Mercator Pika funkcionalnosti

Še nimate Pika kartice?

Naročilo kartice

Pametno nakupovanje

Pika – vaša nakupovalna asistentka

Z uporabo Pika kartice boste dobili dostop tudi do ogromno praktičnih funkcionalnosti in prednosti. Z njihovo pomočjo si boste olajšali nakupe in prihranili, izkoristili pa boste lahko tudi naša orodja za lažji pregled nad porabo. Spoznajte, zakaj je pametno nakupovati s Piko!

PIKA PONUJA

 • Pika Obrocno odplacevanje2

  Obročno odplačevanje brez obresti

  S Pika kartico lahko svoje nakupe odplačate na obroke – brez stroškov ali obresti. V prodajalnah M Tehnika imate možnost plačila v do 24 obrokih, v Mercatorjevih živilskih prodajalnah in ostalih Mercatorjevih prodajnih mestih pa do 12 obrokov.

  Več
 • Mercator Pika funkcionalnosti Upravljanje racuna

  Upravljanje računa

  Z vašo Piko boste pridobili tudi dostop do vašega osebnega profila Moja Pika. V njem boste imeli odličen pregled nad vašimi nakupi in ugodnostmi, odplačevanjem obrokov in preprosto komunicirali z nami. Z vašim uporabniškim imenom boste imeli dostop do vseh digitalnih storitev Mercatorja na različnih napravah.

  Več
 • Banner Moj M 920x640px 2021 10 15 1

  Aplikacija MOJ M s Pika kartico na telefonu

  Mobilna aplikacija MOJ M z mobilno denarnico je vaša Pika na pametnem telefonu. Imetniki modre Pika kartice jo lahko uporabljajo za zbiranje ali unovčevanje pik, imetniki zelene ali zlate plačilno-kreditne Pika kartice pa jo lahko uporabljajo tudi za plačevanje. V aplikaciji imate vedno na voljo pregled nad stanjem pik, opravljenimi transakcijami, Pika prihrankom in trenutnimi ugodnostmi.

  Več
 • Pika M Sken

  M Sken

  V izbranih prodajalnah lahko uporabite M Sken mobilno aplikacijo. Ta vam nakupovanje dodatno poenostavi tako, da svoje izdelke kar med nakupovanjem dodajate v nakupovalno košarico na vašem pametnem telefonu in jih ob koncu nakupa plačate kot na Tik Tak blagajni.

  Več
 • Banner Moj M 920x640px 2021 10 15 2

  TOP 5

  Večina od nas preprosto nima več časa, da bi prelistali katalog in si lahko naredili seznam vseh izdelkov, ki jih potrebujemo vsak dan. Zato smo pripravili posebno ponudbo, ki smo jo poimenovali Top 5.

  Več
 • Pika Mesecne obveznosti

  Mesečne obveznosti

  Pri uporabi zelene ali zlate plačilno-kreditne kartice boste sami določili, kateri dan v mesecu in na kakšen način želite poravnati vaše mesečne obveznosti. Na Mercatorjevih prodajnih mestih lahko vaše Pika račun poravnate brez provizije.

  Več
 • Pika Virtualni racun

  Virtualni račun

  Z uporabo brezplačne mobilne denarnice si lahko ob izberete, ali želite račun prejeti v virtualni ali v papirni in virtualni obliki. Prednost virtualnega računa je, da je vedno pri roki, medtem ko se papirni hitro izgubijo…

  Več
 • Pika Podpora

  Podpora

  Vedno smo na voljo članom naše Pika družine. Naše prijazne svetovalce lahko pokličete na številko 080 20 80 ali nam pišete na naslov info@mercator.si. Z veseljem bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.