Mobilna aplikacija MOJ M

Danes ne gremo več nikamor brez svojega telefona. Zato smo za vas v eni mobilni aplikaciji zbrali mnoge koristne funkcionalnosti. Moj M vam poenostavi nakupe, sešteva pike in poskrbi, da ne zamudite priložnosti ter ugodnosti. In kar je najbolj pomembno, s funkcionalnostjo M Pay vam nadomesti zeleno ali zlato Piko ter tako omogoča plačevanje.

Mercator aplikacija 324 324

Vedno več ljudi si tudi pri nakupovanju pomaga s pametnimi tehnološkimi rešitvami, ki jim prihranijo čas in denar. Predlagamo, da si tudi vi naložite aplikacijo Moj M in se prepričate o njeni priročnosti. Ima kar nekaj uporabnih funkcionalnosti:

M Pay

Mercator je prvi živilski trgovec s svojo plačilno kartico na telefonu. Aplikacija Moj M z mobilno denarnico M Pay omogoča vse ugodnosti kartice Pika na pametnem telefonu. Torej lahko opravite nakup s kodo ali brezstično. Več o M Pay si preberite tukaj.

E-nalepke

Zbrane E-NALEPKE se samodejno zabeležijo v Moj M. Za vsako zbrano nalepko se bo krogec obarval rjavo. S klikom na Ponudba pa si izberite izdelek, ki vam je všeč. Nalepk torej ne bo potrebno več lepiti, ne boste jih izgubili ali pozabili, unovčite jih lahko kadar koli v obdobju določenega programa zvestobe, stanje nalepk pa lahko sproti preverite.

Kuponi

Vaši aktualni Pika kuponi vas bodo počakali v aplikaciji Moj M in izkoristite jih lahko preko telefona.

Mercator aplikacija 720 500

Spletna trgovina

Trgovino lahko ves čas nosite v torbici ali žepu na svojem telefonu. Enostavno opravite svoj nakup kjerkoli in kadarkoli. V spletni trgovini vas čaka vse, kar potrebujete.

Nakupovalni listki

Sestavite svoj nakupovalni listek in izdelke iz nakupovalnega listka direktno naročite v Mercator spletni trgovini.

Aktualno

Vedno lahko enostavno na enem mestu preverite vso našo aktualno ponudbo, dogodke in priložnosti.

M Sken

V izbranih hipermarketih lahko uporabite novost M Sken mobilno aplikacijo, ki vam nakupovanje dodatno poenostavi tako, da svoje izdelke dodajate v nakupovalno košarico in potem plačate kot na Tik Tak blagajni.

Katalogi

Vsi katalogi zbrani na enem mestu za vas. Prelistajte jih!

Želite več vsebin? Prijavite se na naše e-novice.

Prijavite se