Lumpi

Vemo, da pri vzgoji otrok starši potrebujete vso podporo. Tudi mi želimo dati najmlajšim samo najboljše. Za njihovo občutljivo kožo, lačne želodčke in možgane, željne znanja, so tu premišljeno izdelani in zelo priljubljeni izdelki Mercatorjeve blagovne znamke Lumpi

Lumpi plenice

Plenice Lumpi izpolnjujejo vaša pričakovanja. Koža vašega otroka bo suha podnevi in ponoči zahvaljujoč najnovejši SAP tehnologiji (Super Absorbent Polymer), ki zagotavlja maksimalno vpojnost in zaščito pred prepuščanjem. Izjemno mehek zunanji in notranji material je zračen in prijazen do otroške kože. Anatomska oblika s širokim elastičnim trakom omogoča optimalno prilagajanje in pritrjevanje plenice, vašemu otroku pa zagotavlja večje udobje in svobodno gibanje. So dermatološko testirane.

Novo - sedaj na voljo tudi Lumpi premium plenice. Da bodo vaši malčki še bolj suhi in še bolj razigrani.

Več

Lumpi nega

Otroški šamponi, geli za tuširanje, peneče kopeli, puder, žepni in vlažilni robčki, zobne kreme in še več. Občutljiva otroška koža potrebuje posebno nego. Odkrijte pester nabor izdelkov Lumi za nežno nego dojenčkov in mulčkov od glave do pet.

V trgovino

Za najmlajše le najboljše, bio kašice in bio čaj Lumpi

Kašice so namenjene otrokom od 4. oziroma 6. meseca dalje, vsebujejo samo naravno prisotne sladkorje, sladkor torej ni dodan. V ponudbi boste našli tudi izdelke brez glutena, prav za vse kašice Lumpi pa velja, da so ekološkega izvora. To pomeni, da so sestavine pridelane po načelih ekološkega kmetijstva. Zeliščni čaj pa bo potešil dojenčkovo žejo. Je bio kakovosti, saj vsebuje zelišča preverjene ekološke pridelave. Čaj je primeren tudi za večje otroke.

V trgovino

Za večje Lumpije

Žitarice Lumpi se lahko pohvalijo z najmanj sladkorja med podobimi žitaricami na trgu. Na podlagi pregleda ponudbe žitaric, ki so namenjene predvsem otrokom, vsebujejo Lumpi Choco Bears znatno manj sladkorja od primerljivih izdelkov, le 14 g na 100 g izdelka. Primerjavo je opravila in objavila ZPS v letu 2018. Preverite še preostalo široko ponudbo Lumpi hrane: od zajtrka do večerje s kakovostnimi izdelki.

V trgovino

Lumpi učenjak

Za nadobudne umetnike ali radovedne šolarje so tu pripomočki za ustvarjanje in šolo, s katerimi bodo pod otroškimi prstki nastajale prve mojstrovine.

V trgovino

Lumpi praznuje

Kot se spodobi za pravo Lumpi zabavo, je v ponudbi kar nekaj izdelkov, s katerimi lahko pripravite nepozabno praznovanje: od nepogrešljivih svečk za torto in pisanih balonov do papirnatih piščalk in klobučkov.

V trgovino