M sken mobile - Prihodnost nakupovanja je tu

Vstopite v inovativno prihodnost hitrega, priročnega in varnega nakupovanja. Predstavljamo vam novost – v živilskih trgovinah Mercator po Sloveniji lahko nakupujete in plačujete sodobno. S telefonom. Brez čakanja. Brez papirja. V skladu s časom in sodobnim ritmom življenja.

M sken mobile 1

M sken mobile 2

M sken mobile 3

M sken mobile 4

M sken mobile 5

Trgovina prihodnosti v Mercatorju postaja trgovina sedanjosti. Uvedli smo novo aplikacijo M Sken mobile, ki omogoča sodobno, hitro, samostojno in varno kupovanje. Celoten nakup lahko opravimo le s svojim pametnim telefonom. Tako prihranimo dragoceni čas, sami pa imamo stalen nadzor nad porabljeno vsoto denarja pri nakupovanju. Plačilo opravimo s Piko na telefonu, torej brez vstavljanja fizičnih kartic v čitalec, in račun pridobimo kar v elektronski obliki v aplikaciji Moj M.

Nakupovanje z M Sken Mobilom v živilskih prodajalnah po Sloveniji torej omogoča kupcem nadzor nad celotnim procesom nakupovanja.

Imetnik Pika kartice s telefonom skenira izdelke, jih sproti zlaga v vrečko, na blagajni pa le še poravna račun – kot rečeno, plačilo opravi brezstično s Piko na telefonu.

Seveda pa lahko namesto Pika kartice izbere tudi drugo vrsto plačila (gotovina, bančna kartica).

Čisto enostavno

Morda zveni malce zapleteno, pa ni. Nakup z M Sken mobile je enostaven. Vse kar potrebujete je pametni telefon in naložena aplikacija Moj M, v kateri pa se lahko povežete z M Sken mobile.

1. Vstopite v aplikacijo Moj M tako, da skenirate spodnjo QR kodo.

OnBoarding Moj M Web2

Ali pa kliknete na povezavo tukaj (povezava deluje le za mobilne naprave).

Sledite navodilom in enostavno prenesite aplikacijo Moj M ter jo povežite s svojo Pika kartico. Če še nimate svoje Pika kartice, si boste s tem procesom ustvarili modro Pika kartico.

Če že imate aplikacijo Moj M in ste jo že povezali s svojo Pika kartico, morate samo še aktivirati M Sken mobile.

2. V aplikaciji Moj M poiščite rubriko M Sken mobile in kliknite nanjo.

Če še nimate prenesene aplikacije M Sken mobile, vas bo povezava usmerila na trgovino GooglePlay ali Appstore, od koder jo lahko prenesete. Potem sledite navodilom za prijavo.

3. Prijavite se v aplikaciji M Sken mobile.

V aplikaciji M Sken mobile se prijavite s svojim elektronskim naslovom in geslom ter sprejmite pogoje uporabe.

4. Omogočite GEO lokacijo trgovine, v kateri se nahajate.

Preden pa začnete z nakupom, dovolite oz. omogočite GEO lokacijo, tako bo vaš telefon že sam zaznal lokacijo trgovine, v kateri se nahajate. Sicer trgovino oziroma lokacijo trgovine izberete s skeniranjem QR kode, ki je nameščena v trgovini.

5. In zdaj lahko pričnete s skeniranjem izdelkov.

Med nakupovanjem je treba skenirati črtne kode z vseh izdelkov preden jih zložite v nakupovalno vrečko.

6. Ko poskenirate vse želene izdelke, kliknite znotraj aplikacije M Sken mobile na gumb »ZAKLJUČI NAKUP«.

Nato QR kodo, ki se pojavi na ekranu telefona na TIK TAK blagajni ročno poskenirate ter izberete način plačila, ki vam ustreza. Če boste izbrali plačilo s Piko na telefonu, to označite, preden pritisnete na gumb »ZAKLJUČI NAKUP« oz. generirate QR kodo. Postopek je enak tako na Tik Tak kot na običajni blagajni. In nakup je opravljen.

7. Po končanem nakupu boste v aplikaciji Moj M prejeli tudi virtualni račun v elektronski obliki (PDF).

Predhodno morate to nastavitev označiti v nastavitvah mobilne denarnice.

Zdaj, ko obvladate nakup prihodnosti, vstopite v eno od živilskih trgovin Mercator in ga opravite. Enostavno je in brez papirja. Samo v Mercatorju.

 

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se