Lumpi

Ponudba je del projekta: Lumpi.

Vemo, da pri vzgoji otrok starši potrebujete vso podporo. Tudi mi želimo dati najmlajšim le najboljše. Za njihovo občutljivo kožo, lačne želodčke in možgane, željne znanja, so tu premišljeno izdelani in zelo priljubljeni izdelki Mercatorjeve blagovne znamke Lumpi. Nakup izdelkov Lumpi pa prinaša tudi dodatne ugodnosti za člane Kluba Lumpi.

Plenice Lumpi Natur

Plenice Lumpi Natur so dermatološko testirane, brez dodanih dišav, losjonov, parabenov ali naftnega vazelina, notranji del, ki prihaja v stik s kožo, ne vsebuje barv. Testirane so na potencialno nevarne snovi v skladu z Öko – Tex Standardom 100. Nudijo do 12 ur zaščite, velikosti 1 in 2 imata pokazatelj vlažnosti. Plastična embalaža je narejena iz več kot 60 % obnovljivih surovin, proizvedene so z električno energijo iz obnovljivih virov.

V spletno trgovino

Plenice Lumpi Premium

Plenice Lumpi Premium zagotavljajo 12 ur suhosti, so še bolj elastične in prilagodljive, imajo super vpojno jedro, pokazatelj vlažnosti, nudijo zaščito čez dan in noč, so mehke, zračne in dermatološko testirane.

V spletno trgovino

Plenice Lumpi

Plenice Lumpi so izjemno vpojne, imajo zaščito pred prepuščanjem. So dermatološko testirane, mehke in prijazne do malčkove kože. Za večje udobje pa so še anatomsko oblikovane.

V spletno trgovino

Izdelki Lumpi za previjanje in nego

Linija za otroško higieno Lumpi vsebuje otroške vlažilne robčke, previjalne podloge in druge izdelke za nego dojenčka.

V spletno trgovino

Otroška hrana in napitki Lumpi

V ponudbi otroške hrane Lumpi najdete bio sadne kašice in bio zeliščni čaj. Bio kašice so namenjene otrokom od 4. do 6. meseca in vsebujejo le naravno prisotne sladkorje. Bio zeliščni čaj je primeren tako za dojenčke kot za večje otroke.

V spletno trgovino

Kozmetični izdelki Lumpi za nego dojenčkov in otrok

Občutljiva otroška koža potrebuje posebno nego. Odkrijte pester nabor izdelkov Lumpi za nežno nego dojenčkov in mulčkov od glave do pet. Kozmetika za otroke Lumpi obsega ponudbo mil, kopeli, krem in šamponov za vašega malčka. Najdete tudi izdelke za ustno higieno

V spletno trgovino

Izdelki Lumpi za igro in ustvarjanje

Igra in ustvarjanje z izdelki Lumpi je posebno doživetje. Za nadobudne umetnike ali radovedne šolarje so tu pripomočki za ustvarjanje in šolo, s katerimi bodo pod otroškimi prstki nastajale prve mojstrovine. Linija Lumpi vsebuje zvezke, izdelke za barvanje in modeliranje.

V spletno trgovino

Copati in nogavičke Lumpi

Ponudba Lumpi zajema šolske copate za nekoliko večje otroke in nogavičke za vse velikosti nogic.

V spletno trgovino

Poiščite izdelke Lumpi v spletni trgovini!

V spletno trgovino

Ob nakupu izdelkov Lumpi zbirate točke Lumpi, ki članom Kluba Lumpi prinašajo dodatne ugodnosti.

Na Klub Lumpi