O Klubu Lumpi

Dobrodošli v Klubu Lumpi!

Mercator Lumpi Zakaj Postati clan kluba

Pridružite se nam v Klubu Lumpi!

Drage nosečnice, dragi starši, babice in dedki, tete in strici, Klub Lumpi je namenjen vam in vašim najmlajšim do dopolnjenega 7. leta starosti. 

Članstvo v klubu poleg nagrajevanja nakupov s pridobivanjem dvojnih pik prinaša tudi priporočila za nakup in posebne ponudbe, kar boste lahko spremljali v mobilni aplikaciji MOJ M. Aplikacija je brezplačna, prav tako tudi članstvo v klubu.

Ob včlanitvi vas pričakujemo z ugodnostmi dobrodošlice.

SPLOŠNI POGOJI KLUBA LUMPI

Zakaj postati član Kluba Lumpi?

Pika razpredelnica 720x623
Članstvo v Klubu Lumpi vam pike prinaša še hitreje!

Članstvo vam prinaša številne ugodnosti, ki vas bodo spremljale vse od včlanitve v klub pa do dopolnjenega 7. leta starosti vašega otroka:

1. VSE UGODNOSTI PIKA KARTICE

Za članstvo v Klubu Lumpi je potrebno imeti Pika kartico. Če je še nimate, jo boste s postopkom včlanitve v Klub Lumpi prek aplikacije Moj M enostavno pridobili.

Člani Kluba Lumpi ste tako avtomatično deležni vseh ugodnosti Pika kartice in dodatnih ugodnosti Kluba Lumpi.

2. NAKUPI IZDELKOV OTROŠKEGA SVETA KLUBA LUMPI PRINAŠAJO DVOJNE PIKE

Za vsak evro nakupa izdelkov otroškega sveta Kluba Lumpi boste prejeli DVOJNE PIKE, ki se zbirajo in unovčujejo v okviru bonitetnega obdobja Pika kartice.

3. DARILO DOBRODOŠLICE IN KUPONI S POPUSTI

Ob včlanitvi vam bomo v aplikaciji Moj M naložili kupon dobrodošlice za brezplačen izdelek ali vas obvestili o možnosti prevzema darila.

Poleg tega pa še kupone s popusti, s katerimi boste lahko v okviru trajanja bonitetnega obdobja izbrane izdelke kupovali ceneje.

4. EKSKLUZIVNE PONUDBE

Člane kluba bomo obveščali tudi o novostih in posebnih ponudbah, ki jih bomo pripravili zanje.

5. KUPON ZA ROJSTNODNEVNO DARILO

Prejmete ga v aplikaciji Moj M.

6. KNJIŽICE S KORISTNIMI NASVETI

S prihodom otroka se porajajo številna vprašanja. Zato smo veliko odgovorov nanje zbrali v poučnih knjižicah s koristnimi nasveti za vas.

Knjižice z nasveti smo razdelili v tri starostna obdobja, glede na starost otrok:

  • od 0 do 6 mesecev,
  • od 6 mesecev do 3 let ter
  • od 3 do 6 let.

Za prvi dve starostni obdobji je knjižici pripravila pediatrinja in mama treh otrok dr. Anja Radšel, dr. med., spec. pediatrije.
Za starše starejših otrok pa smo pripravili knjižico z nasveti za zdrav gibalni razvoj priznanega športnega pedagoga in tekaškega trenerja Urbana Praprotnika.

Koristne nasvete pa bomo še dopolnjevali in jih objavili na spletni strani lumpi.si ter na drugih Mercatorjevih družbenih kanalih.

Lumpi Klub 5

Kako se včlanim v Klub Lumpi?

Za včlanitev v mobilni aplikaciji MOJ M kliknite na ikono Klub Lumpi in sledite navodilom. 

Nudimo vam pomoč pri včlanitvi.

Za pomoč lahko pokličete Kontaktni center Mercator na številko 080 20 80.

Če imate še vedno težave, nam na naslov info@mercator.si pošljite svoje ime in telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi. Poklicali vas bomo in vas vodili skozi postopek včlanitve v Klub Lumpi.

Kaj mi nudi Klub Lumpi?

Da bodo prvi meseci in leta vašega otroka mirni in za vas lažji, vam bomo stali ob strani. Za vas in za vaše male zaklade smo pripravili številne ugodnosti in koristne nasvete in vse prilagodili glede na tri razvojna obdobja vašega otroka: od 0 do 6 mesecev, od 6 mesecev do 3 let, od 3 do 6 let. Veseli smo, da ste z nami!

Postopek včlanitve v Klub Lumpi

Včlanitev v klub, zbiranje in koriščenje ugodnosti potekajo v aplikaciji Moj M (uporabniki operacijskega sistema Android si aplikacijo prenesite iz Trgovine Play, uporabniki operacijskega sistema iOS pa iz trgovine App Store). Za včlanitev v klub je potrebno imeti registriran profil Mercator, ki združuje vse digitalne storitve Mercatorja, in z njim povezano Pika kartico.

A) Včlanitev imetnika Pika kartice, ki ima aplikacijo Moj M, profil Mercator in z njim povezano Pika kartico
Znotraj aplikacije Moj M poiščite ikono Klub Lumpi in s klikom na gumb Postani član sledite navodilom za včlanitev.

B) Včlanitev imetnika Pika kartice brez aplikacije Moj M ali profila Mercator
Če ste že imetnik bonitetne ali plačilno-kreditne Pika kartice, za včlanitev v klub potrebujete Profil Mercator, aplikacijo Moj M in z njo povezano Pika kartico. Po prenosu aplikacije Moj M na svoj telefon v njej poiščite ikono Klub Lumpi.

 • Če še nimate profila Mercator, kliknite na gumb Registracija in izpolnite zahtevana polja ter postopek zaključite s klikom na gumb Potrdi. Svojo številko Pika kartice nato vnesite v predvideno polje na zaslonu, sprejmite Pogoje uporabe in povezavo Pika kartice s profilom Mercator zaključite s klikom na gumb Potrdi. Po povezavi Pika kartice s profilom Mercator lahko nadaljujete z včlanitvijo v klub s klikom na gumb Postani član.
 • Če profil Mercator že imate, nimate pa z njim povezane Pika kartice, v aplikaciji Moj M kliknite na ikono Klub Lumpi ter se najprej prijavite z uporabniškim imenom in geslom. Po prijavi v profil Mercator v polje na zaslonu vpišite številko svoje Pika kartice, sprejmite Pogoje uporabe in povezavo Pika kartice s profilom Mercator zaključite s klikom na gumb Potrdi. Po povezavi Pika kartice s profilom Mercator lahko nadaljujete z včlanitvijo v klub s klikom na gumb Postani član.

C) Včlanitev v klub za tiste uporabnike, ki še nimajo Pika kartice
Če še nimate Pika kartice, vam aplikacija Moj M omogoča naročilo modre (bonitetne) Pika kartice. Kartico si lahko naročite s klikom na ikono Klub Lumpi, kjer najprej opravite registracijo v profil Mercator, nato pa naročite kartico s klikom na gumb Naroči modro Pika kartico. Po zaključenem naročilu lahko s klikom na gumb Postani član opravite včlanitev v klub.

Za morebitne dodatne informacije in pomoč pri včlanitvi v klub je na voljo brezplačna telefonska številka 080 20 80.

Darilo dobrodošlice

 • Banner Lumpi klub kuponi 920x640px

  Kuponi ugodnosti

  Ob vpisu v Klub Lumpi vam podarimo kupone ugodnosti s privlačnimi popusti za izdelke otroškega programa in igrač iz Mercatorjeve ponudbe. Novost so privlačni kuponi s popusti za izdelke M Tehnike. Kupone ugodnosti boste ob včlanitvi v klub prejeli v aplikacijo Moj M pod zavihkom Moji kuponi.

 • Banner Lumpi klub knjizice 920x640px2

  Knjižica za starše s koristnimi nasveti

  Poleg kuponov vam podarimo še knjižico s koristnimi nasveti. Za prvi starostni obdobji je knjižici pripravila pediatrinja in mama treh otrok, dr. Anja Radšel. Za starše starejših otrok pa smo pripravili knjižico z nasveti za zdrav gibalni razvoj priznanega športnega pedagoga in tekaškega trenerja Urbana Praprotnika.

Koristne vsebine in nasveti

 • Banner naslovnice knjizic 600x400px

  Starostno obdobje od 0 do 6 mesecev

  Draga mamica in očka, držati novorojenčka v rokah se prvič in vedno znova zdi kot majhen čudež. Novorojenčki so vedno čudoviti, saj še tako preprost obraz sije z vznemirljivo obljubo. Na okolje, sploh v prvih mesecih in letih otrokovega življenja, imamo starši ogromen vpliv. In če velja, da v prvih petih letih otrokovega življenja vzgojimo najstnika, se izplača ta čas posvetiti otroku.

  dr. Anja Radšel, dr. med., pediatrinja

  Več najdete tukaj.

 • Banner naslovnice knjizic 600x400px2

  Starostno obdobje od 6 mesecev do 3 let

  Današnji odrasli svet se izgublja v zmešnjavi nepotrebnih in brezosebnih svari, ki nam kradejo drug drugega in vse pomembne trenutke, zaradi katerih smo v življenju lahko srečni. Naša življenja obvladujejo stvari, ki jih moramo, ne pa tiste, ki jih hočemo in želimo. Če otrokom omogočimo, da odraščajo v varnem okolju svobodno, odgovorno, z zaupanjem v lastne izvirnosti, sposobnosti in želje, ne da bi za hip prenehali biti otroci, bodo nekega dne odrasli, ki bodo znali živeti v družbi prijazno in osrečujoče za vse.

  dr. Anja Radšel, dr. med., pediatrinja

  Več najdete tukaj.

 • Banner naslovnice knjizic 600x400px3

  Starostno obdobje od 3 do 6 let

  Dragi starši, gibalni razvoj otroka je izjemnega pomena, zato nas veseli, da bomo skupaj stopili na pot k boljši, bolj ozaveščeni telesni, športni vzgoji naših otrok. Starši imamo pri tem zelo pomembno vzgojno vlogo. Ta vloga je težko nadomestljiva in je zelo prav, da jo opravljamo odgovorno. Otroci nam bodo hvaležni še pozno v njihova zrela leta. V bistvu pa bomo hvaležni tudi sami sebi, da smo dobro opravili svoje starševsko poslanstvo: privzgojiti otrokom zdrav življenjski slog. In to nam bo toliko lažje in lepše uspelo, če bomo tak slog živeli tudi mi. Starši namreč večinoma vzgajamo ravno takrat, ko ne pridigamo, ampak ko to živimo.

  Urban Praprotnik, profesor športne vzgoje

  Več najdete tukaj.