Mobilna aplikacija MOJ M

Danes ne gremo več nikamor brez svojega telefona. Zato smo za vas v eni mobilni aplikaciji zbrali mnoge koristne funkcionalnosti. Moj M vam poenostavi nakupe, sešteva pike in poskrbi, da ne zamudite priložnosti ter ugodnosti. In kar je najbolj pomembno, s funkcionalnostjo M Pay vam nadomesti zeleno ali zlato Piko ter tako omogoča plačevanje.

Mercator aplikacija 324 324

Vedno več ljudi si tudi pri nakupovanju pomaga s pametnimi tehnološkimi rešitvami, ki jim prihranijo čas in denar. Predlagamo, da si tudi vi naložite aplikacijo Moj M in se prepričate o njeni priročnosti. Ima kar nekaj uporabnih funkcionalnosti:

M Pay

Mercator je prvi živilski trgovec s svojo plačilno kartico na telefonu. Aplikacija Moj M z mobilno denarnico M Pay omogoča vse ugodnosti kartice Pika na pametnem telefonu. Torej lahko opravite nakup s kodo ali brezstično. Več o M Pay si preberite tukaj.

E-nalepke

Zbrane E-NALEPKE se samodejno zabeležijo v Moj M. Za vsako zbrano nalepko se bo krogec obarval rjavo. S klikom na Ponudba pa si izberite izdelek, ki vam je všeč. Nalepk torej ne bo potrebno več lepiti, ne boste jih izgubili ali pozabili, unovčite jih lahko kadar koli v obdobju določenega programa zvestobe, stanje nalepk pa lahko sproti preverite.

Kuponi

Vaši aktualni Pika kuponi vas bodo počakali v aplikaciji Moj M in izkoristite jih lahko preko telefona.

Mercator Pika Shema

Spletna trgovina

Trgovino lahko ves čas nosite v torbici ali žepu na svojem telefonu. Enostavno opravite svoj nakup kjerkoli in kadarkoli. V spletni trgovini vas čaka vse, kar potrebujete.

Nakupovalni listki

Sestavite svoj nakupovalni listek in izdelke iz nakupovalnega listka direktno naročite v Mercator spletni trgovini.

Aktualno

Vedno lahko enostavno na enem mestu preverite vso našo aktualno ponudbo, dogodke in priložnosti.

M Sken

V izbranih hipermarketih lahko uporabite novost M Sken mobilno aplikacijo, ki vam nakupovanje dodatno poenostavi tako, da svoje izdelke dodajate v nakupovalno košarico in potem plačate kot na Tik Tak blagajni.

Katalogi

Vsi katalogi zbrani na enem mestu za vas. Prelistajte jih!

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se