Špricar

Špricar, pravijo, je najstarejši koktajl na svetu. Tako v sebi nosi številne zgodbe, tradicijo, in s tem tudi številne različice. 

Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno19
špriCar z Janževcem
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno20
špriCar z Radlerjem
Banner Piknik moje znamke 770x540px beli posamicno24
špricar Malina
Banner Piknik moje znamke 770x400px beli postrani8

špriCAR z Janževcem

špricar z Janževcem je lahka in osvežujoča mešanica »od sonca razvajenega« vina in mineralne vode. Prava za odžejanje – in ultimativna poletna pijača, ki jo boste želeli imeti pri roki celo poletje: ob sončnih dneh na plaži, lenih sobotnih popoldnevih, trekingih v naravi, piknikih in peki na žaru ... Stopnja alkohola je nižja in razmerje med mehurčki in vinom idealno: špriCAR je ravno dovolj lahek za odžejanje in nas lahko hladi celi dan, vse dokler nas ne razvadi ...

 

špriCAR Radler

Špricar velja za najstarejši koktajl na svetu in ima dolgo tradicijo. A lepota špricarja kot vedno bolj modne pijače je, da ponuja nešteto možnosti prilagoditev različnim okusom, kjer ni pravil in v naprej določenih receptov. Tako je nastal špriCAR RADLER, ki bo potešil vse igrive in radovedne pivce. Medtem, ko so vinske arome nekoliko potisnjene v ozadje, jih perfektno dopolnjujejo arome in kislina pomaranče, ki tvorijo osvežujoče doživetje okusov. Nizkoalkoholna in živahna osvežitev iz pločevinke.

 

 

špriCAR MALINA

Špricar, pravijo, je najstarejši koktajl na svetu. Tako v sebi nosi številne zgodbe, tradicijo, in s tem tudi številne različice. Ena najbolj priljubljenih je nekoč bila »šoferski« ali »Mussolini« špricar. Vinu in mineralni vodi so primešali malinovec in hitro in enostavno je bila pripravljena osvežilna, aromatična in nekoliko slajša različica osvežitve v obliki špricarja. špriCAR MALINA tako hkrati obuja spomine in modernega pivca uči o tradiciji, ki je neumrljiva – in povrhu vsega še lahkotna, pitna in okusna!

Oglej si izdelke v spletni trgovini.

Spletni nakup