopijo Kartice upokojenca pošljite na naslov: Mercator d.o.o., Kontaktni center Mercator, Klub Senior, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana. Pristopnico s kuverto in že plačano poštnino pa najdete v vseh naših poslovalnicah.
  • Član Kluba Senior lahko postane zgolj oseba s statusom upokojenca, katere ime in priimek na Pika kartici in na Kartici upokojenca sta identična.
  • Članstvo Kluba Senior velja zgolj za včlanjenega imetnika Pika kartice, ne pa tudi za ostale kartice znotraj istega Pika računa.

2. člen

Člani z včlanitvijo izjavljajo, da so seznanjeni s Splošnimi pogoji članstva Kluba Senior in se z njimi v celoti strinjajo.

Z označitvijo ustreznih soglasij dovoljujejo, da Mercator d.o.o.:

  • uporablja njihovo telefonsko številko in elektronski naslov za pošiljanje informacij in ponudb o izdelkih in storitvah, ki jih ponuja Mercator d.o.o. in njegovi poslovni partnerji.
  • uporablja pridobljene podatke s pristopnice za Pika kartico in Klub Senior ter podatke iz nakupljenih izdelkov za proučevanje nakupnih navad in posledično ciljanega trženja. Na podlagi tega bodo upravičeni do posebnih, prilagojenih ponudb in ugodnosti.
  • uporablja pridobljene podatke s pristopnice za Pika kartico in Klub Senior, podatke iz nakupljenih izdelkov ter uporabe Mercator spletišč in mobilnih aplikacij za povabilo k sodelovanju v tržnih raziskavah in posredovanje rezultatov v anonimizirani obliki partnerjem in dobaviteljem.

Hkrati se seznanjajo, da lahko kadarkoli prekličejo posamezno privolitev in s tem izgubijo prednosti, ki izhajajo iz privolitve. Pridobljene podatke bo Mercator uporabljal in varoval skladno z določili Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (Uredba (EU) 2016/679 ter veljavne slovenske zakonodaje o varstvu osebnih podatkov, kot je podrobneje navedeno v Politiki varovanja osebnih podatkov, ki je dostopna na www.mercator.si.

3. člen

Članstvo v klubu se z izgubo in zamenjavo kartice avtomatsko prenese na novo številko Pika kartice.

Če se v Klub Senior vključi nosilec osnovne Pika kartice, se navedena soglasja iz 2. člena avtomatično prenesejo tudi na dodatne Pika kartice (kartica za pooblaščeno osebo, družinska kartica).

Prenehanje članstva v Klubu Senior

4. člen

Članstvo v Klubu Senior lahko preneha:

  • Z izstopno izjavo, ki jo pošljete z elektronskega naslova, ki ste ga navedli ob registraciji, na elektronski naslov info@mercator.si.
  • S pisnim preklicem članstva (pošljite nam lastnoročno podpisano izjavo, da izstopate iz Kluba Senior in preklicujete članstvo v njem, ki jo pošljete na naslov Mercator d.o.o., Kontaktni center Mercator, Klub Senior, Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana).
  • S pisno odpovedjo Pika kartice na zgoraj navedene kontakte.
  • S preklicem Pika kartice zaradi kršenja Splošnih določil za izdajanje in uporabo bonitetne oziroma plačilno-kreditne Pika kartice ali Pravil bonitetnega sistema.

Po dokončni potrditvi preklica članstva bomo iz seznama uporabnikov brisali vse osebne podatke člana kluba.

Obveščanje članov Kluba Senior

5. člen

Člani Kluba Senior bodo v primeru, če so podali ustrezno soglasje, prejemali obvestila o ugodnostih kluba in novostih v delovanju kluba ter informacije in nasvete, ki so povezani z vsebino delovanja kluba. Prav tako bodo člani kluba obveščeni o novostih poslovanja in ponudbi Mercatorja ter partnerjev v sistemu Pika kartice.

Obveščeni bodo lahko na elektronski naslov, po telefonu ali s pošto na naslov, ki so ga navedli ob registraciji v klub, oziroma so podali kontaktne podatke v preteklih stikih v sklopu poslovanja s Pika kartico. Nekatere vsebine in kratkotrajne ugodnosti za člane kluba bodo objavljene samo na spletnih straneh www.mercator.si ali v zunanjih medijih (televizija, radio).

Če še nimate svoje Pika kartice, se ne morete včlaniti v Klub Senior. Vabimo vas, da najprej izpolnite pristopnico za izdajo modre ali zelene Pika kartice. Na blagajni lahko predhodno prejmete tudi začasno Pika kartico, s katero lahko uveljavljate Pikine popuste na izdelke in zbirate pike, ni pa mogoče včlanjevanje v Klub Senior in unovčevanje pik. Več o pogojih poslovanja začasne kartice najdete na www.mercator.si/si/pika/kartice. S prejemom standardne Pika kartice preneha veljavnost začasne kartice, na standardno Pika kartico se prenesejo tudi vse dosežene bonitetne pike.