05 01 header banner za landing 1140x400

Lahko kupujete kakovostno in ugodno

Odkrijte pestro ponudbo Mercatorjevih blagovnih znamk in vsakodnevno nakupujte izdelke vrhunske kakovosti po ugodni ceni. Pri najboljšem sosedu LAHKO. Lahko za dobro jutro in za dober dan. Športno, bio, vegansko ali brez glutena. Pa to sploh še ni vse!

Z našimi blagovnimi znamkami boste našli nekaj za vsak okus.

Odkrijte široko ponudbo izdelkov iz najrazličnejših kategorij, za katere vam zagotavljamo visoko kvaliteto in ugodno ceno.

Čaka vas pestra izbira več kot 3.000 izdelkov naših blagovnih znamk, kjer lahko izbirate vse za odličen zajtrk, kosilo, večerjo, malico in še kaj za vmes. In tudi za vas, ki živite aktivno, se prehranjujete vegansko, prisegate na bio ali brez glutena. Na voljo so tudi kozmetika, mila, papirnate brisačke in čistila, posode, izbrani izdelki za najmlajše in za štiri tačke.

Naše blagovne znamke

Oglejte si pestro ponudbo naših blagovnih znamk, med katerimi najdete več kot 3.000 izdelkov.

Kakovostno in ugodno

Tako označujemo izdelke Mercatorjevih blagovnih znamk. Kakovost izdelkov zagotavljamo, tako da izdelek pred uvrstitvijo v asortima senzorično preverimo tako na internem kot tudi zunanjem senzoričnem ocenjevanju ter izvedemo kontrolni pregled pri dobavitelju. Ko pa je izdelek na polici, ga v okviru lastnega monitoringa trgovske znamke periodično preverjamo na varnostne in kakovostne parametre, z namenom zagotoviti konstantno kakovost izdelkov. Glede na vrsto neživilskih izdelkov trgovske znamke preverjamo kakovost in skladnost po internih navodilih, izvajamo lastni monitoring ter kontrole dobaviteljev.

Cenovna ugodnost je zagotovljena z nižjimi rednimi cenami izdelkov naših trgovskih znamk v primerjavi s primerljivimi izdelki priznanih blagovnih.

Poiščite naše blagovne znamke v spletni trgovini!

V spletno trgovino