O Klubu Lumpi

Dragi starši, dobrodošli v Klubu Lumpi!

Mercator Lumpi Zakaj Postati clan kluba

Pridružite se nam v Klubu Lumpi!

Klub Lumpi je namenjen vam in vašim najmlajšim do dopolnjenega 7. leta starosti. Članstvo v klubu pa poleg rednih ugodnosti prinaša tudi dodatne ugodnosti, ki veljajo samo za člane Kluba Lumpi. Pogoj za članstvo je Pika kartica. Vse ugodnosti, kot so koriščenje kuponov, priporočila za nakup, posebne ponudbe in testni vzorci, boste lahko spremljali na mobilni aplikaciji MOJ M. Aplikacija je brezplačna, prav tako tudi članstvo v klubu. Ob včlanitvi pa vas pričakujemo z ugodnostmi dobrodošlice.

Splošni pogoji Kluba Lumpi 

Lumpi Klub 5

Kako se včlanim v Klub Lumpi?

Za včlanitev v mobilni aplikaciji MOJ M kliknite na ikono Klub Lumpi in sledite navodilom. 

Nudimo vam pomoč pri včlanitvi.

Za pomoč lahko pokličete Kontaktni center Mercator na številko 080 20 80.

Če imate še vedno težave, nam na naslov info@mercator.si pošljite svoje ime in telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi. Poklicali vas bomo in vas vodili skozi postopek včlanitve v klub Lumpi.

Kaj mi nudi Klub Lumpi?

Da bodo prvi meseci in leta vašega otroka mirni in za vas lažji, vam bomo stali ob strani. Za vas in za vaše male zaklade smo pripravili številne ugodnosti in koristne nasvete in vse prilagodili glede na tri razvojna obdobja vašega otroka: od 0 do 6 mesecev, od 6 mesecev do 3 let, od 3 do 6 let. Veseli smo, da ste z nami!

Darilo dobrodošlice in ugodnosti ob prehodih skozi starostna obdobja

 • Banner Lumpi klub knjizice 920x640px

  Kuponi ugodnosti

  Ob vpisu v klub Lumpi vam podarimo kupone ugodnosti, ki so primerni za določeno starostno obdobje vašega otroka. Prav tako boste kupone ugodnosti prejeli, ko bo vaš otrok prešel v naslednje starostno obdobje. Kupone ugodnosti prejmete na aplikacijo Moj M pod zavihkom Moji kuponi.
  Kuponi ugodnosti so prilagojeni za tri starostna obdobja vašega otroka:

  • 0–6 mesecev
  • 6 mesecev  3 let
  • 3–6 let
 • Banner Lumpi klub knjizice 920x640px2

  Knjižica za starše s koristnimi nasveti

  Poleg kuponov vam podarimo še knjižico s koristnimi nasveti. Za prvi starostni obdobji je knjižici pripravila pediatrinja in mama treh otrok, dr. Anja Radšel. Za starše starejših otrok pa smo pripravili knjižico z nasveti za zdrav gibalni razvoj priznanega športnega pedagoga in tekaškega trenerja Urbana Praprotnika.

Zvestoba se nagrajuje in točkuje

Članstvo v Klubu Lumpi omogoča poleg rednega zbiranja pik s Pika kartico še dodatno zbiranje Lumpi točk z nakupom izdelkov iz otroškega sveta.

 • istockphoto 1133555356 612x612

  Zbirajte pike

  Pike zbirate za vse nakupe živil in izdelkov dnevne oskrbe, za nakup oblačil in obutve, športne opreme. Pike prav tako prejmete ob nakupih v prodajalnah tehničnega blaga in gradbenega materiala, v prodajalnah Intersporta ter M Tehnike. 

  Hkrati pa lahko pike zbirate tudi pri plačilu hotelskih in drugih storitev v poslovalnicah M holidays in Kompas ter za nakupe, opravljene pri drugih partnerjih v sistemu Pika.

  Več o zbiranju in unovčevanju pik najdete tukaj.

 • 07 Lumpi kuponi 920x640

  Za vsakih 100 Lumpi točk prejmete 5 EUR

  Nagrajujemo nakupe! Poleg rednega zbiranja pik s Pika kartico lahko člani kluba zbirate dodatne Lumpi točke z nakupom izdelkov iz otroškega sveta. Z nakupom pridobivate kupone, ki jih lahko uporabite kot popust ob nakupu izdelkov iz otroškega sveta. 

  Pridobljeni kuponi so vidni v aplikaciji Moj M znotraj ploščice Klub Lumpi. 

  Zbiranje Lumpi točk je možno v vseh živilskih prodajalnah Mercator, v spletni trgovini in franšizah Mercator.

  Unovčevanje Lumpi točk je možno v vseh  živilskih prodajalnah Mercator in franšizah Mercator.

  Zbiranje Lumpi točk ne velja za izdelke, ki so del posebne ponudbe.

  Več o pogojih Kluba Lumpi lahko preberete tukaj.

Izračun ugodnosti za člane Kluba Lumpi. 

Preveri košarico prihrankov
Mercator Lumpi Logo
Banner Lumpi tocke 720x720px vecje

Z zbranim določenim številom Lumpi točk član kluba pridobiva kupone, ki jih lahko uporabi kot popust ob nakupu izdelkov iz otroškega sveta.

Prvi prag za pridobitev kupona je 100 točk Lumpi, ki pomenijo pridobitev kupona v vrednosti 5 EUR

Seznam izdelkov Kluba Lumpi, na katerega se nanašajo ugodnosti:

 • otroška hrana in napitki (otroške instant kašice, pripravljene otroške kašice, mleko v prahu*, otroški sokovi, otroški čaji, otroške sadne ploščice, otroški keksi, otroški flipsi in vaflji),
 • previjanje in nega (plenice, otroški vlažilni robčki, vatirane blazinice, podloge za previjanje, otroške vatirane palčke, kasete za plenice),
 • kozmetični izdelki za nego dojenčkov in otrok (otroški šamponi, geli in mila, otroške kreme, mleko in losjoni, otroška raztopina za nos, kompleti za nego, zobne rokavičke, zobne krtačke, zobne kreme, baterijske zobne ščetke),
 • pripomočki za otroke in mamice (dude, cuclji, stekleničke, grizala in ropotuljice, pripomočki za dojenje, pribor za hranjenje in pitje),
 • igre in ustvarjanje (igrače, slikanice, pobarvanke, knjige, barvice, voščenke, plastelin, flomastri, krede, tempera barvice, vodene barvice, modelirna masa),
 • copati in nogavice,
 • vozički, avtosedeži in druga oprema,
 • vsi izdelki blagovne znamke Lumpi.

*Začetne mlečne formule niso del seznama izdelkov Kluba Lumpi. Zanje ugodnosti ne veljajo.

Pridobljeni kuponi so vidni v aplikaciji Moj M znotraj ploščice Klub Lumpi.

Nakup, enak ali nad 1 EUR, prinaša točke, ki se zbirajo elektronsko. Član jih lahko kadarkoli preveri v aplikaciji Moj M s klikom na ikono Klub Lumpi. Z zbranim določenim številom točk član kluba pridobiva kupone, ki jih lahko uporabi kot popust zgolj ob nakupu izdelkov iz kategorij otroške ponudbe.

Zbiranje Lumpi točk je možno v vseh živilskih prodajalnah Mercator, v spletni trgovini in franšizah Mercator.

Unovčevanje Lumpi točk je možno v vseh živilskih prodajalnah Mercator in franšizah Mercator.

Večje število točk prinaša večji prihranek oz. popust, vendar zgolj v kategoriji izdelkov iz otroške ponudbe. Prvi prag za pridobitev kupona je 100 točk, ki pomenijo pridobitev kupona v vrednosti 5 EUR. Pri unovčevanju izbranega kupona mora biti skupni znesek nakupa izdelkov iz kategorije otroške ponudbe enak ali višji od vrednosti kupona. Unovčevanje kupona za popust je mogoče za največje število zbranih točk ali za delno število v koraku po 5 EUR.

Lestvica zbranih točk: 

Točke Kupon
100 5 EUR
200 10 EUR
300 15 EUR
400 20 EUR

Izbrana koda kupona, ki jo je član izbral v aplikaciji, se s pomočjo mobilnega telefona uporabi pri blagajni (optično prebere) za unovčenje popusta ob nakupu.

Po unovčenju kupona se posodobi stanje točk in razpoložljivih kuponov glede na novo stanje zbranih točk.

Primer: Če ima član zbranih 300 točk, se v aplikaciji na prvem mestu pokaže kupon za 15 EUR, s klikom na Prikaži vse kupone pa se prikažeta še kupona za 5 EUR in 10 EUR. Član lahko ob nakupu izbere, katero vrednost kupona želi ob nakupu unovčiti. Znesek vrednosti izdelkov iz kategorij otroške ponudbe mora biti enak ali višji od izbrane vrednosti kupona. Če bo član ob nakupu unovčil kupon za 5 EUR, se v aplikaciji na prvo mesto postavi kupon za 10 EUR, s klikom na Prikaži vse kupone pa je viden še kupon za 5 EUR. Če član kluba ob nakupu unovči kupon za 5 EUR, se v aplikaciji na prvo mesto postavi kupon za 10 EUR, pod njima pa še kupon za 5 EUR. Če član kluba ob nakupu unovči kupon za 15 EUR, pa se med kuponi pokažejo možne vrednosti za pridobitev novih kuponov, ki so na voljo, ko je ponovno zbrano zadostno število točk.

Zbiranje in unovčevanje Lumpi točk

Zbiranje točk je časovno omejeno na 6 mesecev. Traja enako kot obdobje za zbiranje pik na Pika kartici, in sicer od 1. februarja do 31. julija ter od 1. avgusta do 31. januarja.

Po preteku tega obdobja se zbrane točke in neizkoriščeni kuponi samodejno izbrišejo. Kuponi niso prenosljivi na drugo osebo.

Zbrane točke niso prenosljive v naslednje bonitetno obdobje, v katerem se število zbranih točk vrne na 0, tudi v primeru izgubljene ali ukradene kartice ali prenehanja članstva v klubu.

Več o pogojih Kluba Lumpi lahko preberete tukaj.

Politika varstva osebnih podatkov v Klubu Lumpi

Koristne vsebine in nasveti

 • Banner naslovnice knjizic 600x400px

  Starostno obdobje od 0 do 6 mesecev

  Draga mamica in očka, držati novorojenčka v rokah se prvič in vedno znova zdi kot majhen čudež. Novorojenčki so vedno čudoviti, saj še tako preprost obraz sije z vznemirljivo obljubo. Na okolje, sploh v prvih mesecih in letih otrokovega življenja, imamo starši ogromen vpliv. In če velja, da v prvih petih letih otrokovega življenja vzgojimo najstnika, se izplača ta čas posvetiti otroku.

  dr. Anja Radšel, dr. med., pediatrinja

  Več najdete tukaj.

 • Banner naslovnice knjizic 600x400px2

  Starostno obdobje od 6 mesecev do 3 let

  Današnji odrasli svet se izgublja v zmešnjavi nepotrebnih in brezosebnih svari, ki nam kradejo drug drugega in vse pomembne trenutke, zaradi katerih smo v življenju lahko srečni. Naša življenja obvladujejo stvari, ki jih moramo, ne pa tiste, ki jih hočemo in želimo. Če otrokom omogočimo, da odraščajo v varnem okolju svobodno, odgovorno, z zaupanjem v lastne izvirnosti, sposobnosti in želje, ne da bi za hip prenehali biti otroci, bodo nekega dne odrasli, ki bodo znali živeti v družbi prijazno in osrečujoče za vse.

  dr. Anja Radšel, dr. med., pediatrinja

  Več najdete tukaj.

 • Banner naslovnice knjizic 600x400px3

  Starostno obdobje od 3 do 6 let

  Dragi starši, gibalni razvoj otroka je izjemnega pomena, zato nas veseli, da bomo skupaj stopili na pot k boljši, bolj ozaveščeni telesni, športni vzgoji naših otrok. Starši imamo pri tem zelo pomembno vzgojno vlogo. Ta vloga je težko nadomestljiva in je zelo prav, da jo opravljamo odgovorno. Otroci nam bodo hvaležni še pozno v njihova zrela leta. V bistvu pa bomo hvaležni tudi sami sebi, da smo dobro opravili svoje starševsko poslanstvo: privzgojiti otrokom zdrav življenjski slog. In to nam bo toliko lažje in lepše uspelo, če bomo tak slog živeli tudi mi. Starši namreč večinoma vzgajamo ravno takrat, ko ne pridigamo, ampak ko to živimo.

  Urban Praprotnik, profesor športne vzgoje

  Več najdete tukaj.

Kako se včlanim v Klub Lumpi? Oglejte si video z napotki