Lumpi

Ponudba je del projekta: Lumpi.

Vemo, da pri vzgoji otrok starši potrebujete vso podporo. Tudi mi želimo dati najmlajšim le najboljše. Za njihovo občutljivo kožo, lačne želodčke in možgane, željne znanja, so tu premišljeno izdelani in zelo priljubljeni izdelki Mercatorjeve blagovne znamke Lumpi. Nakup izdelkov Lumpi pa prinaša tudi dodatne ugodnosti za člane Kluba Lumpi.

Izdelki Lumpi za previjanje in nego

Linija za otroško higieno Lumpi poleg plenic vsebuje tudi otroške vlažilne robčke, previjalne podloge in druge izdelke za nego dojenčka.

Več

Otroška hrana in napitki Lumpi

V ponudbi otroške hrane Lumpi najdete bio sadne kašice in bio zeliščni čaj. Bio kašice so namenjene otrokom od 4. do 6. meseca in vsebujejo le naravno prisotne sladkorje. Bio zeliščni čaj je primeren tako za dojenčke kot za večje otroke.

V spletno trgovino

Kozmetični izdelki Lumpi za nego dojenčkov in otrok

Občutljiva otroška koža potrebuje posebno nego. Odkrijte pester nabor izdelkov Lumpi za nežno nego dojenčkov in mulčkov od glave do pet. Kozmetika za otroke Lumpi obsega ponudbo mil, kopeli, krem in šamponov za vašega malčka. Najdete tudi izdelke za ustno higieno

V spletno trgovino

Izdelki Lumpi za igro in ustvarjanje

Igra in ustvarjanje z izdelki Lumpi je posebno doživetje. Za nadobudne umetnike ali radovedne šolarje so tu pripomočki za ustvarjanje in šolo, s katerimi bodo pod otroškimi prstki nastajale prve mojstrovine. Linija Lumpi vsebuje zvezke, izdelke za barvanje in modeliranje.

V spletno trgovino

Copati in nogavičke Lumpi

Ponudba Lumpi zajema šolske copate za nekoliko večje otroke in nogavičke za vse velikosti nogic.

Ob nakupu izdelkov Lumpi zbirate točke Lumpi, ki članom Kluba Lumpi prinašajo dodatne ugodnosti.

Na Klub Lumpi