Mobilna aplikacija MOJ M

Danes ne gremo več nikamor brez svojega telefona. Zato smo za vas v eni mobilni aplikaciji zbrali mnoge koristne funkcionalnosti. Moj M vam poenostavi nakupe, sešteva pike in poskrbi, da ne zamudite priložnosti ter ugodnosti. In kar je najbolj pomembno, s funkcionalnostjo M Pay vam nadomesti zeleno ali zlato Piko ter tako omogoča plačevanje.

OnBoarding Moj M Web3

Poskenirajte QR kodo in si naložite našo mobilno aplikacijo Moj M.

Ali pa kliknete tukaj (povezava deluje le preko mobilne naprave).

MSKEN spletna stran glavni banner Mobile 450 x 450px3

Več o M Sken mobile najdete tukaj.

Splošni pogoji za uporabo portala Moja Pika in mobilne aplikacije Moj M (Mobilna denarnica M Pay) - Preberite več.

Vedno več ljudi si tudi pri nakupovanju pomaga s pametnimi tehnološkimi rešitvami, ki jim prihranijo čas in denar. Predlagamo, da si tudi vi naložite našo aplikacijo Moj M in se prepričate o njeni priročnosti.

Moj M si lahko naložite:

  • za Adroid naprave v Google play,
  • za Apple naprave v App Store,
  • tako, da poskenirate QR kodo na levi strani ali kliknete tukaj (link deluje le na mobilnih napravah).

Moj M ima kar nekaj uporabnih funkcionalnosti. Preizkusite jih!

Klub Lumpi

Klub Lumpi prinaša številne ugodnosti in koristne nasvete za starše otrok do dopolnjenega 7. leta starosti. Več o Klubu Lumpi najdete tukaj.

M soseska

Dobrodošli v naši novi vsebinsko obogateni spletni platformi za video vsebine - www.msoseska.tv.

Moja Pika

Pregled nad stanjem pik, nakupi in porabo, mesečnimi obračuni, možnost spremembe PIN kode, kontaktnih podatkov. Vse to na enem mestu, le klik stran.

M Pay

Mercator je prvi živilski trgovec s svojo plačilno kartico na telefonu. Mobilna denarnica M Pay omogoča vse ugodnosti kartice Pika na pametnem telefonu, in celo brezstično plačevanje. Brez brskanja po denarnici za Pika kartico. Račun lahko prejmete v fizični ali virtualni obliki direktno v Moj M. Več o M Pay si preberite tukaj.

Spletna trgovina

Trgovino lahko ves čas nosite v torbici ali žepu na svojem telefonu. Enostavno opravite svoj nakup kjerkoli in kadarkoli. V spletni trgovini Mercator vas čaka vse, kar potrebujete.

Nakupovalni listki

Sestavite svoj nakupovalni listek in izdelke iz nakupovalnega listka enostavno prenesite in direktno naročite v Mercator spletni trgovini.

M Sken

V izbranih prodajalnah lahko uporabite storitev mobilni M Sken, ki vam nakupovanje dodatno poenostavi tako, da svoje izdelke skenirate in v nakupovalno vrečko zlagate med samim nakupovanjem, nato pa le še opravite plačilo na blagajni, brez ponovnega zlaganja izdelkov na trak. Tako imate sproten pregled nad zneskom nakupa, nakup pa opravite hitreje. Skeniranje lahko opravite z vašim pametnim telefonom ali posebnim skenerjem. Preberite več o storitvi M sken.

06 Moj M Header 720x400px2

Top 5

Brezplačna storitev, kjer Mercator za vas pregleda aktualni letak in vam na podlagi vaših dosedanjih nakupov prikaže vaših Top 5 tedna. Dodatno pa vam izpostavi še Mercatorjevih Top 5 izdelkov, ki jih radi kupujejo tudi drugi.

Kuponi

Vaši aktualni Pika kuponi vas bodo počakali v aplikaciji Moj M, izkoristite jih lahko tudi s predloženo kodo na telefonu.

Katalogi

Vsi katalogi zbrani na enem mestu za vas. Prelistajte jih!

E-nalepke

Zbrane e-nalepke se samodejno zabeležijo v Moj M. Nalepk torej ne bo potrebno več lepiti, ne boste jih izgubili ali pozabili, unovčite jih lahko kadar koli v obdobju določenega programa zvestobe, stanje nalepk pa lahko sproti preverite.

Prodajna mesta

Poiščite odprte prodajalne v vaši bližini, ali si označite svoje priljubljene trgovine, ki jih boste vedno imeli v bližnjici.

Aktualno

Kadarkoli lahko enostavno na enem mestu preverite vso našo aktualno ponudbo, dogodke in priložnosti.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se