Mobilna aplikacija MOJ M

Nova verzija mobilne aplikacije Moj M je zdaj celostno prenovljena, še bolj pregledna in še bolj uporabna. V aplikaciji vas čaka še več personaliziranih in zabavnih vsebin, predvsem pa je vaše nakupovanje še bolj enostavno.

Uporabniki mobilnih naprav, naložite si novo verzijo aplikacije MOJ M!

Naložite aplikacijo
Banner Moj M 720x720px2021 08 27
OnBoarding Moj M Web3

Banner M Sken 450x450px 2021 09 21

Več o M Sken Mobile najdete tukaj.

Splošni pogoji za uporabo portala Moja Pika in mobilne aplikacije Moj M (Mobilna denarnica) - Preberite več.

Danes ne gremo več nikamor brez svojega telefona. Zato smo za vas v eni mobilni aplikaciji združili mnoge koristne funkcionalnosti. Moj M vam poenostavi nakupe, sešteva pike in vam pomaga, da ne zamudite priložnosti ter izkoristiti ugodnosti. In kar je najbolj pomembno, s funkcionalnostjo Pike na telefonu vam nadomesti zeleno ali zlato Piko ter tako omogoča tudi plačevanje.

Odkrijte, kaj vse vam Moj M ponuja in omogoča, posebej pa novosti:

 • hitrejši vpis v aplikacijo in povezava s Pika kartico,
 • stanje pik, transakcij in Pika prihranka v trenutku nakupa,
 • možnost osebne nastavitve kategorij,
 • animacijski in slikovni prikaz v Mojih TOP 5 (vaših TOP 5 najljubših izdelkov iz kataloga),
 • Moja izbira (možnost ustvarjanja dodatnih prihrankov),
 • M Soseska z video epizodami glavnih oddaj,
 • funkcionalnost najbližje trgovine in obratovalni časi,
 • funkcionalnost priporoči aplikacijo prijateljem,
 • in še mnogo več.

Vedno več ljudi si tudi pri nakupovanju pomaga s pametnimi tehnološkimi rešitvami, ki jim prihranijo čas in denar. Predlagamo, da si tudi vi naložite našo aplikacijo Moj M in se prepričate o njeni priročnosti.

Moj M si lahko naložite:

 • za Adroid naprave v Google play,
 • za Apple naprave v App Store,
 • tako, da poskenirate QR kodo na levi strani ali kliknete tukaj (link deluje le prek mobilne naprave).

Moj M ima kar nekaj uporabnih funkcionalnosti. Preizkusite jih!

 

Moja izbira

Odkrijte novost na aplikaciji MOJ M - izberite ugodnosti in jih aktivirajte na svoji Pika kartici, uporabite jo ob nakupu in ustvarite dodatne prihranke. Več o novi funkcionalnosti Moja izbira lahko najdete tukaj.

 

Klub Lumpi

Klub Lumpi prinaša številne ugodnosti in koristne nasvete za starše otrok do dopolnjenega 7. leta starosti. Za včlanitev v mobilni aplikaciji MOJ M kliknite na ikono Klub Lumpi in sledite navodilom. Več o Klubu Lumpi najdete tukaj.

Banner Aplikacija Moj M 720x520px 2021 08 30

M Soseska

Dobrodošli v naši novi vsebinsko obogateni spletni platformi za video vsebine - www.msoseska.tv.

Moja Pika

Pregled nad stanjem pik, nakupi in porabo, mesečnimi obračuni, možnost spremembe PIN kode, kontaktnih podatkov. Vse to na enem mestu, le klik stran.

Pika na telefonu

Mercator je prvi živilski trgovec s svojo plačilno kartico na telefonu. Pika na telefonu omogoča vse ugodnosti kartice Pika na pametnem telefonu, in celo brezstično plačevanje. Brez brskanja po denarnici za Pika kartico. Račun lahko prejmete v fizični ali virtualni obliki direktno v Moj M. Več o mobilni denarnici s Piko na telefonu si preberite tukaj.

Banner MojM 720x400px 2021 10 15

Spletna trgovina

Trgovino lahko ves čas nosite v torbici ali žepu na svojem telefonu. Enostavno opravite svoj nakup kjerkoli in kadarkoli. V Mercator spletni trgovini in spletni trgovini M Tehnika vas čaka vse, kar potrebujete.

Nakupovalni listki

Sestavite svoj nakupovalni listek in izdelke iz nakupovalnega listka enostavno prenesite in direktno naročite v Mercator spletni trgovini.

M Sken

V izbranih prodajalnah lahko uporabite storitev mobilni M Sken, ki vam nakupovanje dodatno poenostavi tako, da svoje izdelke skenirate in v nakupovalno vrečko zlagate med samim nakupovanjem, nato pa le še opravite plačilo na blagajni, brez ponovnega zlaganja izdelkov na trak. Tako imate sproten pregled nad zneskom nakupa, nakup pa opravite hitreje. Skeniranje lahko opravite z vašim pametnim telefonom ali posebnim skenerjem. Preberite več o storitvi M Sken.

Top 5

Brezplačna storitev, kjer Mercator za vas pregleda aktualni letak in vam na podlagi vaših dosedanjih nakupov prikaže vaših Top 5 tedna. Dodatno pa vam izpostavi še Mercatorjevih Top 5 izdelkov, ki jih radi kupujejo tudi drugi.

Kuponi

Vaši aktualni Pika kuponi vas bodo počakali v aplikaciji Moj M, izkoristite jih lahko tudi s predloženo kodo na telefonu.

Katalogi

Vsi katalogi zbrani na enem mestu za vas. Prelistajte jih!

E-nalepke

Zbrane e-nalepke se samodejno zabeležijo v Moj M. Nalepk torej ne bo potrebno več lepiti, ne boste jih izgubili ali pozabili, unovčite jih lahko kadar koli v obdobju določenega programa zvestobe, stanje nalepk pa lahko sproti preverite.

Prodajna mesta

Poiščite odprte prodajalne v vaši bližini, ali si označite svoje priljubljene trgovine, ki jih boste vedno imeli v bližnjici.

Aktualno

Kadarkoli lahko enostavno na enem mestu preverite vso našo aktualno ponudbo, dogodke in priložnosti.

Banner Moj M 1200x490px2021 08 26

                                                                   Za prenos aplikacije Moj M kliknite na App Store!                       Za prenos aplikacije Moj M kliknite na Google Play!           

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se