Perutnina Ptuj Piknik

Piknik linijo iz Perutnine Ptuj sestavljajo sveži in najbolj kakovostni ter iskani deli piščančjega in puranjega mesa iz lastne vzreje (slovensko poreklo). Brez E-jev in brez aditivov.

Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno23
Fit nabodalca
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno21
Piščančji ražnjiči
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno22
Mini koktejl ražnjiči
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno25
BBQ krilca
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno26
Piščančji čevapčiči
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno27
Puranji čevapčiči
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno29
Texas steak
Banner Piknik moje znamke 770x540px zeleni posamicno31
Puranja pleskavica
Piknik natureta 770x400px 3

Fit nabodalca

Ko si zaželite nekaj lahkega, a okusnega. Nežno začinjena fit nabodalca so odlična pripravljena na žaru ali pečena v ponvi. Najboljša pa na vašem krožniku. 

Pikantna nabodalca

Ravno prav pikantna nabodalca bodo pravi hit na piknikih. Marinirani, nežno pikantni piščančji file - mala mišica na palčki. Okusno presenečenje za domače goste pa so lahko tudi pripravljena v ponvi in postrežena z različnimi omakami.

Piščančji ražnjiči

Mesna klasika z zeleno papriko in slanino, ki ne sme manjkati na nobenem pikniku. Še posebej, če so na njem tudi otroci. Obiranje okusnih koščkov mesa z lesene palčke je preprosto zabavno.

Coctail piščančji mini ražnjiči

Odlični, majhni, sočni, najboljši hrustljavo zapečeni na žaru. Želimo slasten tek!

BBQ krilca

Zgornji deli piščančjih perutničk. Marinirane so v omaki za žar in že pripravljene za peko. Idealne za poletne piknike, v katerih bodo uživali tudi najmlajši.

Grill perutničke

Slastne marinirane perutničke brez konic, ki so ravno pravšnje za v odrasle in otroške roke, predvsem pa v vsak želodček. Klasika, brez katere ni pravega piknika.

Ognjene perutničke

Začinite svoj piknik z vročo uspešnico iz Perutnine Ptuj. Ognjene perutničke brez konic so kot nalašč za vas, če vas mika nekaj pekočega. Za prste polizat.

Puranji čevapčiči

Okusni čevapčiči iz puranjega mesa. Veljajo za manj mastno različico čevapčičev, ki jih bodo še raje jedli tudi otroci. Ne verjamete? Poskusite!

Piščančji čevapčiči

Nova receptura odličnih piščančjih čevapčičev iz 100 % piščančjega mesa. Vroči piščančji čevapčiči se priležejo z (mlado) čebulo, kajmakom, ajvarjem, s (sezonsko) solato in izbranim kruhom.

Texas steak:

Bi na žaru pekli piščančje meso? Izkoščičena piščančja stegna, marinirana s Texas marinado in pripravljena za peko na žaru bodo gotovo zadovoljila vaš okus.

Piščančji BBQ steak

Izkoščena piščančja bedra, že marinirana v omaki za žar in pripravljena za peko na žaru. Naj zadiši po žaru po celi soseščini!

Puranja pleskavica

Tudi iz puranjega mesa je mogoče pripraviti zdravo, a tudi zelo okusno pleskavico. Ni nam treba verjeti na besedo. Poskusite jo in se prepričajte sami!

Oglej si izdelke v spletni trgovini.

Spletni nakup