07 Mercator M soseska header posamezna ulica 1140x380 02

Ulica aktivnega življenja

Vsak dan je dan za vadbo! Od ponedeljka do petka jutra posvečamo jutranjim ritualom in jogi za dobro počutje, zvečer treniramo v živo z ekipo Priprave, sobotni dopoldnevi so rezervirani za Tekovadbo za naše malčke in čas z družino, nedelje za vadbo in nasvete za zdravo življenje z Dr. Feelgood. 

Jutranji rituali za dobro počutje

V tem času je še toliko bolj pomembno prisluhniti lastnemu telesu. Za pozornejši posluh vam na pomoč priskoči Barbara, ki bo med ponedeljkom in petkom širila pozitivne misli in energijo. Skupaj se bomo sprostili, se dobro raztegnili, iskali ravnovesje ter si ustvarili jutranji ritual po naši meri.

Fit akcija s Saro Tatalovič

V M Soseski telovadimo tudi med poletnimi počitnicami. Sara Tatalovič za nas med tednom pripravlja treninge funkcionalnih vadb, kjer dodobra pretegnemo vse mišice.

Pridružite se nam lahko ob ponedeljkih, sredah in petkih zvečer preko Facebooka.

Tekovadba

Ima vaš malček preveč energije? Urban ima za vas vedno pripravljen predlog, ki je ne le zabaven temveč pripomore tudi k rasti in razvoju najmlajših. No, koristen pa je zagotovo tudi za malce večje otroke. Pridružite se Urbanu in njegovi mini druščini pri zabavnih športnih izzivih v sobotnih dopoldnevih.

03 Mercator Msoseska sportni karton IG post 1200x400

 

03 Mercator Msoseska sportni karton IG post 1200x400 2

Aktivno življenje z Feelgood

FEELGOOD ekipa svetuje: ključ do dobrega počutja sta pravilna prehrana in zadostna količina gibanja. In dobro počutje pomeni dobro življenje. Mario Sambolec s svojo ekipo bo svoje zmagovalne, fit recepte in nasvete delil brezplačno vsako nedeljo. Rezervirajte si čas in si privoščite nekaj dobrega zase. 

Vsakodnevna vadba v živo

Ekipa Priprave je na posebni misiji, da vas kar od doma spravi v formo! Za vsak PROTI, imajo pripravljenih pet ZA. To je pet proti ena, izgovori nikoli sploh niso imeli možnosti. Pridružite se vsak delavnik zvečer v živo preko Facebooka.

Preverite tudi ostale vsebine v ulicah M Soseske

M Soseska

Vsak dan sveže vsebine vabijo na obisk v M Sosesko. Spremljajte nas na