Banner Piknik moje znamke 1100x480px 1

Pikniki povezujejo, Moje znamke nagrajujejo

Moje znamke, najboljše znanke!

 

Sodelujte v SMS nagradni igri! Za vsak nakup izdelka z oznako Moje znamke in za vsak izdelek z oznako Piknik prejmete na koncu računa kodo.

 

Nagrajenci velike SMS nagradne igre:

Nagrajence velike SMS nagradne igre najdete tukaj.

Pikniki povezujejo, Moje znamke nagrajujejo

Oglejte si izdelke Mojih znamk

Dobavitelji

 • Natureta

  V podjetju Eta Kamnik že od davnega leta 1923 proizvajamo in potrošnikom nudimo kakovostne, praktične in okusne prehrambne izdelke, narejene iz naravnih sestavin.

  Več
 • Perutnina Ptuj Piknik

  Piknik linijo iz Perutnine Ptuj sestavljajo sveži in najbolj kakovostni ter iskani deli piščančjega in puranjega mesa iz lastne vzreje (slovensko poreklo). 

  Več
 • Zvijezda

  Zvijezda je največji proizvajalec jedilnih olj na Hrvaškem in edini proizvajalec margarine, majoneze in izdelkov na osnovi majoneze.

  Več
 • Malt

  V Laškem smo tradicijo in ljubezen do pivovarstva izpopolnili v najvišjo umetnost, da smo lahko ustvarili nekaj, kar sploh ni pivo. 

   

  Več
 • Maggi

  Izdelki MAGGI pomagajo izvabiti najboljše v vsakem obroku. Hitra in preprosta rešitev – kot so jušne kocke, instant juhe, začimbe in omake – za pomoč pri kuhanju in za dodajanje okusa. Blagovna znamka Maggi vam pomaga do hranljivega in okusnega obroka.

  Več
 • Maestro

  Že desetletja so izdelki Maestro navdih za ustvarjanje v kuhinji. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem so neprecenljiva pomoč, tisto nekaj, kar daje jedem pravi okus ter v kuhinji pričara prijeten vonj po pravem gastronomskem užitku. Z začimbami in začimbnimi mešanicami Maestro bodo tudi pod vašimi rokami nastajale kuharske mojstrovine.

  Več
 • Ora

  Osvežilna brezalkoholna pijača, ki ponuja osvežitev v različnih okusih.

  Več
 • Špricar

  Špricar, pravijo, je najstarejši koktajl na svetu. Tako v sebi nosi številne zgodbe, tradicijo, in s tem tudi številne različice. 

  Več
 • Thomy

  Popestrite svojo najljubšo jed z najbolj priljubljeno majonezo v Sloveniji – Thomy majonezo.

  Več

Pikniki povezujejo, Moje znamke nagrajujejo

Sodeluj v nagradni igri

Pikniki in žarjenje

Pikniki in žarjenje

 • Kako izbrati nov žar

  Za ljubitelje piknikov je izbira pravega žara pomembna odločitev. Preden se podate v nakup si preberite nekaj nasvetov, ki vam bodo morda v pomoč pri izbiri.

 • Marinade za žar

  Zakaj se ne bi malo pograli z okusi in poskusili nekaj novega? Marinade za žar bodo izboljšale okus mesu in zelenjavi. Pikantne ali blage - odločitev je vaša.

Si tudi vi želite več informacij? Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni.

Prijavite se

Spletna trgovina vam izdelke Mojih znamk dostavi do vrat.

V spletno trgovino